Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

sevvalcıgım bebekım merak etme seker uykusuz kalmadımmmm:)))
uslu uslu fılmımızı ızledıkkk:))))))
ruyam canım cok cok gecmıs olsun arkadasım
ruyacıgımı op benım ıcın
offff canım yaaa su havada dısardan tavuk yenırmı bebekım yaaaa.tavukdan dolayı yazın cok besın zehırlenmesı yasanıyor
kıyamam ben kuzuma yaaa serum ıyı gelmıstır sımdı daha ıyıdır ınsaallah
tekrardan cok gecmıs olsun bebegım opuyorum ıkınızıde
herkese ıyı geceler dılıyorum
kıb gorusmek uzere byeeeeeeeeeee

tşk ederiz minik kuşum canım tavuk dışardan degildi onu evde yedi digerleri dışardandı....serum iyi geldi şimdi iyi ..eşimin iş arkadaşları gelmişti havuz başında oturduk rüyada oynadı iyi şimdi eve geldik babayla tv bakıo.....

iyi gecelerrrrrr
kocak dolusu sevgilerrrrrrr
tatil iyi gidiyorr
yarın dr da rendevum var ona göre dönüşüm belli olacakk
rüyacımm meleğimize geçmiş olsun canımmm acil şifalarrr
sewalcim maşallah tatlımmm baya iyileşmişsinn

meleklerimi ve sizleri çok öpüyorumm görüşmek üzereeee:))))))))))))mucukkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

1 saat spor yaptım bide üzerine duş aldım,geldim size bi bakıim dedim....
rüyanaz geçmiş olsun canım,iyi olmasına sevindim,bende çok korkarım yazın et ve süt ürünlerinden....

sanada iyi geceler canım,tatilin keyfini çıkaropuyorumnanaktan,inşallah bizde 15 gün sonra bi yerlere kaçıcaz:Saruboceq::lepi:

canım eğer klimalı odada kaldıysa üsütmüsde olabilir

tşk ederim cnm hg sende....
1 saat spor yaptım bide üzerine duş aldım,geldim size bi bakıim dedim....
rüyanaz geçmiş olsun canım,iyi olmasına sevindim,bende çok korkarım yazın et ve süt ürünlerinden....
saol canım ilk defa başıma geldi ya çok korktuk ama atlattık çok şükür...
canım eğer klimalı odada kaldıysa üsütmüsde olabilir

canım sırf rüyanaz hasta olur die diyarbakır sıcagında kavruluyoz ama rüya için klima almadık aman klima hasta eder die...ama şimdi sen bunu yazınca klima aklıma geldi cuma günü hastaneye gittigimizde eşimin iş yerindeki bayanlarla orda kaldı rüya sıcak die götürmedik onu pc başında oynamış sürekli ve tam arkadasında klima var o da etkilemiş olabilir ama besin zehirlenmesi dedi doktor...neyse atlattık ya çok şükür.....

günaydın şekerlerim herkese güzel bir hafta diliyorum ayy haftaya öyle enerjik başladıkki bi uyandık saat 7.30 eşim hızlıca traş olmaya koştu bende akşam iş kıyafetlerini yıkamıştım ama ütü yapamamıştım kurumadıgı için sabah sabah ütü yaptım ayyyyy kabustu neyseki atlattık eşimi gönderdim aldım çayımı geçtim pc karşısına rüyacıkta uyuyo..ohhh........

afiyet olsun rüyacım:içelim:
kzılar sizi çok ihmal ettim biliyorum ama söz artık burdayım
kkdayım bundan sonra sürekli
benimde eşim yıllık izninde kızımla uyuyolar
bende bakim dedim ne var ne yok kkda

iyidir canım bu sene evdeyiz
malum maddi durumlar
sen nasılsın rüyafıstık nasıl

saol cnm iyiyiz şükür bizde gün sayıyoruz ...izin için annemlere gidicez amasyaya komşulara gidicez bu ayrılık zor geldi bize tatil falan istemioruz bir an önce kavuşşkamk istiyoruz amasyaya..rüyanazda iyi cnm...saol..

ayy hala kimse kalmadı mı bende yemek yapayım bari eşimle dün bütün evi temizledik saolsun yardım etti beraber hallettik sadece yemek yapçam bugun......

kamelecim canım doğum günün kutlu olsun nice yıllara eşin ve çocuklarınla ömür boyu mutluluklar...

teşekkür ederim canım:kedi::kedipuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınnnnn
güzel meleklerin onlardan güzel anneleri hepinizin yeni haftası bugüne kadar geçirdiği ennnn ennn enn güzel haftası olsunnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…