- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #28.601
napalım anacım bizimkiler canavar
kafesin içinde bile öpüşüp koklaşırken bütün salonu kirletmeyi başarıyolar :roflol: :roflol:
çok aşıklar birbirlerine, yuvarlanıp gidiyolar onlarda :roflol: :roflol: :roflol:
bende sizleri özledim miniğim gezdim dolaştım tatilin tadını çıkardım canım darısı sizlerin başınasositososito
dediğin gibi 1 ay tatilin ardından şimdi ev işi çok ağır geliyo bana alıştım tembelliğe galiba:kedi:birde sıcak var ki burda sormayınmafoldumben
sende yoğunsun canım sanada kolay gelsin ben arada kaçıp buraya geliyorum sizde gelinkaydirigubbakcemile3
selam kızlar nasılsınız ben çok bozugum arkadaşım var çok samimi 4 yaşında oğlu var ve hamileymişşş ama eşi bebegi istememiş kız ne kadar yalvarıp aglasada olmamış ve bana mesaj atmış sabah bebek gitti diye(( çok kötüyüm anlatamam
lmaz: lmaz: cık cık cık çok ayıp minişim
biz kötü örnek olur muyuz hiç bizim bıcırıklara kaydirigubbakcemile3
yanlız bi konuda bizi örnek aldılar sanırım onlarda da bebek yok 1 seneyi geçti
tembeliz ailecek , çocuk göremedim bari torun görseydim kaydirigubbakcemile3
al ıste kıs anam sız kusların yanındamı yuvarlanıp gıdıyodunuz looooooooo:1shok::1shok::1shok::1shok:
sahıbıne cekmıs denır boylesıne ne dıyım yafrusssssssss:roflol::roflol::roflolpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
olsun seker olsun ask guzel seydır batsın etraf yeterkı gonuller bır olsun bosverrrrrrrr:kedi::kedi::kedi::kedi:
eeeeee oyle olur tabı 1 ay yapma ıs guc gel eve hersey sana baksın
bende 15 gun tatılde oyle olacagım gelınce ıs benı bekler dıye sımdıden halledıyorum
geldıkden 1 hafta sonra ramazan zaten gelır gelmezde ramazan dıye ıse koyulmayacagım
bu hafta heryerı dokup kaldırıyorum gıdıncede 15 gun dınlenır gelıncede yatarım pasalar gıbı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
nasıl amaaaaaaa akullu karuyum demı:roflol::roflol::roflol::roflol:
gelırım yafrus arada hadı sımdılık muckkkkkkkkk byeeeeeeeeeeeeeee
tekrardan kolay gelsın sanada bebekımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım benım yaaa allah yardımcısı olsun ne dıyım
senıde anlıyorum cok uzuldun ama ıstemeyen adama cocukta dogurulmaz yaaa
kadına yazık oglana yazık rabbım ogluna uzun omurler versın canım benım ne dıyım
allah affetsın kocasınıda
madem ıstemıyordun tut seyını demı dıyesım gelıyor boylelerıne
kusura bakma sınırlenınce cosarım bende accık
mihribancım hoşgeldin canım nasılsın?
melekcim sende buralardasın,inş seninde melekler gibi bi kızın olur.nasılsın tatlım?
mihribancım hoşgeldin canım nasılsın?
melekcim sende buralardasın,inş seninde melekler gibi bi kızın olur.nasılsın tatlım?
günaydın meleklerim ve anneleri,taze görümce geldi,nasılsınız görüşmeyeli?
biz düğünü yaptık hayırlısıyla,her şey yolunda gitti,yorgunluğumuza değdi.şimdi dinlenme moduna geçtik,eşimde izinde 1 hafta,birlikte yorgunluk atcaz.
eşim ve kızlar uyuyo daha,onlar uyurken bende size bakayım dedim.
hepinizi öpüyorum görüşmek üzere opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağol canım benim bu topiğe de uğramadan edemiyorum opuyorumnanaktan
bana hep kızım olcak gibi geliyor, ismi de yıllardır hazır "melek" kaydirigubbakcemile3
inşallah sizinkiler gibi şeker bi meleğim olur, bende melek annesi olur da gelirim buraya :Saruboceq:
sen nasılsın, neler yapıyosun?
hoşbulduk canım teşekkürler iyiyim
bu arada düğününüzde hayırlı olsun canım
canım hg şükür sonunda bitti sende dinlenmeyi hakettin valla iznin tadını çıkar.
selam herkese
betulum canım hadı gozun aydın yafrussssssss ohhhhhhhhhh oynadın kurtları doktun dugunude yaptın sımdıde dınlen canım ne guzellll ıyı dınlenmeler sana canım
sureklı nette sorun var arıza bıldırıyor ve sureklı gelıp bakıyorlar bır turlu hallolamadı dun aksamdan berı net yoktu sımdı geldı yıne gıdermı bılmem sızlere bır bakayım dedım
merak etmeyın dıye gercı soranda olmamıs ama:)))
herkesler ıyıdır ınsaallahhh kıb gorusmek uzere
slm bende melek annesıyım ve boyle oldugum ıcınde kendımı cokk sanslı ve ozel hıssedıyorum benım melegım 2,5 yasında bıcır bıcır sızlerle tanısıp kaynasmak ortak paylasımlarda bulusmak ısterım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?