- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #28.661
a.s. a.s. a.s.
Babalar kızmasın ama...
Kadın 4 yaşındaki kızını yürüşe çıkarmıştır.Küçük kız yerden birşey bulup ağzına götürdü.Anne zamanında davranarak elinden aldı ve bunu bir daha yapmamasını söyledi.'Niye ? 'diye sordu Küçük kız.Anne açıkladı :'Çünkü o yerdeydi.Nereden geldiğini bilmiyorsun.Kirli ve muhtemelen mikroplu da...' Küçük kız hayranlıkla ananesine baktı.'Bu kadar çok şeyi nerden biliyorsun anne? Çok akıllısın ! Anne bunuda kızına ders fırsatı saydı ve devam etti.'Bütün anneler bilirler ; bunlar annelik sınavında vardır, bilemezsen anne olmana izin vermezler.' Birkaç dakika sessizce yürüdüler.Belli ki küçük kız annesinin söylediklerini düşünüyordu. Anladııım' ! diye gülümsedi birden, ' Sınavı geçemezsen baba oluyorsun' ! Anne bu ilginç yoruma şakın ama mutlu 'Kesinlikle ! dedi, genişce gülümsemeyle....
NOT: HAYATIMDAKİ BÜTÜN HATALAR ANA TERBİYESİ GÖRMEMEMDEN İLERİ GELMİŞTİR. ( Rousseau )(alıntı)
slm gzl anneler ve meleklerii
geldim ama kmseciklerr yokkk
hoşçakalınnn
herkese ıyı gecelerrrrrrrrrrr
Babalar kızmasın ama...
Kadın 4 yaşındaki kızını yürüşe çıkarmıştır.Küçük kız yerden birşey bulup ağzına götürdü.Anne zamanında davranarak elinden aldı ve bunu bir daha yapmamasını söyledi.'Niye ? 'diye sordu Küçük kız.Anne açıkladı :'Çünkü o yerdeydi.Nereden geldiğini bilmiyorsun.Kirli ve muhtemelen mikroplu da...' Küçük kız hayranlıkla ananesine baktı.'Bu kadar çok şeyi nerden biliyorsun anne? Çok akıllısın ! Anne bunuda kızına ders fırsatı saydı ve devam etti.'Bütün anneler bilirler ; bunlar annelik sınavında vardır, bilemezsen anne olmana izin vermezler.' Birkaç dakika sessizce yürüdüler.Belli ki küçük kız annesinin söylediklerini düşünüyordu. Anladııım' ! diye gülümsedi birden, ' Sınavı geçemezsen baba oluyorsun' ! Anne bu ilginç yoruma şakın ama mutlu 'Kesinlikle ! dedi, genişce gülümsemeyle....
NOT: HAYATIMDAKİ BÜTÜN HATALAR ANA TERBİYESİ GÖRMEMEMDEN İLERİ GELMİŞTİR. ( Rousseau )(alıntı)
Kızlar,günaydın diyeyim bari 1-2 saat sonra hava aydınlanacak,beni uyku tutmadı bende kalkıp yarın tüm gün evde olmıyacağım için nazın çorbasını ve ev ahalisinin yarınki yemek işini halledeyim dedim..
öncelikle tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,ayrı ayrı teşekkür etmek isterdim ama zamanım kısıtlı,özür dilerim..
dün emar sonuçlarını aldık babamın ve malesef dr.umuz kanser dedi,ameliyat edilemez çünki tüm vucudunu sarmış dedi.bu sabah üniversiteye sevkini yaptırıcaz ve oradaki prof.lardan biriyle temasa geçicez.annem,kardeşlerim ve ben moralimizi bozmama kararı aldık,babama karşı hep yüzümüz gülecek,ailecek hala ümidimiz var.bu bir son değil,zorlu geçecek bir savaşın başındayız ve kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız.dualarınızı eksik etmeyin.sevgiyle kalın.
Zeynep....
Babalar kızmasın ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?