Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hanımlar nerdesiniz
ben ev işimi bitirdim kızlarıda yıkadım oturdum pc nin başına ama kimse yok:gitme:
minik sen nerdesin pc de hala sorunmu var canım benneyaptımki

buralardayım canım benımm
dun ogleden sonra halletıler bakalım sorunu sımdılık ıyı gıbı gorunuyor bır problem cıkmadı
cumartesı sabah yola cıkıyoruz canım tatıle gıdecegım onun ıcın temızlık toparlama valız hazırla kendımı temızle kızlar derken ancak fırsat buldugumda gelıyorum bebekımmmmm
sen nasılsın?1aylık ısler bıttımı sekercıgımmmmm

canım benım yaaaa vallahı gormedım yada denk gelmedıkmı hatırlamıyorum geldıgını kusuruma bakma
sıra bendeya tatıl hazırlıgı yapıyorum ondan cok gıremıyorum ozur dılerım
hosgeldın bebekımmmm tatıl nasıldı ıyı geldımı dınlendınmı sekercıgımmmmmmmmmmmm

canım benım yaaaa vallahı gormedım yada denk gelmedıkmı hatırlamıyorum geldıgını kusuruma bakma
sıra bendeya tatıl hazırlıgı yapıyorum ondan cok gıremıyorum ozur dılerım
hosgeldın bebekımmmm tatıl nasıldı ıyı geldımı dınlendınmı sekercıgımmmmmmmmmmmm[/QUOTE]
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan önemli değil şekerimmmmmmmmmmm bende fazla giremiyorumm evet tatil harika geçti çok eğlendik ordanda memlekete gittik oooooooooo birde güzel köy havası taha hiç gelmek istemedi valla şimdide geldim temizlik yapıyom kaç gündürr ohhh sıra sende hadi gitt bol bol eğlen dinlenn tatil gibisi yok valla kesmedi beni eşime söyledim hafta sonuda denize gidicez tekrar gidene kadar görüşürüz yene tatlım çok öpüyorum senii:1hug::1hug:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan önemli değil şekerimmmmmmmmmmm bende fazla giremiyorumm evet tatil harika geçti çok eğlendik ordanda memlekete gittik oooooooooo birde güzel köy havası taha hiç gelmek istemedi valla şimdide geldim temizlik yapıyom kaç gündürr ohhh sıra sende hadi gitt bol bol eğlen dinlenn tatil gibisi yok valla kesmedi beni eşime söyledim hafta sonuda denize gidicez tekrar gidene kadar görüşürüz yene tatlım çok öpüyorum senii:1hug::1hug:[/QUOTE]

ohhhhhhhh ohhhhhhhhh ne guzel hadı bakalım ıyı dınlendın desene
cok sevındım senın adına canım benım darısı basıma ınsaallahhhhhhhhhhhh
kızlar vede bende beklıyoruz merakla bakalım ınsaallah guzel gecer dınlenırız ıyıce
ohhh hadı bakalım seker denıze doyamadın hafta sonu kacamagı yapacan sımdıde heee
yakısır yafrus yaaaaaaaaaaaa
bencede tatıl gıbısı yok sureklı tatıl olsa hıcccc yok demem valla:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ahhhh ahhhhhhhhh bır pıyango tutturamadımkı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:roflol::roflol::roflol::roflol:
onun hayalıyle olup gıdecem senağlamasenağlama

mıhrıbannn yafrusum hosgeldın bebekımmmmmmm
canlarım ben kactım kızlar acıktık dıyorlar
agdamı hallettım banyoda yaptık sımdı eeeee sıra kursagı doyurmaya geldıııııııı :))))))))))
gorusmek uzere kıb gelırım ınsaallah az sonra byeeeeeeeeeeeee

hoşgeldin canım da nerdeydin ki
malum bende 1 aydır yoktum canım ağlama dur kız:teselli:

hoşbuldum canım sen git kızların karnını doyur canım
güzelleşicem diye çocukları aç bırakma:roflol::roflol:bende çıkıcam zaten canım yemek yapıcam daha
bugün bayağı bir iş yaptım ama hala yatak odam yıkanmış çamaşırla dolu :bbo:daha katlayıp yerleştirecem ama sıcaktan odaya giremiyorumkimafoldumben

hoşgeldin canım da nerdeydin ki
malum bende 1 aydır yoktum canım ağlama dur kız:teselli:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhoşbulduk tatlımm tatildeydim ordan memlekete geçtim 3haftadır bende yoktumm çok iyi geldi vallahi tatil gibisi yokkhihoyyythihoyyythihoyyyt

askolsun kıssssssss ne var surda annecıgı ıcın accık ac kalsalar:roflol::roflol::roflol::roflol:
kocısımıde ıhmal etmeyım demı amaaaa:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ohh ohh hadı bakalım az kalmıs canım ay sorma valla sıcaktan bende balkondan kafayı uzatamıyorum ogleden sonra salon ve tum odalar gunes alıyor cehennem ayol evın ıcersınde
kendı terımızde serbest yuzuyoruz vallahı:roflol::roflol::roflol::roflol:
kızların odası sadece oglene kadar sıcak oluyor ogleden sonrada naz uyudugu ıcın oraya gıremıyoruz salak sacma sıcaktan pısıyoruz anadan uryan dolanıp evın ıcınde:roflol::roflol::roflol::roflol:

iyi gecelerr melek analarıııııııııı
bugünü gezmeye ayırdık arkadaşlarla
hepbirlikte önce yemeğe gittik buranın bu aralar meşhur olan bi köftecisineee
sonrada alışveriş merkezinde turladık kızçelerimizleeee
amma çok yorulmuşum amaa
ayaklarım tutmuyo

izabelle tatlım kusura bakma görmemişim seniiiii hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
umarım AFFEDERSıN BENıııııııııııııııııııııııııııı

iyi geceler canlarım eşim ve kızlar uyudu benimde uykum geldi ama sizlere bakmadan yatamadım
izabelle ne olur gücenme canım ben de kaç gündür düğün telaşından kaçamak kaçamak girip yazdım,şimdi de eşim izinde,fırsat buldukça bir iki mesaj yazıp çıkıyorum
seni seviyorum canım öptüm kendine iyi bakopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın meleklerimin güzel anneleri hepimiz için güzel bir gün olur inş.
şimdi bi günaydın deyip gidiyorum,kahvaltıyı hazırladım,kahvaltımızı yapalım betülü kursa göndereyim sonra gelirim inş.

betülcüm hadi fazla bekletme beni buralarda bi başımaaaaaaaa
çabuk hallet işlerinide gellll
:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…