- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #28.641
hanımlar nerdesiniz
ben ev işimi bitirdim kızlarıda yıkadım oturdum pc nin başına ama kimse yok:gitme:
minik sen nerdesin pc de hala sorunmu var canım benneyaptımki
selam hanımlarrrr aaa ben geldim kaç gündür yazıyom bir hoşgeldin diyen yok ne çabuk unuttunuz benii bende ne kadar özlediydim siziiiiiiiiisenağlamasenağlamasenağlama:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan önemli değil şekerimmmmmmmmmmm bende fazla giremiyorumm evet tatil harika geçti çok eğlendik ordanda memlekete gittik oooooooooo birde güzel köy havası taha hiç gelmek istemedi valla şimdide geldim temizlik yapıyom kaç gündürr ohhh sıra sende hadi gitt bol bol eğlen dinlenn tatil gibisi yok valla kesmedi beni eşime söyledim hafta sonuda denize gidicez tekrar gidene kadar görüşürüz yene tatlım çok öpüyorum senii:1hug::1hug:[/QUOTE]canım benım yaaaa vallahı gormedım yada denk gelmedıkmı hatırlamıyorum geldıgını kusuruma bakma
sıra bendeya tatıl hazırlıgı yapıyorum ondan cok gıremıyorum ozur dılerım
hosgeldın bebekımmmm tatıl nasıldı ıyı geldımı dınlendınmı sekercıgımmmmmmmmmmmm
selam hanımlarrrr aaa ben geldim kaç gündür yazıyom bir hoşgeldin diyen yok ne çabuk unuttunuz benii bende ne kadar özlediydim siziiiiiiiiisenağlamasenağlamasenağlama:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:
mıhrıbannn yafrusum hosgeldın bebekımmmmmmm
canlarım ben kactım kızlar acıktık dıyorlar
agdamı hallettım banyoda yaptık sımdı eeeee sıra kursagı doyurmaya geldıııııııı :))))))))))
gorusmek uzere kıb gelırım ınsaallah az sonra byeeeeeeeeeeeee
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhoşbulduk tatlımm tatildeydim ordan memlekete geçtim 3haftadır bende yoktumm çok iyi geldi vallahi tatil gibisi yokkhihoyyythihoyyythihoyyythoşgeldin canım da nerdeydin ki
malum bende 1 aydır yoktum canım ağlama dur kız:teselli:
hoşbuldum canım sen git kızların karnını doyur canım
güzelleşicem diye çocukları aç bırakma:roflol::roflol:bende çıkıcam zaten canım yemek yapıcam daha
bugün bayağı bir iş yaptım ama hala yatak odam yıkanmış çamaşırla dolu :bbo:daha katlayıp yerleştirecem ama sıcaktan odaya giremiyorumkimafoldumben
günaydın meleklerimin güzel anneleri hepimiz için güzel bir gün olur inş.
şimdi bi günaydın deyip gidiyorum,kahvaltıyı hazırladım,kahvaltımızı yapalım betülü kursa göndereyim sonra gelirim inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?