Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hosgeldın melek annesııııııııııııııııııııııııııııııı
allah bagıslasın melegını canım
saglık mutluluk uzun omurler versın rabbım ınsaallah
kaymasırız merak etme sen seker ama yaz sezonu tatılde herkesler
kısa duserler nasılsa:)))))
gıdecek yerlerı yok:))

hımmmmmmmmmmmmmm balayındalar heeeeeeeeeeeeeeeeeee:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
hadı bakalım ıyı eglenceler onlara :kedi::kedi::kedi:
sızde dınlenın accık tabı canım yaaaa
epey yoruldun vallahı hakettın
hakkında hayırlısı olsun ınsaallah canım kardesınınde
askerlıgı balıkesırdemı yapacak o bellımı?hayırlısı olsun ınsaallah hakkında canım

ıyı aksamlar sekerlerrrrrrrrr
nabersınız bakemmmmmmmmmm
cok yorgunum ama takıldım kaldım bugun net basında
face mynet haberler sızler derke 9dan berı takıldım kaldım kalkamadım
sızlerden nehaber?
yıne kımsecıkler yok(((((((

merhaba arkadaşlar,bugün benim için çok yoğun ve bi okadarda üzücü bir gün oldu.sabah annemin telefonuyla kalktım,annem telefonda panik halinde babamın bacaklarının tutmadığını haber verdi,ben hemen ambulansı arayıp annemlere yönlendirdim,ambulans gitmiş ve hastaneye kaldırmışlar ama ambulans dr.u anneme yardım etmesi için oraya gönderdiğim kuzenime demezmi,bizi neden basit bir kas sıkışması yüzünden boş yere meşgul ediyorsunuz,kuzenim durumu öğrenmek için aradığımda ,bana bunu söylediğinde o sinirle o dr.u ne yapardım bilmiyorum serseriye bak benim senin kadar bilgim olsa seninle zaten işim olmaz,ben nerden bileyim kas sıkışmasımı,felçmi geçiriyor...neyse ben o sinirle hastaneye gittim baktım babam müşade odasında,iğne yapmışlar ağrılarını dindirmişler ama hali perişan,2-3 dr.gelip görmüş ama kimse net bişi söylemiyor,beyin cerrahı 2 gün sonrasına emar vermiş o zaman gel emarını çektir ben şu an bişi yapamam demiş.ambulans dr.una olan kızgınlığında etkisiyle ben 2 tane acil dr.uyla tartıştım,eve göndermek istiyorlar,bakın diyorum hastam şu an bacaklarını hissetmiyor, yatış vermeniz gerekirken siz bu durumda nasıl onu gönderirsiniz.bu olaylar saat 10 ile 11 arasında oluyor ben o satten sonra başhekim dahil konuşmadığım dr.kalmadı ama herkes ağız birliği etmişçesine biz karışamayız diyor,emekli sandığına bağlı olan babam neden uludağ üniversitesine değilde oraya gelmişmiş vs vs,sinirimden ve bişi yapamamın çaresizliğinden oturup ağladım sonra elimi yüzümü yıkadım çıktım beyin cerrahının yanına para önemli değil ne gerekiyorsa yapın,babamın yatışını verin dedim.bana boşuna para verirsiniz çünki emar sonuçlarını görmeden bişi söylemek istemiyordum ama beni çok zorluyorsunuz ,hastaneyide birbirine katmışsınız dedi.sonra babamın yaklaşık 1 aydır çektiği şiddetli ağrılar ve bugünkü belden aşağısının kısmi felç geçirmesinin iyi alametler olmadığını herşeye hazırlıklı olmamız gerektiğini söyledi,nasıl yani kanser mi dedim evet büyük ihtimalle dedi ve bu durumda zaten babanızı üniversiteye sevkedicem çünki tahmin ettiğm şey çıkarsa ameliyatı ben yapamam dedi.o an ne hissettim ne dedim tam hatırlamıyorum tepki veremedim çünki yanımda annemde vardı,yanlız ne olduysa dr tamam hastanızın yatışını yapıyorum,gidin işlemleri halledin dedi.1 saat zarfında ben tüm işlemleri yapıp babamı yatırdım,ihtiyaçları olan şeyleride alıp eve gitmek üzere hastaneden ayrıldım.1 saat te geleceğim yolu 2,5 satte gelebildim beynim öyle uyuşmuşki 3 kere yanlış arabaya binip geri döndüm.babama bişi hissettirmemek için her şey yolundaymış gibi davrandım,eve geldim çocuklara hissettirmemek için yüzüme kocaman bi gülümseme kondurdum şimdiyse burnumun direği sızlıyor,ağlamamak için kendimi zor tutuyorum,dua ediyorum inşallah dr.yanılıyordur ve babamın basit bi bel ağrısından başka bişiyi yoktur diye.....

canım benım cok cok gecmıs olsun babacıgına
ınsaallah rabbımın ıznıyle bısey olmayacak korkulacak canım uzulme sen
dualarım sen ve aılenle bırlıkte arkadasım
anlattıklarına bende bır okadar sınırlendım ama can sıkıntında bırde onlara yorum yapmak ıstemıyorum
allah nasıl bılıyorsa oyle yapsın bunları ne dıyım artık
tekrardan cok gecmıs olsun canım
guzel haberlerını beklıyorum ınsaallahhhhhhhhhh

talyacım geçmiş olsun öncelikle canım ama sakın olumsuz düşünmelmaz:
iyi düşün iyi olsun canım sürekli dua et eminim babanın önemli bişeyi yoktur.
yazını okuyunca ağladım canım yaasenağlamaaklıma kendi babam geldi.allah hiç birimize kötü hastalık vermesin canım:Saruboceq:
senin iyi heberlerini bekliyoruz canım babana acil şifalar

günaydın hanımlar
bugün eşimi işe yolladıktan sonra tekrar uyuyamadım kızlarda erken uyandılar tv yi açtılar ses olunca bende yatamadım
herkese güzel birgün diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cnm benim çok geçmiş olsun
dua edicem cnm baban için inşallah korkulan şeyler degildir
allah dermensız dert vermesin çok öptüm seni...

çok geçmiş olsun canım
inşallah rabbim acil şifalar verir babana
çok üzüldüm

hanımlar sabahtan beri kk de dolaşıyorum arada buraya bakıyorum ama pek uğrayan olmamışmafoldumben
yaz diye hava sıcak diye çok ihmal ediyosunuz topiğimizi:çok üzgünüm:böyle olmaz amalmaz:
kızlar acıktı ben kahvaltı hazırlıyayım sonra yine uğrarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

talya hemşom geçmiş olsun canımmmmmmm
herşeyin güzelini düşünnnnnnn
ama yapabileceğim bir şey olursada beni haberdar et olurmu özelden telinin de verirsen sevinirimmm

hanımlar nerdesiniz
ben ev işimi bitirdim kızlarıda yıkadım oturdum pc nin başına ama kimse yok:gitme:
minik sen nerdesin pc de hala sorunmu var canım benneyaptımki

selam hanımlarrrr aaa ben geldim kaç gündür yazıyom bir hoşgeldin diyen yok ne çabuk unuttunuz benii bende ne kadar özlediydim siziiiiiiiiisenağlamasenağlamasenağlama:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…