- 12 Ocak 2009
- 4.050
- 1.089
- 698
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #28.921
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan hoşbulduk tatlım iyim sen nasılsın eşim rahatsız biraz mafoldumbenmafoldumben üşütmüş ama bayağı kötü iki gündür yatıyo bende onla ilgileniyorum taha dersen azdı azcık bu aralar hiç laf dinlemiyor onlarla uğraşıyorum-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- sen neler yapıyosunyerimsenibenyerimsenibenizabelle hoşgeldin nasılsın canım :))
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan hoşbulduk tatlım iyim sen nasılsın eşim rahatsız biraz mafoldumbenmafoldumben üşütmüş ama bayağı kötü iki gündür yatıyo bende onla ilgileniyorum taha dersen azdı azcık bu aralar hiç laf dinlemiyor onlarla uğraşıyorum-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- sen neler yapıyosunyerimsenibenyerimseniben
canım hosbulduk sagolasınminiğim keyifler yerinde maşallah bizim yerimizede tadını çıkarın havuzun,denizin.öptüm cnm meleklerimide senideopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
ruyacım sanada iyi tatiller cnm Şeniz
kamilem geçmiş olsun canım benim,iğnelerini aksatma sakın,rabbim dermansız dert vermesin,allaha emanet ol öptüm hayatımopuyorumnanaktan
mihribancım saçlarını güle güle canım,eminim çok yakışmıştıra.s
gülzeynom hoşgeldin canım nasılsın,beğendinmi bursamızı:1hug:
belinaycım sen nasılsın hayatım,bebiş ve kızın nasıl?öptüm cnm kendine iyi bak:1hug:
sevvalcik rahatsızmışsın biraz,hemen kalktın ayağa şimdi acısını çekiysun.dinlenmen lazım sonuçta ameliyat geçirdin.
meleğim nasılsın öptüm cnm senikaydirigubbakcemile3
hanımlar yarın küçük kızımı dr kontrole götürecez.hatırlıyorsanız göz ameliyatı geçirmişti
doktorumuz maraşta sabah oraya gidecez sonrada görümcemin yanına gidecez maraşın ilçesinde yaşıyo buz gibi bir yerde 2 gün orda kalıcaz biraz serinleyip gelicezkaydirigubbakcemile3
doktorumuz inşallah iyi şeyler söyler kızımın gözü için hanımlar.şimdilik iyi sayılır arada hafif kayma oluyo gözünde ama eskisinden çok daha iyi çok şükür:Saruboceq:
sizlerde dua edin canlarım şimdiden teşekkür ediyorum hepinizea.s.a.s.a.s.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolsun canım tatlı koşuşturma bunlar güzel oluyo kıss bütün aile bir arda eşim işyerinde ceyranda kalmış sanırım hher tarafı tutulmuş kalkamıyo çok sağol tatlım tahayla çiş eğitimine başladık ama birazinatçılık edicek galiba:roflol::roflol::roflol::roflol:bende iyiim canım,ne olsun,düğün yaptık ya hala telaşeler bitmedi.dün gelinimizi yemeğe aldım,cuma günüde annemlerdeydik,annem gelinin annelerini almıştı yemeğe.anlıcan hala koşturma içindeyim.
eşine çok geçmiş olsun,hayırdır nesi var
ah şu yaramazlar,sevilmeseler hiç bakılmazlar ya,bi gülüşleri her şeye bedel.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolsun canım tatlı koşuşturma bunlar güzel oluyo kıss bütün aile bir arda eşim işyerinde ceyranda kalmış sanırım hher tarafı tutulmuş kalkamıyo çok sağol tatlım tahayla çiş eğitimine başladık ama birazinatçılık edicek galiba:roflol::roflol::roflol::roflol:
opuyorumnanaktanaynen katılıyorum arkadaşım bende 3 hafta uzaktım çokta rahattık ama insanın evi gibisi yok benim evde öyleydi tozdan batmış birde eşim çok titizdir haa yani o halde bile bir hafata temizlik yaptım oluyo malesef kolay gelsin tatlımm:lepi:Kızlar 1 ay evimden uzaktım insanın evi gibisi yok ne kadar rahat olursan ol gittiğin yerde
Ama evbiraz tozlanmıs mutfaktan cıkamadım ve cantaları bosaltmakta cok zamanımı aldı
Simdi bi süpürüp toz alacam hepinize iyi pazarlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanaynen katılıyorum arkadaşım bende 3 hafta uzaktım çokta rahattık ama insanın evi gibisi yok benim evde öyleydi tozdan batmış birde eşim çok titizdir haa yani o halde bile bir hafata temizlik yaptım oluyo malesef kolay gelsin tatlımm:lepi:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktansağol tatlım evet zor gerçekten sabrediyorum zaten yapcak başka bişey yok üstünede fazla gitmiyorum bakalımm:teytey::teytey::teytey:Gecmiş olsun sanada kolay gelsin hasta bir es ciş ögrenen cocuk kolay degil tabiii
Allah yardımcın olsun vazgecme sakın biraz sabır ögrenir annesi
canım hosbulduk sagolasın
Bursa cok güzel memleketimin her yanının baska güzellikleri var
Uludag mudanya gölyazı ı özellikle cok begendim
Zaten bu 3. gidisim oldu öncekilerde cocuklar kücüktü bu kadar gezememiştim
Ama nemli ve ankaraya göre sıcak
Sivri sineklerinizde cok acımasız dogrusuklava: klava: klava::tomato::tomato::tomato::roflol::roflol:
Canım insallah güzel seylewr söyler doktorunuz
Allah sifalar versin melegimize
sizede iyi yolculuklaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kızlar 1 ay evimden uzaktım insanın evi gibisi yok ne kadar rahat olursan ol gittiğin yerde
Ama evbiraz tozlanmıs mutfaktan cıkamadım ve cantaları bosaltmakta cok zamanımı aldı
Simdi bi süpürüp toz alacam hepinize iyi pazarlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolsun canım tatlı koşuşturma bunlar güzel oluyo kıss bütün aile bir arda eşim işyerinde ceyranda kalmış sanırım hher tarafı tutulmuş kalkamıyo çok sağol tatlım tahayla çiş eğitimine başladık ama birazinatçılık edicek galiba:roflol::roflol::roflol::roflol:
çok geçmiş olsun canım inşallah doktor iyi şeyler söylicek :Saruboceq:
çok geçmiş olsun tatlımm ohhh birazda serimlemiş olursunuz ne güzel çok tdaha iyi olucak meleğimiz annesi bütün dualarımız siziznle güzel haber lerinizi bekliyorum hoşçakal tatlım tekrar geçmiş olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağol canım :1hug:
kötü şeyler düşünme canım,bak sende söylüyorsun eskisinden çok iyi diye.
inş doktorunuzda güzel şeyler söyleyip içinizi rahatlatacaktır.dualarım senin ve meleğinle cnm öptüm :Saruboceqpuyorumnanaktan
eşine geçmiş olsun canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan hoşbulduk tatlım iyim sen nasılsın eşim rahatsız biraz mafoldumbenmafoldumben üşütmüş ama bayağı kötü iki gündür yatıyo bende onla ilgileniyorum taha dersen azdı azcık bu aralar hiç laf dinlemiyor onlarla uğraşıyorum-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- sen neler yapıyosunyerimsenibenyerimseniben
canım hosbulduk sagolasın
Bursa cok güzel memleketimin her yanının baska güzellikleri var
Uludag mudanya gölyazı ı özellikle cok begendim
Zaten bu 3. gidisim oldu öncekilerde cocuklar kücüktü bu kadar gezememiştim
Ama nemli ve ankaraya göre sıcak
Sivri sineklerinizde cok acımasız dogrusuklava: klava: klava::tomato::tomato::tomato::roflol::roflol:
Canım insallah güzel seylewr söyler doktorunuz
Allah sifalar versin melegimize
sizede iyi yolculuklaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi pazarlarr şekerlerrr
ilaçlar uyku yaptı başımı kaldıramıyorumm 2,3 güne geçer sanırım bu etki sizler nasılsınızzz
gülzeyno hoşgeldin canımmmm
belinaycımm sağolasın canımm sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
mihribancım geçmiş olsun canım meleğimize inş dr güzel şeler söyleyecek
ızabellacım eşine acil şifalarr canımm talyacığımla sanada kolay gelsin canımm
betülcüm yemeğin iyi geçmesine sevindim canımm
sewalcim nasılsın tatlımm
melekcim öptüm şekerrrr
aklımda kalanlar bunlar arkadaşlarr unuttuğum varsa çok özür dilerimmm bu seferlik affına sığınıyorummm
selamlarrrr sekerlerrrrr
nabersınız keyıfler ıyıdır ınsaallahhh
betulum canım hayırlısı olsun ınsaallah kardescıgın hakkında canım benım
sevvalcıgım bebegım noldu sana kacırmısım ben olayıda ınsaallah ıyısındır canım arkadasım
dedım sana accık dınlen dıye.
gulzeynom bebekım sende hosgeldın canım benım nabersın keyıfler ne alemde bakalım
hepınızı cok cok opuyorum sekerler
gorusmek uzere kıb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?