- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #28.941
iyi akşamlarrr canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktancanım benım cok gecmıs olsun arkadasım benım
kendıne dıkkat et bebegım
ben tatıl modundayım bılıyorsun cok sukur keyıfler ıyı sende en kısa zamanda ıyılesırsın ınsaallah
meleklerımı vede senı cok cok opuyorum bebekımmmmm
gorusmek uzere canın benımmmmmmmmmm
teşekkür ederimm canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktansağolsın sende kendine dikkat etcanım olurmu yorma kendini kalan iş kalsın sağlıktan önemli değil yayerimsenibenselamm hanımlarrrr
kübrabetül dinlenmeyi haketin artıkkkk şekerimmmm ee yarında doğum günün artık parti falaan verirsin pastandan bizede ayırrrr
mihrişimm içini ferah tut aklına kötü şeyler getirmeeee
izabelle tatlım hasta bi eş çiş öğrenen çocuktan beterdir kolay gelsinnnn
kamilemm tekrar geçmiş olsunnnn
betul canım benım sagolasın bebekım ıyıdır ne olsun keyıfler yerınde cok sukur
sızler nasılsınız?yogunlugu atlattın artık temızlıkte bıttı sende dınlenıyorsundur
kızcelerım nasıllar sekercıgımmmmmm?
gulzeynom canım sagol arkadasım
donus haftaya cumartesı dusunuyorduk ama gezdık dolastık heryerı yer kalmadı baska sureklı denız havuz bız sıkılmaya basladık cocuklar ıcın sorun yokta
esımede persembe falan donelım dınlenır valızlerı bosaltır ramazan ve kıs ıcın alısverıs yaparız dedım
burda 4 gun daha kalıp 300lırayı harcayana kadar ramazan alısverısımı yaparım dıye dusunuyorum 12 13 gun yeter dıye dusunuyorum
eylulede sınavım var ders calısmam gerek onun ıcın gıdeyım dınleneyım ıyıcede ders bası yapayım dıyorum bır yandanda bakalım kısmetse persembe gunune gerı donecegız 2 3 gun once yanı
sevvalcıgım canım benım sagolasın rep ıcın baskasını dene dedı borcum olsun anamm:))))))
efsunumla gecen telde konustuk evı tasıdı netı yok daha oda ozlemıs bızlerı ınsaallah en kısa zamanda gelır aramıza
kıs olsun dokuluruz yıne yafrus
gıdecek baska yerımızmı var ayolllll:)))))
hanımlar merhaba
eşimin bir akrabası bugün vefat etmiş toprağa vermişler eşimde az önce cenaze evine gitti
bende sizlere bir bakıyım dedim
miniğim tatil keyfini kısa mı kesicen canım hadi gelin artık topik çok sakin şu sıralar:gitme:
hanımlar merhaba
eşimin bir akrabası bugün vefat etmiş toprağa vermişler eşimde az önce cenaze evine gitti
bende sizlere bir bakıyım dedim
miniğim tatil keyfini kısa mı kesicen canım hadi gelin artık topik çok sakin şu sıralar:gitme:
betulum canım benım hadı gozun aydın allah kavustursun canım
gurur ve burukluk oluyor accık
vatanı gorevı hayırlısıyla atlatsın gelsın sonra onu evlendırır kosturursunuz
ohhhhhhh sende keyıf yapmıssın bugun ne guzel canım sevındım senın adına
mıhrıbancıgım canım benım basınız sagolsun allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun ınsaallah
aksam accık uzanayım dedım uyumus kalmısım yemekten sonra bır uyandım dılım damagım kurumus odada suda bıtmıs su almaya gıdeyım derken pcmıde aldım takılıyorum sımdı
herkese ıyı geceler dılıyorum canlarım benım
muckkkkkkkkkk sızlere
kızlar az önce haber aldım,kardeşim kütahya'da vede kısa dönem yapacakmış askerliğini:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?