Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hihihihiii adımı face ve msn denn görüştüğüm melek anneleri biliyo ama diğerleri bugün öğrenmiş oldu sanırsammmmzemuszemuszemuszemus

yolunuz açık olsun canım
eminim babanız çok mutlu olacaktır kızını ve eşini gördüğündezemuszemuszemuszemus

tşkr ederimmm fıstıklarrrrr
urfada görüş atıkkkkkk opuyorumnanaktan

bu arada ilk günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
iremim ve benden olsunnnnnnnnnnnnnn
öpüyoruz sizleri
ii hafta sonlarııııııı

everest canım benım hadı hayırlı yolculuklar dılıyorum sızlere guzel bır tatıl sızlerın olsun ınsaallahhhhhhhh
arada ugra seker ıhmal etme bızlerıde.
belınayımmmm bebekımmmmmmmm ohhh ohhh ne ıyı arkadasmıs o oyle accık banada gonder kııııııııııı:)))))))
gule gule yıyın canım benım afıyetle ınsaallahhhh.dıkkat et kendıne cok yorma seker yaaaaaa oglusumuzu uzme annecıgıııııı:))
kamılem canım benım sagolasın yafrusummmmmmmmmmmmmmmmmm.sorma valla asıl zatem benım o yuzunde hep masumıyetı guzellıgı hıc bozulmaz ınsaallahhhhhhh.kucuk cadınında cın bakısları:)))))
sorun degıl canım alabılırsın.bızde sızı opuyoruz sekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
papatyam canım benım hadı ıyı yolculuklar sızlerede ıremcıgımızı bızım ıcın op canım benım

gunaydınlar canlarım guzel bır gun ve hafta sonu sızlerın olsun ınsaallahhhhhhhh
esımde bıraz halsız ve hastayım dıyo bende bogazlarım agrıdı gece sanırım banada bulastırıyorlar (
kahvaltımı yapayım kendıme ıyı bakayım ayakta durmam lazım
hepınızı muckkkkkkkkk yafruslarrrrrr
gorusmek uzere canlarım gelırım yıne ınsaallahhhh

selam fıstıklarrrrrrrr hepinize güzel bir hafta sonu diliyorumm tahayla öpüyoruz sizleriiiiiiiizemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam kızlar
benimde bi melek annesi olcam inşallah ama benimki henüz karnımda:)) oft de görünce slm vermeden geçemedim allah bağışlasın evlatlarınızı hoşçakalın.............

selam fıstıklarrrrrrrr hepinize güzel bir hafta sonu diliyorumm tahayla öpüyoruz sizleriiiiiiiizemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam canım
sagolasın seker bızde tahayla senı muckkkkkkkkkkkk yafrusssssssssssssssssss
sızede guzel bır hafta sonu olsun ınsaallahhhhhhhhhhhhhhh

tünaydın melek anneleri nasılsınız opuyorumnanaktan
mutlu haftasonları

tunaydın yafrusummmmmmmmmm
nabersın bebekımmmm keyıfler ıyıdır ınsaallah
muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

selam kızlar
benimde bi melek annesi olcam inşallah ama benimki henüz karnımda:)) oft de görünce slm vermeden geçemedim allah bağışlasın evlatlarınızı hoşçakalın.............

selam hosgeldın hamısssssssssssssssss:))
allah saglık sıhhatle kucagına almayı nasıp etsın ınsaalahhhhhhhhhhhhhh
amın ınsaallah rabbım hepımızın evlatlarını bagıslasın bızlere ınsaallahhhhhhhhhh

selam kızlar

Allah sağlıklı kolay doğum nasip etsin inşallah
sağlıkla al minik meleğini kucağına
darısı da bize olsun inşallah :kedi:

iyiyim tatlışım napıyım iş güç işte başka da bişey yağtığımız yok
sen nasılsın?
minik cadılar da enişte de hasta olmuş geçmiş olsun :teselli:

allah saglık versınde kostur bakalım sekercıgım
evet canım yaa hava degısımınden sanırım benımde bugun pek tadım yok gece bendede accık bogaz agrısı ve usume basladı sımdıde kasıntı var kulaklarımda falan bırde aksam reglım basladı(
esımle dalga gecıyorum ıcınızde en hasta benım kanamalı hastayım dıye:))))
ama annelık kadınlık onlar yatıyor bende ıs guc ortalık topla onlara bakın ayaktayım bakalım
uyusunlarda bende accık kestıreyım dıyorum bakalım hayırlısı
sagol canım benım tekrardan

hoşbulduk canım aminnnnnnnnn

Allah sağlıklı kolay doğum nasip etsin inşallah
sağlıkla al minik meleğini kucağına
darısı da bize olsun inşallah :kedi:

amin canım darısı anne olmak isteyen herkese olsun inşallah kolaylıkla evlat sahibi olmayı nasip etsin rabbim yormasın yıldırmasın inşallah ben 8 yıl bekledim bugünleri görmek için rabbim bekletmesin kimseyi bu kadar inşallah........

geçmiş olsun hepinize canım
tatil sonrası hastalık kötü oldu miniğim ama kısa zamanda iyileşirsiniz umarım
biz kadınların hasta olma lüksü yokki canım :1no2:ne kadar halsizde olsak yine ayaktayız olmak zorundayız
bu da bizim kaderimiza.sne diyelim allah beterinden korusun hepimizi:Saruboceq:

merhaba hanımlar
ben bugün yine geç kaldım galibakaydirigubbakcemile3herkesten sonra geliyorum
herkese iyi hafta sonları diliyorumzemuszemuszemuszemuszemuszemus

mıhrıbanım sagolasın canım benım oyle valla luks gıbı gorunuyor
ama ogleden sonra vurdum kafayı yattım bır uyandım az once ev halkı hep uyuyor:))))
benı kıskandılar zaar:)))
dınlendım accık havada bunaltıcı pazartesıye toplarız ınsaallah kendımızı dınlenelım de guzelce
tekrardan sagolasın bebekımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…