Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ıyı geceler yafruslarrrr nabersınızzzzzz
accık kocıskomla oturdum yatmadan sızlere bır bakayım dedım
ama kımsecıkler gelmemıs bu aksam
herkese ıyı geceler dılıyorum gorusmek uzere canlarım
meleklerımede tatlı ruyalarrrrrrrrr

iyi geceler melek anneler hepinizi çokkkkkkk özledim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbu sizlere haberim var çokkkkkkkkkkk mutluyum
kuzum akdeniz ünüversitesi biyoloji bölümünü kazandı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanyani yanımda okuyacak ayrılmıycaz çok şükür :Saruboceq:inanın uykuları terketmiştim düşünceden nasıl ayrılırım uzakları kazanırsa diye allahım dualarımı kabul etti:Saruboceq:kaç gündür kızımdan fırsat bulup sizlere haber veremedim darısı hepinizin yavrusuna :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
dikiş işilerimde çok yoğun bu arada ama hepinizi çok özledim canım arkadaşlarım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın melek anneleriiii

rüyanaz hoşgeldin bebişimmm ne güzel hasret giderdin hala ordasın sanırım annene çok selamımızı iletiver

öpüyorum senide rüyanazıdaaaaa
hb şeker bende seni öptüm...evet daha eylüle kadar burdayım...

gözün aydın canım ya ...bak hayat senainde yüzünü güldürmeye başladı herşey dahada iyi olacak merak etme kızına slm...

canım benim saol ya seninde güsel geçti dimi tatilin yok bi sorun...kızları öptüm cnm ...
şekerlerrr betülle konuştum iyiymiş
sonuçlar haftaya çıkacakmışş
mukabelesi başlamış yoğun bir gün geçirdiği için girememişş
çok selam söylüyorrr

cnm ya kübra mı hasta yine neyi var noldu ya üzüldüm şimdi okuyunca betülle konuşursanız bendende çok slm söyleyin...

günaydın güzel meleklerimizin bi o kadar güzel anneleri nasılsınız?
canlarım merakta bırakmışım sizleri kusura bakmayın.işlerim vardı hafta sonu ev işlerinin ucunu kaçırmıştım.ev aldı başını gitti.dolap içlerini falan düzenledim.
ancak toparlayabildim.
kübra çok şükür durdu ve EEG çekilebildi.sonuçları pazartesi alcaz.salı günü dr göstercem.inş iyidir sonuçları.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
ruyacım hoşgeldin canım,nasılsın,komşuların annenler iyilermi,çok selam söyle canım a.s
miniğim hastamışsın canım geçmiş olsun şimdi nasıl oldun,kızlar nasıl oldu inş şimdi daha iyilerdir,öptüm canımŞenizŞeniz
kamilem canım nasılsın hayatım öpüyorum kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
sevvalcik dün çatacak birini bulmuşsun,iyi yapmışsın.niye almıyomuş müdür bey, dibindeki okula.lmaz:
tinkimi gözün aydın,inan çok sevindim.kızından ayrı kalmıcaksın ne güzel.rabbim bize de göstersin o günleri.bu arada bizde seni çok özledik kaydirigubbakcemile3
S1907 geçmiş olsun canım,şimdi nasılsın?
gülzeynom nasılsın canımm öptüm arkadaşım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
meleğim senide çok öptüm canım kaydirigubbakcemile3
belinaycım nasıl gidiyo hamilelik,öpüyorum bebişin ve meleğini senide tabikaydirigubbakcemile3
talya,izabelle öpüldünüz hanımlarŞeniz

Son düzenleme:
günaydın melek anneleri.
hepinize hayırlı bir gün diliyorum.

kübrabetülcüm meleğimizin durduğuna çok sevindim.
inşallah sonuçlarıda güzel çıkarda rahatlarsınız hayatım.

tınkımı canım benımm cok sevındım melegımızın adına canım yaaa
hadı gozun aydın bebegım
bak duaların kabul oldu canım ne mutlu sana
betulum canım benım hayırlısıyla ınsaallah guzel sonuclarını beklıyoruz canım arkadasım
tesekkur ederım canım bıraz toparlamıstım ama sabah kaltıgımda yıne tıkanıklık sınuzıtlerım azmıs ter ve halsızlıkle uyandım tadım yok bugun yıne.
ruyacıgım canım sagolasın cok guzeldı bır sorun yoktu canım :))2 cocukla yıllar sonra balayı oldu bu tatıl bana donusundede hasta olup surunmeseydım daha ıyı olacaktı ama:))
neyse bunada sukur.sagolasın bebekımmmmm
melekım canım egem abla edam gunaydın sızlerede canlarım
herkese guzel bır gun olsun ınsaallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
kahvaltı sonrası kızlar cızgı fılm ızlerken bende yanlarında uzanıp dınleneyım dıyorum
herkese ıyı gunler canlarım gorusmek uzere ınsaallah
muckkkkkkk

günaydın melek anneleri hepinize günaydınlarrrrr

tinkim gözünüz aydın canımm ne güzel kızından ayrılmn gerekmiycekmiş çok sevindimmmm

kızlar dün gece şevval ağladı ben oturdumm
arada bir tekrarlayan bir göbek akıntımız vardı dün gece yine tekrarladı
yavrum karın ağrısından uyuyamadı
daha önce kaç defa götürdüm çocuk dr una göbeği düşerken parça kalmış ondan kaynaklanıyo dedilerr
bugün saat 3 e randevu aldım kendi ameliyatımı yapan genel cerrahla gidip görüşücemm
nette okudum gümüş nitratlı kalemle yakıp parçayı kurutabiliyorlarmışş
çok canım sıkıldı geceden beri şimdi kuşum uyuyor biraz dinlenebilcek barii
birde hiç işim yokmuş gibi bir sürü şeftali aldım onları kavanozlara doldurdum komposto yapmaya çalışıyorum yapmazsam çürüycekler dr ye gidene kadar kaynatıp aradan çıkarayım dedimm
sizinde başınızı ağrıttım sabah sabah
hepinizi öpüyorumm

canım geçmiş olsun iyi düşün iyi olsun herşey....
hb canım iyiyim cnm ben komşularda iyi amasyadayım onların yanındayım yarın annemlere geçicem 1 eylülde diyarbakıra döncez cnm çok öptüm...
canım ya geçmiş olsun hasta oldugunu bilmiyordum şimdi iyisin inşllah deniz suyu sinüzite iyi gelir ...

canım geçmiş olsun öptüm...
günaydın kızlar hepinizi mucuxladım...

selam kızlarrrr
nedense ben bugün çok gerginim çatıcak yer arıyorummm (((((
gözümü korkutuyosun anam kızını almaya korkar oldumkafamçokkarıştı
gözün aydın canım...allah yardım etti şükür..
son zamanlarda çok ağırlaşmaya başladım daha 2 buçuk ay var bakalım nasıl geçicek...
inşallah iyi çıkıcak sonuçları canım...

geçmiş olsun canım...inşallah şimdi daha iyidir.

selamlar kızlar...ben geliyorum herkes gitmiş oluyor,tabii ben uykudan gözümü açamıyorum kikaydirigubbakcemile3yarın yada cuma halılarım gelicek bende bugün camlarımı silicem perdelerimi falan yıkıcam...ağır vasıta halindeyim akşama kadar uğraşırım artık camlarla,kızımda hiç böyle değildim bu hamileliğim çok ağır geçiyor hemen yoruluyorum sürekli dinlenmem gerekiyor iş yaparken,neyse acelem yok yavaş yavaş yaparım artık...öpiüyorum hepinizi...

gözümü korkutuyosun anam kızını almaya korkar oldumkafamçokkarıştı

]

korkma canım ben zararsız delilerdenim oğluşuna bişey yapmam heleki dünürüme hiç kıyamamopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aman şekerim çok yorma kendini göbüşünüle cam silerken dikkat et heleki evin üst katlardaysaa:1no2::1no2::1no2:

beşinci kattayım canım uzanamadığım yerlere fırçayla uzanıyorum zaten yükseklik korkum varkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…