- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #29.261
hb şeker bende seni öptüm...evet daha eylüle kadar burdayım...günaydın melek anneleriiii
rüyanaz hoşgeldin bebişimmm ne güzel hasret giderdin hala ordasın sanırım annene çok selamımızı iletiver
öpüyorum senide rüyanazıdaaaaa
tünaydınnnnn şekerlerrrrr
nasılsnız bakalımmmm
meleklerim nasıll
benimkilerr iyiler çok şükürr
benimde sancım var biraz daha hiç bir iş yapamadımm
rüyacım hoşgeldin canımmmm çok mutlu olduğumuz evleri unutamıyoruzzz bende alanya ya gittiğimde orada oturduğumuz evi görmeye gitmeye çalışıyorummm başkalarını görünce içinde insanın içi burkuluyorr rüyacımda unutamaz elbette yaşadığı güzellikleriii canım benimmmm
iyi geceler melek anneler hepinizi çokkkkkkk özledim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbu sizlere haberim var çokkkkkkkkkkk mutluyum
kuzum akdeniz ünüversitesi biyoloji bölümünü kazandı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanyani yanımda okuyacak ayrılmıycaz çok şükür :Saruboceq:inanın uykuları terketmiştim düşünceden nasıl ayrılırım uzakları kazanırsa diye allahım dualarımı kabul etti:Saruboceq:kaç gündür kızımdan fırsat bulup sizlere haber veremedim darısı hepinizin yavrusuna :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
dikiş işilerimde çok yoğun bu arada ama hepinizi çok özledim canım arkadaşlarım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım benim saol ya seninde güsel geçti dimi tatilin yok bi sorun...kızları öptüm cnm ...gunaydın canlarım hepınıze
belınay seker masaallah yafrusummmmmmmmmmmm gez bakalım sekercıgım oglusun dogunca kısın eve hapsolacaksın nasılsabır surelıgıne
tadını cıkar canım
ruyam bebekım selam hosgeldın canım benım
ay kıyamam ben melegımıze yaaa
kotu olur tabı yaa cocuklar unutamıyor kolay kolay buyuduklerı evlerı
hasret gıder bakalım canım bızıde ıhmal etme ama oldumu bebemmmmmmmmmmmmmmmmmm
herkese gunaydınlar dılıyorum canlarım
sıtemı yavas pcmdemı sorun var anlayamadım sabahtan berı acılana kadar canım cıktı valla bekle bekle ıslerı bıtırdım geldım ancak acıldı:))
herkeslerın keyfı yerındedır ınsaallahhhhhhhhhh
şekerlerrr betülle konuştum iyiymiş
sonuçlar haftaya çıkacakmışş
mukabelesi başlamış yoğun bir gün geçirdiği için girememişş
çok selam söylüyorrr
canım geçmiş olsun iyi düşün iyi olsun herşey....günaydın güzel meleklerimizin bi o kadar güzel anneleri nasılsınız?
canlarım merakta bırakmışım sizleri kusura bakmayın.işlerim vardı hafta sonu ev işlerinin ucunu kaçırmıştım.ev aldı başını gitti.dolap içlerini falan düzenledim.
ancak toparlayabildim.
kübra çok şükür durdu ve EEG çekilebildi.sonuçları pazartesi alcaz.salı günü dr göstercem.inş iyidir sonuçları.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hb canım iyiyim cnm ben komşularda iyi amasyadayım onların yanındayım yarın annemlere geçicem 1 eylülde diyarbakıra döncez cnm çok öptüm...ruyacım hoşgeldin canım,nasılsın,komşuların annenler iyilermi,çok selam söyle canım a.s
miniğim hastamışsın canım geçmiş olsun şimdi nasıl oldun,kızlar nasıl oldu inş şimdi daha iyilerdir,öptüm canımŞenizŞeniz
kamilem canım nasılsın hayatım öpüyorum kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
sevvalcik dün çatacak birini bulmuşsun,iyi yapmışsın.niye almıyomuş müdür bey, dibindeki okula.lmaz:
tinkimi gözün aydın,inan çok sevindim.kızından ayrı kalmıcaksın ne güzel.rabbim bize de göstersin o günleri.bu arada bizde seni çok özledik kaydirigubbakcemile3
S1907 geçmiş olsun canım,şimdi nasılsın?
gülzeynom nasılsın canımm öptüm arkadaşım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
meleğim senide çok öptüm canım kaydirigubbakcemile3
belinaycım nasıl gidiyo hamilelik,öpüyorum bebişin ve meleğini senide tabikaydirigubbakcemile3
talya,izabelle öpüldünüz hanımlarŞeniz
canım ya geçmiş olsun hasta oldugunu bilmiyordum şimdi iyisin inşllah deniz suyu sinüzite iyi gelir ...tınkımı canım benımm cok sevındım melegımızın adına canım yaaa
hadı gozun aydın bebegım
bak duaların kabul oldu canım ne mutlu sana
betulum canım benım hayırlısıyla ınsaallah guzel sonuclarını beklıyoruz canım arkadasım
tesekkur ederım canım bıraz toparlamıstım ama sabah kaltıgımda yıne tıkanıklık sınuzıtlerım azmıs ter ve halsızlıkle uyandım tadım yok bugun yıne.
ruyacıgım canım sagolasın cok guzeldı bır sorun yoktu canım :))2 cocukla yıllar sonra balayı oldu bu tatıl bana donusundede hasta olup surunmeseydım daha ıyı olacaktı ama:))
neyse bunada sukur.sagolasın bebekımmmmm
melekım canım egem abla edam gunaydın sızlerede canlarım
herkese guzel bır gun olsun ınsaallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
kahvaltı sonrası kızlar cızgı fılm ızlerken bende yanlarında uzanıp dınleneyım dıyorum
herkese ıyı gunler canlarım gorusmek uzere ınsaallah
muckkkkkkk
günaydın melek anneleri hepinize günaydınlarrrrr
tinkim gözünüz aydın canımm ne güzel kızından ayrılmn gerekmiycekmiş çok sevindimmmm
kızlar dün gece şevval ağladı ben oturdumm
arada bir tekrarlayan bir göbek akıntımız vardı dün gece yine tekrarladı
yavrum karın ağrısından uyuyamadı
daha önce kaç defa götürdüm çocuk dr una göbeği düşerken parça kalmış ondan kaynaklanıyo dedilerr
bugün saat 3 e randevu aldım kendi ameliyatımı yapan genel cerrahla gidip görüşücemm
nette okudum gümüş nitratlı kalemle yakıp parçayı kurutabiliyorlarmışş
çok canım sıkıldı geceden beri şimdi kuşum uyuyor biraz dinlenebilcek barii
birde hiç işim yokmuş gibi bir sürü şeftali aldım onları kavanozlara doldurdum komposto yapmaya çalışıyorum yapmazsam çürüycekler dr ye gidene kadar kaynatıp aradan çıkarayım dedimm
sizinde başınızı ağrıttım sabah sabah
hepinizi öpüyorumm
gözümü korkutuyosun anam kızını almaya korkar oldumkafamçokkarıştıselam kızlarrrr
nedense ben bugün çok gerginim çatıcak yer arıyorummm(((((
gözün aydın canım...allah yardım etti şükür..iyi geceler melek anneler hepinizi çokkkkkkk özledim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbu sizlere haberim var çokkkkkkkkkkk mutluyum
kuzum akdeniz ünüversitesi biyoloji bölümünü kazandı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanyani yanımda okuyacak ayrılmıycaz çok şükür :Saruboceq:inanın uykuları terketmiştim düşünceden nasıl ayrılırım uzakları kazanırsa diye allahım dualarımı kabul etti:Saruboceq:kaç gündür kızımdan fırsat bulup sizlere haber veremedim darısı hepinizin yavrusuna :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
dikiş işilerimde çok yoğun bu arada ama hepinizi çok özledim canım arkadaşlarım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
son zamanlarda çok ağırlaşmaya başladım daha 2 buçuk ay var bakalım nasıl geçicek...ruyacım hoşgeldin canım,nasılsın,komşuların annenler iyilermi,çok selam söyle canım a.s
miniğim hastamışsın canım geçmiş olsun şimdi nasıl oldun,kızlar nasıl oldu inş şimdi daha iyilerdir,öptüm canımŞenizŞeniz
kamilem canım nasılsın hayatım öpüyorum kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
sevvalcik dün çatacak birini bulmuşsun,iyi yapmışsın.niye almıyomuş müdür bey, dibindeki okula.lmaz:
tinkimi gözün aydın,inan çok sevindim.kızından ayrı kalmıcaksın ne güzel.rabbim bize de göstersin o günleri.bu arada bizde seni çok özledik kaydirigubbakcemile3
S1907 geçmiş olsun canım,şimdi nasılsın?
gülzeynom nasılsın canımm öptüm arkadaşım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
meleğim senide çok öptüm canım kaydirigubbakcemile3
belinaycım nasıl gidiyo hamilelik,öpüyorum bebişin ve meleğini senide tabikaydirigubbakcemile3
talya,izabelle öpüldünüz hanımlarŞeniz
inşallah iyi çıkıcak sonuçları canım...günaydın güzel meleklerimizin bi o kadar güzel anneleri nasılsınız?
canlarım merakta bırakmışım sizleri kusura bakmayın.işlerim vardı hafta sonu ev işlerinin ucunu kaçırmıştım.ev aldı başını gitti.dolap içlerini falan düzenledim.
ancak toparlayabildim.
kübra çok şükür durdu ve EEG çekilebildi.sonuçları pazartesi alcaz.salı günü dr göstercem.inş iyidir sonuçları.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
günaydın melek anneleri hepinize günaydınlarrrrr
tinkim gözünüz aydın canımm ne güzel kızından ayrılmn gerekmiycekmiş çok sevindimmmm
kızlar dün gece şevval ağladı ben oturdumm
arada bir tekrarlayan bir göbek akıntımız vardı dün gece yine tekrarladı
yavrum karın ağrısından uyuyamadı
daha önce kaç defa götürdüm çocuk dr una göbeği düşerken parça kalmış ondan kaynaklanıyo dedilerr
bugün saat 3 e randevu aldım kendi ameliyatımı yapan genel cerrahla gidip görüşücemm
nette okudum gümüş nitratlı kalemle yakıp parçayı kurutabiliyorlarmışş
çok canım sıkıldı geceden beri şimdi kuşum uyuyor biraz dinlenebilcek barii
birde hiç işim yokmuş gibi bir sürü şeftali aldım onları kavanozlara doldurdum komposto yapmaya çalışıyorum yapmazsam çürüycekler dr ye gidene kadar kaynatıp aradan çıkarayım dedimm
sizinde başınızı ağrıttım sabah sabah
hepinizi öpüyorumm
gözümü korkutuyosun anam kızını almaya korkar oldumkafamçokkarıştı
]
selamlar kızlar...ben geliyorum herkes gitmiş oluyor,tabii ben uykudan gözümü açamıyorum kikaydirigubbakcemile3yarın yada cuma halılarım gelicek bende bugün camlarımı silicem perdelerimi falan yıkıcam...ağır vasıta halindeyim akşama kadar uğraşırım artık camlarla,kızımda hiç böyle değildim bu hamileliğim çok ağır geçiyor hemen yoruluyorum sürekli dinlenmem gerekiyor iş yaparken,neyse acelem yok yavaş yavaş yaparım artık...öpiüyorum hepinizi...
korkma canım ben zararsız delilerdenim oğluşuna bişey yapmam heleki dünürüme hiç kıyamamopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aman canım zararsız ol ben sessiz sakin bir karuyum baş edemem yoksamsırnaşık şeysırnaşık şey
aman şekerim çok yorma kendini göbüşünüle cam silerken dikkat et heleki evin üst katlardaysaa:1no2::1no2::1no2:
beşinci kattayım canım uzanamadığım yerlere fırçayla uzanıyorum zaten yükseklik korkum varkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?