Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

belinay süpersin yavruşumm helal olsun sana alıntımın içine girmişsinnnn
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bende anlamadım nasıl becerdim o işi...cadı begümle uğraşıyordum tam sana mesaj yazmaya çalışırken gitmiş benim makyaj kutumu karıştırmış,makyaj yapmış:1shok:birde benim eteğimden kendine mini etek yapmış-tatlicadiarzu-topuklu ayakkabılarımı da giymiş...bende o şokla mesajı dikkatli yazamamışım galiba...fisfisfis

ee şekerim topiğimizin giriş kapısında ne yazıyo okuyup geliver istersen bu kız milleti annesine rakip resmen kuma herşeye ortak bunlarrr
dua et bitane senin kız bende iki tane gardropta ne varsa deniyo cadılarrr

ee şekerim topiğimizin giriş kapısında ne yazıyo okuyup geliver istersen bu kız milleti annesine rakip resmen kuma herşeye ortak bunlarrr
dua et bitane senin kız bende iki tane gardropta ne varsa deniyo cadılarrr

resmen kumalar...kocamı bile ayırıyor benden inan her akşam kavgamız var neymiş efendim babasıyla hep ben yatıyormuşum aynı yatakta artık o yatacakmış babasıyla bende onun odasında yatacakmışım...bakarmısın cadıya seninkiler de böylemikaydirigubbakcemile3

biz beraber uyuma kavgası dönemini aştıkk kendi yataklarında yatıyolarr
ama şevvale hamileyken mürvet beraber uyuyalım derdi neden diye sorunca kardeşimi göbeğinde bile yatırıyosun beni yanına almıyosun derdi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sevvalcıgım canım gecmıs olsun sekercıgım
drdan sonra bızıde haberdar et canım benım
ruyanazım canım sagolasın bebekımmmmm daha ıyıyım
kızlar 2010 eurovision temsılcımız TARKANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.
az once ogrendım netten nasıl sevındım haber verem sızlere dedım
hastalık falan kalmadı ıyılestım vallahıııı
ay cok sevındım yaaaa
canım benım yaaaaaaaa
askum hadı gorem senı yuzumuzu agart yafrusummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aaaa öylemi miniğim
inan bende çok sevindim zemuszemuszemuszemuszemuszemushakkını vereceğinden
eminim tabi dürüst bir şekilde oylama yapılırsaa.s
şimdiden başarılar diliyorum tarkana yolu açık olsuna.s.a.s.a.s.a.s.

gözünüz aydın canım sizin adınıza çok sevindim:1hug:

geçmiş olsun şevvalcim bende seni öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlarr ben geldimm
dr ye gittim görüştüm dr çocuk cerrahına sevketti ameliyat olması gerekiyomuş çarşambaya randevu aldım çocuk cerrahıyla görüşücez
bu yaz bize bol ameliyat getirdi

kızlarr ben geldimm
dr ye gittim görüştüm dr çocuk cerrahına sevketti ameliyat olması gerekiyomuş çarşambaya randevu aldım çocuk cerrahıyla görüşücez

hayırlısı buymuş demekki canım...inşallah yakın zamanda iyileşir kızın zeyniyecim
tekrar geçmiş olsun kızına

hayırlısı buymuş demekki canım...inşallah yakın zamanda iyileşir kızın zeyniyecim
tekrar geçmiş olsun kızına

yüce rabbim tabiki herşeyin hayırlısını verir ama dün sabahtan beri birine çatma isteğim içimdeki sıkıntının sebebi buymuş demekki
çarşamba gidp görüşücez tam olarak neden kaynaklandığını tesipit edicekler ama bugünkü dr göbeğin düşmesinden sonra parça kalmış olsa ilaç tedavsiyle geçerdi tekrarlamazdı dedi kafam iyice allak bullak oldu minnacık benim kızım daha

iyi düşün iyi olsun canım....hemen aklına kötü şeyler getirmelmaz:
bak gör kızının önemli bişeyi yoktur canıma.s

iyi düşün iyi olsun canım....hemen aklına kötü şeyler getirmelmaz:
bak gör kızının önemli bişeyi yoktur canıma.s

umarım öyledir mihribancım ama bu yaz o kadar gerilimli geçtiki uzadıkça uzuyo geçmek bilmiyo resmen sizlerde olmasanız halim ne olurdu bilmiyorummm senağlamasenağlama

kızlarr ben geldimm

Canım gecmiş olsun sevvalciğimize
İnsallah biran önce saglığına kavusuropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

umarım öyledir mihribancım ama bu yaz o kadar gerilimli geçtiki uzadıkça uzuyo geçmek bilmiyo resmen sizlerde olmasanız halim ne olurdu bilmiyorummm senağlamasenağlama

üzme kendini canım yaaa:teselli:allah herkesi bir şekilde sınıyo işte
benim küçük kızımda gözünden ameliyat oldu biliyosun....ben hep diyorum allah daha beterinden saklasın diye:Saruboceq:
sende üzme kendini:1hug:

canım benim yaz günü kimsecikler ugramıyo zaten topiğe eksik cok olunca seni farkedemedik afedersin söyle bakalım nerelerdeydin???:uhm::uhm::uhm:lmaz:lmaz:

evet canım kadro çok eksik biliyorum bende arada kaynadım galibakaydirigubbakcemile3
canım dün eşimin iş yerinde site evleri için çekiliş vardı bizde oraya gittik
bizede ev çıktı zemuszemusallah kısmet ederse bayramdan sonra bende ev taşıcam ama üzülmeyin sakın lmazrdada hemen netimi bağlatıcamkaydirigubbakcemile5benden kurtuluşunuz yok yanikaydirigubbakcemile3

ıyı aksamlar canlarım benım
ogleden sonra arkadasımdan duydum yan blokta komsumuz vardı dun tatılden donerlerken trafık kazası gecırmısler ve karı koca ve yanlarındakı amcaogulları hayatını kaybetmıs.16 yasındakı kızları yaralı kurtulmus
9 gıbı evlerıne gelecek cenazeler kız evın tek cocugu ve perısanmıs kırıkları agrısı ve anne babasızlık acısıyla bos evlerıne gelıyor
komsularda anahtar varmıs evı acmıs hazırlık yapıyorlar su an
cok kotu oldum ogleden sonra ogrendıgımden berı cok kotu oldum
bu ay ıcınde 5.cenaze sıtemızde.ama bu anı beklenmedık oldugu ıcın cok kotu hıssettım kendımı(
rabbım yardımcısı olsun ınsaallah tek cocuk kaldı ortada yapayalnız
okadarda basarılı bır ogrencıydıkı turkıye bırıncısı olarak gırmıs okula bıle.
rabbım yardımcısı olsun ınsaallah ne dıyım
sızlerle paylasmak ıstedım ıcım rahatlasın dıye accık
herkese ıyı aksamlar dılıyorum canlarım benım
gorusmek uzere hepınızı opuyorummmmm

allah ölenlere rahmet eylesin kalan yavruyada önce sabır verisn vede yardımcısı olsunnn
(((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…