Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

çok üzüldüm miniğim....allah rahmet eylesin kızada sabır versin
kızın ne durumda olduğunu neler hissettiğini düşünmek bile istemiyorum:1no2:

iyi akşamlarr şekerlerrr
anneme gitmem gerekti sabah erkenden
tümgün oradaydım
anneme yufka ekmek yaptıkk
sewalcim sewalimize acil şifalarr canımmm
tinkimini çok sevindim canımm meleğimizin kazanmasınaa darısı ileride bizimkilerin başınaa
meleklerimi ve sizleri çok öpüyorummm

allah rahmet eylesinnn
geride kalan yavrumuzada bol sabırlan ihsan etsin inşş
çok zor bir durumm rabbim görünür görünmez kazadan korusun inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

allah rahmet eylesin canım...geçen yaz da benim üst kat komşum antalyaya tatile gitmişlerdi...dönüşte kaza geçirdiler ve kadın öldü 2 yaşında oğlu ve kocası kurtuldu ama kocası eve giremedi birdaha buradan taşındılar.insan böyle ani ölümler duyunca çok üzülüyor.allahım mekanlarını cennet eylesin.

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: allahrahmet eylesin canım ayy çok üzüldüm yaa yazık yavruya çok kötü bir şey bir anda hem anneyi hem babayı kaybetmek ayy bir an çok kötü oldum allah sabır versin ne denirki yaa:Saruboceq::Saruboceq:

sagolun canlarım benım hepınızden allah razı olsun
9da cenazeler geldı cıkamadım ama cıglıklar bagırıslar komsuların toplanısı kızcagızın arkadaslarının sıraya gırıp bınaya dogru yonelısını gormek yettı bana
cok canım sıkıldı basım agrıyor dolanıp duruyorum mal mal evın ıcınde sıgamadım bıyere
su an o evde anne babasız bombos ne dusunuyor ne yapıyor dıye aklıma geldıkce salak gıbı oluyorum
rabbım yardımcısı olsun ınsaallah
mekanları cennet olsun anne ve babacıgınında

allah o kızcağıza kendi sabrından versinnnnnnnnnnnnn
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

iyi geceler melek anneler hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim opuyorumnanaktan
allahım hepinizin yavrusunada göstersin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
netten sonuçlara bakarken kalp krizi geçirecektim heyecandan burasası olunca havalara zıpladık meleğimle birbirimize sarılıp biryandanda salya sümük ağlıyoruz ama mutluluk gözyaşlarıydı bunlar alahım sizlerede nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:
hepinizi öptüm melek anneler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gunaydınlar dılıyorum herkese canlarım
erkenden kalktım kahvaltıyı hallettım kızlar uyanmadan sızlere bakayım dedım
malum ramazan baslıyor butun gun temızlık pazar carsı kosturacagım gıremezsem sımdıden herkese hayırlı ramazanlar olsun ınsaallah gorusmek uzere hepınızı cok cok opuyorum

günaydın melek anneleri.
hepinize hayırlı bir gün diliyorum.
ve hepinizin ramazan-ı şerifi hayırlı olsun.
allahım tüm tuttuğunuz oruçları ve ettiğiniz dualarını kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…