- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #29.321
günaydın kızlarzemuszemus
günaydınnnn meleğim nasılsınnnŞenizŞenizŞenizgünaydın melek anneleri nasılsınız??
hayırlı ramazanlar inşallah
günaydınnnn meleğim nasılsınnnŞenizŞenizŞeniz
ohhhh sefan olsunnnkaydirigubbakcemile5ne güzellopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktansağol canım çok şükür iyiyim
iş güç koşturmacası işte
annemler bende bi de sağolsun teyzemle ikisi hallediyo evdeki işleri kaydirigubbakcemile3
yemek, bulaşık, ütü ne varsa yapıyolar sağolsunlar
evet canım kadro çok eksik biliyorum bende arada kaynadım galibakaydirigubbakcemile3
canım dün eşimin iş yerinde site evleri için çekiliş vardı bizde oraya gittik
bizede ev çıktı zemuszemusallah kısmet ederse bayramdan sonra bende ev taşıcam ama üzülmeyin sakınlmaz rdada hemen netimi bağlatıcamkaydirigubbakcemile5benden kurtuluşunuz yok yanikaydirigubbakcemile3
canım benim hayırlı olsun güle güle oturunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Arkadaslar hepinizin ramazanı mübarek olsun
Huzur mutluluk ve bereket getirsin oruclarınız kabul olsun
Hayırlı ramazanlaropuyorumnanaktan
bebişin için annesi seneye tutarsın canımmm hayırlısıyla bebiini alda kucağınaakaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanselamlar kızlar...hepinizin ramazanı hayırlı olsun.ben oruç tutamıcam sanırım açlığa dayanamıyorum artık bebişim çok büyüdü birde günler çok uzun tutmamam en iyisi diye düşünüyorum ama çok üzülüyorum tutamıcam için:sinifsinif:
kolay gelsin arkadaşımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın melek anneleri nasılsınız?
ben şimdi mukabeleye gidiyorum size selam vermeden gitmiyeyim dedim.
kızları anneme yolladım,dün bütün işlerimide yapmıştım,bugün sadece pazar işim var.ramazan için alışveriş yapayım biraz.şimdi kaçıyorum kendinize iyi bakın byyyyyyyyy
kolay gelsin canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanselam kızlarrrr nasılsınız umarım iyisinizdir biz iyiz son keyif çayımı içiyorumherkese hayırlı ramazanlarr birazdan azcık temizlik yapıcam hepinizi çokkkk öpüyorummopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
amin canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanmerhaba hanımlar
hayırlı ramazanlar bugün ilk sahura kalkıcaz hem mutluyum hemde biraz tedirgin
malum havalar çok fena sıcak günlerde uzun bu 3 çocukla nasıl yaparım diye düşünüyorum
allah hepimizin yardımcısı olsun öptüm hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selamlar kızlar...hepinizin ramazanı hayırlı olsun.ben oruç tutamıcam sanırım açlığa dayanamıyorum artık bebişim çok büyüdü birde günler çok uzun tutmamam en iyisi diye düşünüyorum ama çok üzülüyorum tutamıcam için:sinifsinif:
inş birşey çıkmaz canımmküçük bir sorundurrrselam kızlarrr
bu sabah şevvali çocuk cerrahına götürdük gece eşimle konuşurkrn bir arkadaşının çocuk cerrahı olduğu geldi aklımıza sabah koşa koşa onu bulduk ultrason çekilmesini istedi
göbek akıntısı iki nedenden olabilirmiş
1-göbek düşerken parça kalırsa
2-karın zarınyla iç organlar arasında minnacık bir delik varsa
ikinci ihtimal daha yüksek dedi ama ultrasonda görebiliriz dedi
saatlerce sıra bekledik sıra bize bir türlü gelmedi acil hastalar geldi sıramızı verdik
yarın çekilcek bizimkisi
kızlar dua edin kötü bişey çıkmasınnnnnnnnnnnnnn
minnacık yavrumun derdide umarım minicik çıkarrrrr
inş birşey çıkmaz canımmküçük bir sorundurrr
acil şifalar meleğimizeee:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
iyi akşamlarr şekerlerr
yarın giremem sabah erken yola çıkacağız
görüşmek üzere öpüldünüzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?