Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

allah bağışlasın yavrusunu canım
inşallah ikiside sağlıklı bir şekilde hastaneden çıkarlar canım
tabiki dua ederim :Saruboceq:

iyi gecelerrrr şekerlerrrr
bugün giremedim hiç iftara annem ,kızkardeşimler ve de gelinimizle minik yeğenimm gelecekti
işlerden fırsat bulamadımm nasılsınızzz bakalımmm meleklerim nasıl

iyi gecelerrrr şekerlerrrr
bugün giremedim hiç iftara annem ,kızkardeşimler ve de gelinimizle minik yeğenimm gelecekti
işlerden fırsat bulamadımm nasılsınızzz bakalımmm meleklerim nasıl

desene canım bugün senin için yoğun birgün olmuş
ama ne güzel kalabalık bir iftar sofrası kurulmuş evinde sevdiklerinle beraber:1hug:
bende kızlarımda iyiyiz canım öpüyorum senia.s.a.s.a.s.

herkese günaydınlar canlarım
dün sinirlerim çok bozuktu giremedim(
saburdan sonra uyumadım son göz atmaları yaptım sonra giyindim çıktım sınavıma gitmek için.sınav saati geldi başladım çözmeye sonra ne farketsem((
yanlış testi çözüyormuşum girdiğim dersin kitapcığına.zaten sürem 40dkdı.farkettim sildim düzenledim derken çok vakit kaybettim(
sürekli hocalarda son 10dk son 5dk deyip durdular iyice panik oldum derken yol boyunca sinirden ağlayarak geldim(
çalıştığım ve %100 emin olduğum soruları bile panikle yanlış cevaplamışım((
olan oldu artık diyerekde kızımın canı sıkılmasın diye okul alışverişine çıktık aldık hepsini ismini yazdık hepsine yarın okula teslim etmeye gideceğiz.
benden bu kadar canlarım accık evle ilgileneyim ortalığı toplayım akşama yemek fikrimde yok
anlayacağınız fena halde pazartesi sendromum tuttu yine
herkesi çok çokkkkkk muckkk
meleklerimide öpün benim için.
belinay canım arkadaşının yardımcısı olsun rabbim inşaallah.sağlık versin bebişede.
ader canım muckkk yafruşummmmmmmmmm.çok mu cadı kızımız ay hiç dirlik vermiyomu sana
mihribanım rüyam kamilem melek mecbue herkesi muckkkkkkkkkkkkkkkkkkk

tünaydınnn şekerrlerrrr
sitede sorun var yine galiba çok zor girdimmm
ne isterlerrr ya sitemizdennn((((((((((((

minikcim sağlık olsun canımm
maşallah ne güzel elifin eksikleride tamamlanmış artık haftaya okula başlaması kalmış
ne kadar heyzacanlıdır canımm yaa

selamm kızlarrrrrrrrr hepinize güzel bir hafta diliyorumm minikcim canım üzülme tatlım olsun sağlık olsun canımmŞenizŞeniz

günydınnnnnnnnn melekanneleriiiiiiii

selamm kızlarrrrrrrrr hepinize güzel bir hafta diliyorumm minikcim canım üzülme tatlım olsun sağlık olsun canımmŞenizŞeniz
hoşgeldinizzz nasılsınızzz şekerlerropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşgeldinizzz nasılsınızzz şekerlerropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşbulduk tatlımmmm nasıl olalım iyiz tahayla evde vakit geçiriyorumm biraz halsizlik var bugün bende sen nasılsın meleklerin nasılopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşbulduk tatlımmmm nasıl olalım iyiz tahayla evde vakit geçiriyorumm biraz halsizlik var bugün bende sen nasılsın meleklerin nasılopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benim tatlı cadılarla biz iyiyiz canımmm
kızkardeşime gideceğiz hazırlanıyoruzz anneleri pc başından kalkabilirse tabikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şerbetli tatlı istiyo canımmmm
yemek forumunu incaliyorum tektekkkkkk
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
aynen canımm benimde canım çok istiyorrr onucokacimcoookcokacimcoook
dün bahsi geçmişti belki bacım yapar bugünnn çok güzel revani yaparrr diyecektimki
şimdi aradı yoğurt varsa alagel bende ki az tatlı yapalımmm diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…