- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #29.941
kızlar benimle birlikte daha 30 haflalık hamile bir arkadaş doğum yaptı.günlerdir onun için dua ediyorum allahım meleğini ona bağışlasın diye çok üzülüyorum.sizlerde dualarınızı eksik etmeyin.çok duaya ihtiyacı var.
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/311187-minik-melegim-yogun-bakimda.html
iyi gecelerrrr şekerlerrrr
bugün giremedim hiç iftara annem ,kızkardeşimler ve de gelinimizle minik yeğenimm gelecekti
işlerden fırsat bulamadımm nasılsınızzz bakalımmm meleklerim nasıl
desene canım bugün senin için yoğun birgün olmuş
ama ne güzel kalabalık bir iftar sofrası kurulmuş evinde sevdiklerinle beraber:1hug:
bende kızlarımda iyiyiz canım öpüyorum senia.s.a.s.a.s.[/QU
ewet öyle oldu canımmm ,iyi olmanıza sevindimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
mihribancım bir şey soracağım tatlımmm
senin meleklerinin ismi neydi tatlımm daha önce söylemiştin ama kullanmayınca unuttum dün birden aklıma geldi bir türlü hatırlayamadım meleklerimizin ismini
:çok üzgünüm:
günydınnnnnnnnn melekanneleriiiiiiii
hoşgeldinizzz nasılsınızzz şekerlerropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanselamm kızlarrrrrrrrr hepinize güzel bir hafta diliyorumm minikcim canım üzülme tatlım olsun sağlık olsun canımmŞenizŞeniz
hoşbulduk tatlımmmm nasıl olalım iyiz tahayla evde vakit geçiriyorumm biraz halsizlik var bugün bende sen nasılsın meleklerin nasılopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhoşgeldinizzz nasılsınızzz şekerlerropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benim tatlı cadılarla biz iyiyiz canımmmhoşbulduk tatlımmmm nasıl olalım iyiz tahayla evde vakit geçiriyorumm biraz halsizlik var bugün bende sen nasılsın meleklerin nasılopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyiyim canım çok şükürrrhoşbulduk kamilecim tatlı tarifi bakmaya geldim siteye sen nasılsınnn
iyiyim canım çok şükürrr
hmmm nasıl bir tatlı yapacaksın canımm
kolay gelsin canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aynen canımm benimde canım çok istiyorrr onucokacimcoookcokacimcoookşerbetli tatlı istiyo canımmmm
yemek forumunu incaliyorum tektekkkkkk
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?