Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kamilem canım sağolasın bebekimm teşekkürler canım
hayırlısı olsun inşaallah ne diyim
mersi bebekimmmmmm valla sorma havalara uçuyor heyecandan:))
bende giremedim epey uğraştım benim pcde sorun var diye düşünmeye başlamıştım sanırım benlik değilmiş heee:)
sevvalim hamarat hatunum benimmmmmmmmm
kolay gelsin afiyet olsunnnnnnnnnn

sağol bebem gel beraber yiyelim hatta tüm topik buyrun iftarı beraber bizde yapalımmm

selam melek anneleri
ıREM bu sabah bana bi soru sordu ben cevap veremedim şimdi ben size sorayım eminim sizede aynı şeyi sormuştur kızlarınız
babamın (duduşu) nasıl diye sordu bana çocuğa cevap veremedim oyalayıp duruyorum napayım ben şimdi siz nasıl açıkladınız kızınıza
bu arada kızım 4 yaşında duduş da küçük hanımın kıymetli yerlerine kendi aramızda taktığımız isim
cevap bekliyorum lütfeeeeeennn:sinifsinif:

selam kızlar ben geldim gelmemle ayak serçe parmağımı kırmam bir oldu şimdi oturuyorum ne zaman iyileşir bilmem bayram öncesi başıma gelene bakın:çok üzgünüm:sizler nasılsınız ne var ne yok çok özledim sizlerle yazışmayı opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canıma.s.a.s.

iyi akşamlar hanımlar
bugün görümcem geldi yanıma. o gittikten sonrada evi toparladım sandalyeleri banyo gereçlerini yıkadım taşınmadan önce temiz olsun diye derken bu saat oldu
ancak şimdi girebildim .yarında diğer evi temizlemeye gidecem ancak akşama girebilirim tabi halim kalırsamafoldumben
ay bu ev taşıma işi çok yorucu :gitme:helede oruç ağızla dahada zor oluyo
diğer taraftan kızın okul işini de halledicez
pazartesi onun okulu başlıyacak.ev yerleştir kızları okula götür getir derken iyice yorulacam benakannehir

herkese iyi akşamlar diliyorum canlarım benim
akşama doğru sınav soru ve cevapları açıklandı onlara baktım ve sonuççççççççççççç(((
1 er soruyla ya geçiyor ya kalıyorum derslerden((
emin olduğum cevaplarım dışındaki doğru cevap verdiğim sorular varsa inşaallah tamam bu iş ama çok kritik biyerde su an sonuçlarım.
3 hafta bu kurcalayacak kafamı((
offf offffffffffffffffffffffffff.
pazar gün o kadar aksilik yaşamama rağmen güzel cevaplamışım sanırım ama 1 soruya bağlıyım yaaaaaaa(((
hakkımda hayırlısı bakalım ne olacak
rabbim inşaallah emeklerimin kocamın desteğinin ve kızlarımdan çaldığım zamanın hatrına yardımcım olur ve sizlerin dualarının yüzü suyu hörmetine inşaallah canlarım benimmmmmmmmmmmmmmm
everestım canım benim geçmiş oldun bebekim dikkat et kendine canım benim
ashkom canım benim kızlar hiç sormadı valla cevap vermekte gerekmedi.evde çoğunluktan olduğumuzdan sanırım babanınkide aynı sanıyorlar:))))))
valla şekerciğim kaçamak cevaplar daha çok meraklandırır haberin olsun,tanıdık bir erkek bebek falan yokmu altını değiştirirken annesi gösterin ama tesadüfen gibi yapın:)yeterli olur sanırım
allah yardımcımız olsun ne diyimmm

miniğim canını sıkma canım yaaa
inşallah geçeceksin derslerini moralini bozma canımyerimseniben

canım benimmmmm kolay gelsin arkadaşım rabbim yardımcın olsun şu mübarek günlerde inşaallahh
yakın olsakta keşke topikcek gelsek bir elden halledi versek ne güzel olurdu yaaaaa
ne okulu kıs başlıyor hayırdır canım
bayram sonu başlamıyormu okulların hepsi.
elifiminde haftaya ilk veli toplantısı var bakalım bizde neler yapacağız
yarın okula malzemeleri teslim etmeye gideceğim öğleden sonra hayırlısıyla bakalım
tekrardan kolay gelsin bebekimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

miniğim canını sıkma canım yaaa
inşallah geçeceksin derslerini moralini bozma canımyerimseniben

sağol canım benimmm inşallah bebekimmm
valla 1er soru için kalıp seneye tekrar bu derslere girmek çok gücüme gidecek yaaa:gitme::gitme:
7 dersim var seneye zaten 2 derste bu 1 soru yüzünden olacak 9 ders(
rabbim yüzüme emeklerime bakar inşaallahda hayırlısıyla hallederim 1 soru yaaaaaaaa 1 soru
allahım allahımmmmmmmmmmmmmmmm
artık 3 hafta 1 soru 1 soru diye topikde dolanan bir delinizde oldu hadi gözünüz aydın:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sevvalciğimin söylediği kalem süresinin yüzü suyu hörmetine ay hadi inşaallahhhhhhhhhhhhhh

sağol miniğim yardım etmiş kadar oldun canım teşekkür ederima.s.a.s.a.s.
canım 1. sınıflar ayın 14 de okula başlıcaklar okulu tanıma amaçlı
diğer öğrenciler bayram sonrası ders başı yapacaklar
yani benim okul maratonum pazartesi basşlıyacak canım

ne delisi kız niye öyle söylüyosunlmaz:
sen istediğin kadar 1 soru diyebilirsin biz seni dinleriz canımyerimseniben
ama eminim emeğin boşa gitmicek miniğim içini ferah tut canıma.s

haberim olmadı hiç valla ben hepsini bayram sonrası başlayacak sanıyordum
allah yardımcın olsun canım ev telaşıyla birlikte okul telaşın ramazan epey yorulacaksın
rabbim sağlık güç versinde üstesinden gelirsin bebekim sen meraklanma
sagol canım benimmmmm
inşallah canım inşaallahhhh ağzından bal damlıyor yafruşummmm vallahi yaaaaaaa
yüreğinin güzelliğiyle sana inanıyor içimi rahat tutuyorum bak ona göre:roflol::roflol::roflol:
muckkkkkkkkkk bebekimmm ben kaçarrr
yatayım artık günlerin yorgunluğu stresi var dinleneyim accık
görüşmek üzere canım
byeeeeeeeeeeeeeeeeee

iyi gecelerrrr şekerlerrrr
biraz önce geldim evime güzel birgün geçirdikkk geldikk
sizler nasılsınızz
minikcimmm mihribancım haklı içini rahat tut tatlım bu çok önemli sen başarırsın canımm
geçenlerde tv8 de bir proğrama denk geldimm quantum düşünce diye bişeyden bahsediyordu
iyi düşün inan ki istekleriniz olsun diyordu eskilerde inanmak başarmanın yarısıdır derler yaa
kolay gelsin canımmm

evet canım bu hafta çok yorulucam sağolasın canım
tamam miniğim sen bana güven canım kaydirigubbakcemile3
iyi düşün ki iyi olsun canımyerimseniben
bende öptüm seni iyi geceler miniğimŞenizŞeniz

ewerest geçmiş olsun
mihribanım cnm kolay gelsin meleklerim nsl öpüyorum btnm
miiniğim için rahat olsun bacımm inanıyormki geçeceksin kısss çok emek werdin arkadaşım karşılığınıda alıcaksın
hadii kızlar ben kaçar inş. sabah grşmk üzere
opuyorumnanaktan

bugünün ilk günaydını benden olsun.
herkese hayırlı bir gün diliyorum kızlar.
bugün istanbulun havası çok fena.
o kadar kapalıki insanın yataktan hiç kalkası gelmiyor.
hepinize kocaman öpücükler melek anneleri.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

gnydn meleklerim ve anneleri a.s.
hepimize gsl bi gün olsun
miniğim sen topiktesin sanırım kuşum :kedi:
nslsn bitanem elifim neler yapıoo okul heyecanı wardır meleğimde öpüyorum cnm seni ve meleklerimi opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…