Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydınlarr canlarım
güzel bir gün sizlerin olsun inşaallahhhhhhhhhh
herkesleri muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
s1907 günaydın canım sanada
aynen hava burdada öyle serin tadı yok sanırım geliyor yavas yavas soğuklar
kamilem,mihribanım.aderim canlarım sağolun yafruşlarrrr
hayırlısı olsun ne diyim yırtınsamda olan oldu değişmez artık sonuçlar açıklanınca göreceğim günümü:))))
allah razı olsun canlarım hepinizden moral oluyorsunuz insana yeminlee.
hayırlısı bakalım.
bugün erkenden kalktık nazla elifimin son kontrollerini yapıyorum okula gideceğiz öğleden sonra.

günaydın bebekimmmmmmmm
evet canım buralardayım erkenciyiz bugün naz hanımla
elif ne yapsın canım heyecanlı baya seviniyor bakalım nasıl olacak okullu olunca
alişveriş yaparken falan baya sevinçliydi
kendi seçti eşyalarını falanda pek mutlu oldu hevesli bakalım
bizde sizleri çok çok muckkkkkk canım benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın kızlar..istanbulda inanılmaz yağışlı bir hava var begümü kursa götürdüm orada bekleyip 11.30 da alacaktım ama sırılsıklam oldum Allahtan begüm fazla ıslanmadı bende hamile hamile birde üşütmeyle uğraşmıyayım diye eve geldim üstümü değiştirip birazdan gidicem almaya,inşallah o zamana kadar hafifler biraz yağmur.akannehir

selamm yağmurlu bir istanbul gününden nasılsınız melek annelerii ben pek keyifsizim böyle havalarda kasver basıyor benii ee sizde ne var ne yokk:1no2::1no2:

selam kızlar ben geldim
hepinizi ayrı ayrı kocaman öpüyorum .
netim bağlandı .inşallah haftaya temelli sizlerleyim .
sizleri çok özlemişim:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

oooooooooooooooo efsunecim hoşgeldin tatlımm canım çok özlettin kendini hadi haftaya gel temelli çok öpüyorumŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

ayyyyy kim gelmişşşş
hoşgeldin tatlımmmalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
nasıl yakaladım ama gelir gelmezzyerimseniben

Hosgeldin canım yoklugun hissedildi
Seni coook özledikopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oooooooooooooooo efsunecim hoşgeldin tatlımm canım çok özlettin kendini hadi haftaya gel temelli çok öpüyorumŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

ayyyyy kim gelmişşşş
hoşgeldin tatlımmmalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
nasıl yakaladım ama gelir gelmezzyerimseniben

mrhb hanımlar nerdesinz yha
efsunefeciim cnm hg kısss
ösledim seni bacımmm :kedipuyorumnanaktan

bende sizleri çok özledim valla
yaz geçmek bilmedikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlarr şekerlerrr
iftarımızı yaptık çayımı aldım oturdum artıkk
dizimde başlamak üzereee sizlere bir bakayım dedimmm

miniğim canısı nerdesin looooooo
sevalcik ayol hepiniz nerdesiniz kızıyom ama ya
alacam şimdi oklavamı ama :)

hepinize çok teşekkür ederim, şimdilik dinlenme halindeyim tüm planlarım yattı temizlik yapıp arkadaşları iftara çağıracaktım ne yapalım kısmet,artıkım temizliği koçiş yapar,kızımda yardım eder hadi bunlar yapılırda bayram baklavasını kim yapacak :uhm:miniğim bir değil sana iki soru fazladan gelir inş. moralini bozma bir haftada unutursun merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…