Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selam herkese canlarım
sayfaları okumadım herkesler iyidir inşaallah
okula gidip geliyoruz oruç oluncada öğlene kadar okulda beklemek aç susuz büünyeyi yoruyor öğlen gelir gelmez uyuyoruz derken pazartesi akşamıda futbol sahasında maç yapan gençler vardı bizde ordan geçiyorduk eve gelirken kızlarla arkadaşlar okul işi noldu diye sordular onlarla lafiıyorduk topu kaleye atacam diye bir sallar çocuk kapısı açıkmış sahanın olduğu gibi kalbime sol kaburgama ve gögüsüne vurunca ben yere yığıldım nefes gitti ölümden döndüm resmen.dakikalarca nefes alamadım kendimi toparlayamadık öksürüp nefes alana kadar epey uğraştım.neyse iki gündür pek iyi değildim o nedenle giremedim
herkeslerin keyfi yerindedir inşaallah canlarım
yemek yapmam gerek accık kaçtım herkesi muckkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kib

çok geçmiş olsunnnn canımm ya opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
allah korumuşş rabbim görünmez kazalardan korusun inşş:Saruboceq::Saruboceq:
minikcim bir dra görünseydin canımmm tedbiren

selam kızlar
geçmişi fazla okuyamadım bugün çok yoğunum hem perdeleri yıkadım ütüledim camları sildim bide koımşularla baklava açtık çok yoruldum çokkkkk
minik geçmiş olsun allah beterinden saklasınnnnn
nunuuk hoşgeldinnnnnn
neyse ben kaçar görüşmek üzereeee

güle güle büyüt bebeğini canım,allah analı babalı büyütsün.ayrıca allah yardımcın olsun.benim kızımda doğduğunda kolikti neler çektim bir ben bilirim aylarca uyku uyumadım çok zor birşey,inşallah oğlum öyle olmaz:Saruboceq:
geçmiş olsun canım...dikkat et kendine...
selam herkeslere internetim oldu ama bugün islerim var görüsmek üzere

hoşgeldin nunuğum...kaydirigubbakcemile5

hayırlı geceler arkadaşlar.daha öncede yazmıştım çok aktif olamıyorum şimdi siteye girince aklıma geldi bir bakayım dedim.belinay demek hamilesin maşallah senin adına çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.nasıl gidiyor herşey yolundadır inşallah.hımm hemde erkek bebiş maşallah maşallah.2. bebekler çok tatlı oluyor nedense acemilik çıktığındanmıdır yoksa erkek olduğundanmıdır bizde öyle oldu yani.bakalım sizde nasıl olucak çoğuda gitmiş zaten yakında hep beraber görürüz.tekrar hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.bizdede okul telaşı var kızım 1. sınıfa başladı bende oğlumla beraber ablasını götürüp getiriyorum bizimki mutlulukla karışık telaşlı ve zahmetli oldu biraz geçen senede oğlum 40 lıyken okula gidip geliyorduk gerçekten çok zor olmuştu hele şimdi oğlum epey ağırlaştı sormayın halimi yani.neyse önümüzdeki ders haftası servisle gidicekte biraz rahatlıycaz inşallah.şimdilik hepinize hayırlı geceler görüşmek üzere hoşçakalın.

günaydın canlarım benim
sağolun şekerlerrrrim belinayım kamilem sevvlaciğimmm çok teşekkürler canlarımm
dra gideceğim randevu alayım dedim yoğunuz sırada şu kadar kişi var şu saate veririz falan dedilerdi yarın bakarım dedim accık iyi gibi hissedince kendimi vazgeçtim hafta sonu tekrar bir röntgen falan çektireceğim gidipde.dün akşama doğru soluma vurdu ağrı sırtım ve solum ağrıyor canım sıkılmaya başladı acıkcası
ölmezsem cumartesi gidip görünem bakayım
herkesi öptüm canlarım benim
okul vakti yaklaşmadan bir saçlarımı yıkayım kızları kaldırıp kahvaltı yaptırayım herkese güzel bir gün olsun inşaallahhh
muckkkk hepinizi
nunukkkk canım hoşgeldin bebekimmm
hayırlı olsun netinde bağlanmış çok şükürrrr gözümüz aydın olsun inşaallahhhh
seni vede meleğimide muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

günaydin herkezlere nasilsiniz bakalim görüsmeyeli bende cikmadan bir bakayim dedim melisayi krese sonra BENDE KURSA GIDECEM GÖRÜSMEK ÜZERE INSALLAH HEPINIZI ÖPÜYORUM ÖYLEDEN SONRA GÖRÜSÜRÜZ ALLAHA EMANET OLUN
HAAAAAAAA KIZ MINIK KIZIN OKULAMI BASLADI NE OKULU DIYON BEN SIM DE HERSEYDEN GERI KALDIM YA NEYSE BANA GELINCE ANLATIRSINIZ GÖRÜSMEK ÜZERE BYEEEEEEEEEEEEE

günaydın kızlar ayy bizim burda 3 gündür elektrik yok arada jenaratörden veriolar yarım saat sonra yine kesilio şimdi yine jenaratörden vermişler size bi bakayım dedim herkesi öptüm kızlar...
minigim geçmiş olsun cnm...

günaydın kızlarrrr
moral olarak çok kötüdurumdayımmm
dün akşam iftardan sonra ben mutfakta uğraşırken kızlar salonda yine evcilik oynuyolardı
benim salonumdada tüm odaların kapı eşikleri varr
şevval bir anda dengesini kaybetti küçükk plastik sandalyeden düştü ve başının tam arkası yarıldı
ama ben ilk anda çok korktum çünkü fışkırarak akan bir kan vardı
tampon bile yetersiz kalıyodu
allaha şükür evime 5 dk lık mesafede bi ssk var yan komşum hemen arabasıyla bizi hastaneye götürdü
diğer komşular çığlık atarak ağlayan mürveti almışlar ben hatırlamıyorum bile allah komşularımdan bidaha razı olsun
acilde iki dikiş attılar yarasına kan kaybından bişey olcak sandım
ama o kadar çok korktumki bişey olucak diyee
size şöyle anlatıyım üzerindeki beyaz sweat de beyaz yer kalmadı kandann
benim üzerimde aynı şekilde
allahım aynı şeyi bidaha yaşatmasınnn

hastanede işim bitince eşime haber verdim o anda o işteydi -ben üzüntüüne veriyorum-bide eşimden çocuğa sahip olamadınmı cinsinden bilaf işittim
sinir ve üzüntü katsayım dahada arttı
tüm gece sabaha kadar oturdum ve geceyi ağlayarak geçirdimmm
ama sevinerek ya yavruma daha ciddi bişey olsaydı ya kanama durmasaydı napardım bennn
allahım kimseye böyle bişey yaşatmasınnn
kuzum bayramlık tokalarını severek geziyodu şimdi kafasında koca bi sargıyla bayramlık giyicekkk

neyse sizide üzdüm kusura bakmayınn
(((((((

çok geçmiş olsun canım benim şevvalciğe

ay nasıl oldum anlatamam, rabbim korumuş çok şükür

eşinde o anki korkuyla söylemiştir eminim

çok şükür ki bişey yok , olsun bu bayramda sargı olsun

Allah beterinden korusun

çokkkk geçmiş olsun canımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanveriliş sadakanız varmış çok şükür ki korktuğun gibi olmamış en hassas bölge olduğu için kanama çok oluyor canımmm neyseki çok dikişi filan yokmuşş canımmm ya oda ne çok korkmuşturr
olabiliyor böyle kazalarr bazen maleseff enişte o anki panikle öyle demiştir benim küçük cadı da çok geçirdi bu tür kazaları birinde babasına sarılmak için karyoladan
üstüne doğru atlamışş babasıda farketmemiş başı eşiğe gelip yarmıştı kafasını,
bizimle alakası olmuyorki olacak olan olur yazıda varsa çok şükür ki kalıcı olmayan
üzüntülerle atlatıyoruzzz
sewalcimm nazar değmiş olabilir babası veya dedesi mutlaka okusunn onların okuması daha etkili oluyorrr rabbim görünür görünmez kazalardan korusun inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
tekrar çok geçmiş olsun canımmm inş birdaha karşılaşmazsınızzz:Saruboceq::Saruboceq:
anne olmak bu işte onların zerresine birşey olsa bizim canımız daha fazla yanıyorrr
zamanında annemi bende çok korkuttum kafa derimm dikiş izleriyle dolu:sinifsinif:
sewalciği,mürüveti ve seni çok öptümm canımmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nerelerdesin hayırsız komşum bende bizi unuttun zannediyordum...evet canım hamileyim az kaldı sayılır bekliyorum günümü işte..:CüvCüv:bende senin gibi olucam anırım bebek doğar doğmaz okul yollarına düşeceğiz,allah yardımcımız olsun...kızına da başarılar canım...

geçmiş olsun canım...okurken bile içim bir tuhaf oldu,anlayabiliyorum ne kadar korktuğunu...erkekler genelde böyle canım benim eşimde begüme birşey olunca aynısını söylüyor sanki biz üvey anneyiz,onlardan daha çok canımız yanıyor halbuki:mymeka:neyse canım önemli birşey olmasında varsın toka takmasın bu bayramda da daha sonrada takar...öpüyorum dünürüm gelinimide senide,tekrar geçmiş olsun...

sagolun kizkardaslarim nasilsiniz görüsmeyeli bakalim yeni geldim kurstan prensesimde bugün 3.45 de alacam kresten biraz sizlere bakayim dedim ama kimselerde yomuskine akannehir akannehir akannehir akannehir

cok gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…