Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydınnn
herkesin cuması mübarek olsunnnnn
rüyanaz,izabelle miniğim geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlarrrrr
belinay canım hayırlı doğum olsun erken yada geççççç
rüyanaz ben kendi şehrimde bile yalnız geçiriyorum bayramı eşimin işi dolayısıyaaa ((

nunuk bacım o kırmızı bacılarr pro üye oldular kk kart alıp kürk giydiler öyle kızardılar bizse hala kro üye olduğumuz için böyle siyahızzz

melek kamile lahana sizinde cumanız mübarek olsun
az sonra çıkıcam pansumana gidicez
kamile nasıl oldu şevval demişsin nasıl olucak zaten deliydi şimdi tam zırdeli oldu bana artık bişey olmaz diyip yüksek yerlerde geziyo atlıyo zıplıyo süpermenim diyo
farkındaysanız buraya bile zor geliyorum onun peşinde koşmaktan bie beni tehdit ediyo dediğini yapmazsan sargıları çıkarmakla tehdit ediyooo
dün gece gittim komşunun dedesi var ona okuttum
ama bide sakinleştriiciye ihtiyacı var yoksa yine düşmesinden korkuyorummm

yine çok konuştummm
görüşmek üzere kızlarrrrr

hyaılrı cumalar demeye gldiydim.
şevvalcim okuyunca çok üzüldüm.gerçekten büyük geçmişolsun.rabbimbeterinden saklasın..paniğini anlıyabiliyorum.kardeşimde o yaşlarda kafasını yarmıştı gözümün önünde..allah beterinden saklasın.
,lahanam kuşum doğum günüsün kutlu olsun.bi ömür mutlu ol inşallah

canım sağolasın allah razı olsunnn
benden fazla büyük kızım panikledi zaten kardeşini o halde görünce
allah kimseye yaşatmasınnn

selam canlarım
rüyam canım çok sevindim senin adına mutlu bir bayram diliyorum sanada canım gönlünce eğlenir dinlenirsin inşaallahhhhhhh bebeğim
lahanam canım nice mutlu senelere yafruşummm doğum günün kutlu olsun sağlık huzur bir yaşam diliyorumm cicişimmm
kamilem canım arkadaşım sağolasın teşekkür ederim dra gideceğim 1 saat sonra pek iyi değilim canım nefes alışım zorlastı batıyor göğsüm ve sırtımdan sol koluma bir ağrı giriyor
3.40a randevu aldım bakalım nolacak
yemek yaptım akşama kızlarla okuldan geldikden sonra çok yoruldum nefesim kesildi resmen
nunuk canım soruna sevvalciğim cevap vermiş beni yorma ok anammmmm:))
herkesi çok çok muckkkkkk canlarım benimmmm
kib görüşmek üzere inşaallahhh

evet cnm saol...
haaaaaaaaa bu arada rüyanazla efsunun isimlerine ne oldu daha önceden kirmizimiydi ki hatirliyorsam bizim isimlerimiz gibi normaldi ne oldu cabik aciklayin bakalim ne ler oluyxo :))))
biz kürklendik cicim o yüzden ...üşüyenler giysin kürkünü...
canım al kızları git annene bee aa nie yalnız geçiresin bayramı...hadi öp benim için sevvali annesi ee o kadar naz yapçak artık...

saol minigim iyi oldu evet ..geçmiş olsun be gülüm sende dikkat et kendine ya...üzme bizide..

selamlar kızlar...herkeste bayram telaşı varşakkıdıbende kızıma ayakkabı almaya gittim bayramlığını almıştık ayakkabıları kalmıştı şimdi aldık...şimdi de bayram için yaprak sarması yapıcam...cokacimcoook

ne kiziyon beeee bende yoruldum bende insanim demi kendime zaman ayiramiyorum yakinda direksiyon derslerimde baslayacak bakin bakalim beni evde bulabilirmisiz cokkkkkkkkkkk ozlersiniz artikin bu arada ben ne sormustum onu bile hatirlamiyorum ki kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 vallada ha ne sordum kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

o ne demek kiz ne kürkü kürke arsiyim ben sakin haaaaa giyme nasil oldu bu

günaydınnn

nunuk bacım o kırmızı bacılarr pro üye oldular kk kart alıp kürk giydiler öyle kızardılar bizse hala kro üye olduğumuz için böyle siyahızzz

o ne demek kiz ne kürkü kürke arsiyim ben sakin haaaaa giyme nasil oldu bu[/QUOTE]

bak ben sana açıklama yapmıştım az yukarsını okusaydın görürdünnn
:mymeka::mymeka::mymeka:

iyi akşamlar melek anneleri nasılsınız ben çok yorgunum
bugün sahurdan sonra yatmadım evi toparladım kanepeleri falan çektim sildim
sonra yukarda kayınvalidem baklava yapıyomuş biraz ona yardım ettim
sonrada anneme gittim onlara da temizliğe yardım ettim az önce geldim daha yemek hazırlıcam
artık hazır bişeyler yapcam,bi gideyim mutfağada allah ne verdiyse hazırlıyayım.
görüşmek üzere canlarım şimdilik iyi akşamlar

o ne demek kiz ne kürkü kürke arsiyim ben sakin haaaaa giyme nasil oldu bu

bak ben sana açıklama yapmıştım az yukarsını okusaydın görürdünnn
:mymeka::mymeka::mymeka:[/QUOTE]

ya canim zamanim yok vallahi okumaya bile firsat bulamiyorum ki yenice oturdum amma kimsecekler yok herkez yemek yapiyonuz herhalde kolay gelsin
sindikkkkk anladimmmmmmmmmm iyi olmus ozaman aramizda meclisten birileri varmis diyinsene

sana kolay gelsin canim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

♥ Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir.
Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir.
Bayramlar,milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle,

:teytey::teytey::teytey:
:1hug::1hug::1hug::1hug:

Son düzenleme:
iyi aksamlar kizlar neden kimseler yok yaaaaaaaaaaa

ben burdayım canımmmm
minik dolma sarıyooo sanırım bir yıllık stok yapıcakkk
efsun yazlığa gidicekti kaynanasının ayağı kırılmış
mihriban taşındı neti yok inşallah işlerini bitirebilimiştir
kamile lahana kübrabetülde sanırım temizlikle uğraşıyolarrrr

iyi geceler .........nunuk,sevval,belinay burdasınız galiba nasılsınız hanımlar
ben kızları yıkadım uyuttum,eşimde uyudu bende sizlere bakıp yatcam son gün uyuyup kalmıyayım

iyi geceler .........nunuk,sevval,belinay burdasınız galiba nasılsınız hanımlar
ben kızları yıkadım uyuttum,eşimde uyudu bende sizlere bakıp yatcam son gün uyuyup kalmıyayım

buralardayım canım üşenmezsem gidip mutfak dolaplarını silicem sahura kadar
yarına fasa fiso işler kalsın diye uğraşıyorum
zaten eşimde sahurda ancak gelir nasılsa uyuyamam o gelmeden öncee

buralardayım canım üşenmezsem gidip mutfak dolaplarını silicem sahura kadar
yarına fasa fiso işler kalsın diye uğraşıyorum
zaten eşimde sahurda ancak gelir nasılsa uyuyamam o gelmeden öncee

sana kolay gelsin canım,ben uyanamazsam benide sahura uyandır bari sırnaşık şey
bu saate kadar kalmazdım ben hiç:1no2:
ben bugün baya hallettim işlerimi yarına ütüm var bide akşama merdivenleri yıkıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…