- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #30.301
hyaılrı cumalar demeye gldiydim.
şevvalcim okuyunca çok üzüldüm.gerçekten büyük geçmişolsun.rabbimbeterinden saklasın..paniğini anlıyabiliyorum.kardeşimde o yaşlarda kafasını yarmıştı gözümün önünde..allah beterinden saklasın.
,lahanam kuşum doğum günüsün kutlu olsun.bi ömür mutlu ol inşallah
evet cnm saol...günaydınnn şekerlerrrrr
nasılsnızzzz meleklerim nasılll
biz bugün önlük vs almaya çıkacağızz
minikcimmmm nasıl oldu acaba inş daha iyidirr
belinaycımmm hadi hayırlısı canımmm oğluşumuzz erken gelebilirmişş demek hayırla sağlıkla inş
rüyacımmm ne güzel olmuş sizin içinnn
sewalcimmm meleğimiz nasıl nasıl oldu biraz daha iyi mi
melkelrimi ve sizi çok öptümmmm görüşmek üzereeee
biz kürklendik cicim o yüzden ...üşüyenler giysin kürkünü...haaaaaaaaa bu arada rüyanazla efsunun isimlerine ne oldu daha önceden kirmizimiydi ki hatirliyorsam bizim isimlerimiz gibi normaldi ne oldu cabik aciklayin bakalim ne ler oluyxo :))))
canım al kızları git annene bee aa nie yalnız geçiresin bayramı...hadi öp benim için sevvali annesi ee o kadar naz yapçak artık...günaydınnn
herkesin cuması mübarek olsunnnnn
rüyanaz,izabelle miniğim geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlarrrrr
belinay canım hayırlı doğum olsun erken yada geççççç
rüyanaz ben kendi şehrimde bile yalnız geçiriyorum bayramı eşimin işi dolayısıyaaa((
nunuk bacım o kırmızı bacılarr pro üye oldular kk kart alıp kürk giydiler öyle kızardılar bizse hala kro üye olduğumuz için böyle siyahızzz
melek kamile lahana sizinde cumanız mübarek olsun
az sonra çıkıcam pansumana gidicez
kamile nasıl oldu şevval demişsin nasıl olucak zaten deliydi şimdi tam zırdeli oldu bana artık bişey olmaz diyip yüksek yerlerde geziyo atlıyo zıplıyo süpermenim diyo
farkındaysanız buraya bile zor geliyorum onun peşinde koşmaktan bie beni tehdit ediyo dediğini yapmazsan sargıları çıkarmakla tehdit ediyooo
dün gece gittim komşunun dedesi var ona okuttum
ama bide sakinleştriiciye ihtiyacı var yoksa yine düşmesinden korkuyorummm
yine çok konuştummm
görüşmek üzere kızlarrrrr
selam canlarım
rüyam canım çok sevindim senin adına mutlu bir bayram diliyorum sanada canım gönlünce eğlenir dinlenirsin inşaallahhhhhhh bebeğim
lahanam canım nice mutlu senelere yafruşummm doğum günün kutlu olsun sağlık huzur bir yaşam diliyorumm cicişimmm
kamilem canım arkadaşım sağolasın teşekkür ederim dra gideceğim 1 saat sonra pek iyi değilim canım nefes alışım zorlastı batıyor göğsüm ve sırtımdan sol koluma bir ağrı giriyor
3.40a randevu aldım bakalım nolacak
yemek yaptım akşama kızlarla okuldan geldikden sonra çok yoruldum nefesim kesildi resmen
nunuk canım soruna sevvalciğim cevap vermiş beni yorma ok anammmmm:))
herkesi çok çok muckkkkkk canlarım benimmmm
kib görüşmek üzere inşaallahhh
selam canlarım
rüyam canım çok sevindim senin adına mutlu bir bayram diliyorum sanada canım gönlünce eğlenir dinlenirsin inşaallahhhhhhh bebeğim
lahanam canım nice mutlu senelere yafruşummm doğum günün kutlu olsun sağlık huzur bir yaşam diliyorumm cicişimmm
kamilem canım arkadaşım sağolasın teşekkür ederim dra gideceğim 1 saat sonra pek iyi değilim canım nefes alışım zorlastı batıyor göğsüm ve sırtımdan sol koluma bir ağrı giriyor
3.40a randevu aldım bakalım nolacak
yemek yaptım akşama kızlarla okuldan geldikden sonra çok yoruldum nefesim kesildi resmen
nunuk canım soruna sevvalciğim cevap vermiş beni yorma ok anammmmm:))
herkesi çok çok muckkkkkk canlarım benimmmm
kib görüşmek üzere inşaallahhh
evet cnm saol...
biz kürklendik cicim o yüzden ...üşüyenler giysin kürkünü...
canım al kızları git annene bee aa nie yalnız geçiresin bayramı...hadi öp benim için sevvali annesi ee o kadar naz yapçak artık...
saol minigim iyi oldu evet ..geçmiş olsun be gülüm sende dikkat et kendine ya...üzme bizide..
günaydınnn
nunuk bacım o kırmızı bacılarr pro üye oldular kk kart alıp kürk giydiler öyle kızardılar bizse hala kro üye olduğumuz için böyle siyahızzz
o ne demek kiz ne kürkü kürke arsiyim ben sakin haaaaa giyme nasil oldu bu
iyi akşamlar melek anneleri nasılsınız ben çok yorgunum
bugün sahurdan sonra yatmadım evi toparladım kanepeleri falan çektim sildim
sonra yukarda kayınvalidem baklava yapıyomuş biraz ona yardım ettim
sonrada anneme gittim onlara da temizliğe yardım ettim az önce geldim daha yemek hazırlıcam
artık hazır bişeyler yapcam,bi gideyim mutfağada allah ne verdiyse hazırlıyayım.
görüşmek üzere canlarım şimdilik iyi akşamlar
iyi aksamlar kizlar neden kimseler yok yaaaaaaaaaaa
iyi geceler .........nunuk,sevval,belinay burdasınız galiba nasılsınız hanımlar
ben kızları yıkadım uyuttum,eşimde uyudu bende sizlere bakıp yatcam son gün uyuyup kalmıyayım
buralardayım canım üşenmezsem gidip mutfak dolaplarını silicem sahura kadar
yarına fasa fiso işler kalsın diye uğraşıyorum
zaten eşimde sahurda ancak gelir nasılsa uyuyamam o gelmeden öncee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?