- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #30.281
Herkese merhaba:teytey::teytey::teytey:
günaydın kızlarrrr
moral olarak çok kötüdurumdayımmm
dün akşam iftardan sonra ben mutfakta uğraşırken kızlar salonda yine evcilik oynuyolardı
benim salonumdada tüm odaların kapı eşikleri varr
şevval bir anda dengesini kaybetti küçükk plastik sandalyeden düştü ve başının tam arkası yarıldı
ama ben ilk anda çok korktum çünkü fışkırarak akan bir kan vardı
tampon bile yetersiz kalıyodu
allaha şükür evime 5 dk lık mesafede bi ssk var yan komşum hemen arabasıyla bizi hastaneye götürdü
diğer komşular çığlık atarak ağlayan mürveti almışlar ben hatırlamıyorum bile allah komşularımdan bidaha razı olsun
acilde iki dikiş attılar yarasına kan kaybından bişey olcak sandım
ama o kadar çok korktumki bişey olucak diyee
size şöyle anlatıyım üzerindeki beyaz sweat de beyaz yer kalmadı kandann
benim üzerimde aynı şekilde
allahım aynı şeyi bidaha yaşatmasınnn
hastanede işim bitince eşime haber verdim o anda o işteydi -ben üzüntüüne veriyorum-bide eşimden çocuğa sahip olamadınmı cinsinden bilaf işittim
sinir ve üzüntü katsayım dahada arttı
tüm gece sabaha kadar oturdum ve geceyi ağlayarak geçirdimmm
ama sevinerek ya yavruma daha ciddi bişey olsaydı ya kanama durmasaydı napardım bennn
allahım kimseye böyle bişey yaşatmasınnn
kuzum bayramlık tokalarını severek geziyodu şimdi kafasında koca bi sargıyla bayramlık giyicekkk
neyse sizide üzdüm kusura bakmayınn(((((((
günaydın kızlarrrr
dün akşam iftardan sonra ben mutfakta uğraşırken kızlar salonda yine evcilik oynuyolardı
şevval bir anda dengesini kaybetti küçükk plastik sandalyeden düştü ve başının tam arkası yarıldı
allaha şükür evime 5 dk lık mesafede bi ssk var yan komşum hemen arabasıyla bizi hastaneye götürdü
diğer komşular çığlık atarak ağlayan mürveti almışlar ben hatırlamıyorum bile allah komşularımdan bidaha razı olsun
hastanede işim bitince eşime haber verdim o anda o işteydi -ben üzüntüüne veriyorum-bide eşimden çocuğa sahip olamadınmı cinsinden bilaf işittim
ama sevinerek ya yavruma daha ciddi bişey olsaydı ya kanama durmasaydı napardım bennn
kuzum bayramlık tokalarını severek geziyodu şimdi kafasında koca bi sargıyla bayramlık giyicekkk
günaydın canlarım benim
sağolun şekerlerrrrim belinayım kamilem sevvlaciğimmm çok teşekkürler canlarımm
dra gideceğim randevu alayım dedim yoğunuz sırada şu kadar kişi var şu saate veririz falan dedilerdi yarın bakarım dedim accık iyi gibi hissedince kendimi vazgeçtim hafta sonu tekrar bir röntgen falan çektireceğim gidipde.dün akşama doğru soluma vurdu ağrı sırtım ve solum ağrıyor canım sıkılmaya başladı acıkcası
ölmezsem cumartesi gidip görünem bakayım
herkesi öptüm canlarım benim
okul vakti yaklaşmadan bir saçlarımı yıkayım kızları kaldırıp kahvaltı yaptırayım herkese güzel bir gün olsun inşaallahhh
muckkkk hepinizi
nunukkkk canım hoşgeldin bebekimmm
hayırlı olsun netinde bağlanmış çok şükürrrr gözümüz aydın olsun inşaallahhhh
seni vede meleğimide muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
canım benim anca girebildim nete çokk geçmiş olsun ayy canım benim kıyamam ben ona offf gerçekten bir an senin yerine kendimi koydumya ben olsam bende çok kötü olurdum allaha çok şükür önemli bir şey yokmuş olsun annesi o kafasında sargıylada çok tatlı olur tekrar çokk geçmiş olsunŞenizŞenizgünaydın kızlarrrr
kızlar bende bayramda evde yalnızız die üzülüyordum ama eşim saolsun beni mutlu etti siirte arkadaşlara gidiyoruz biz amasyadan arkadaşlarımız vardı beraber görev yaptıgımız onlara gidicez tanırsınız belki kkdan onlarda t.s kılıç ve simavi ye gidicem cumartesiden gidicez valla çok iyi oldu hem onları ve kuzularını çok özledim hemde ailemden ayrı ilk bayramım yalnız geçmeyecek...
ayy ben bile heycanladım ya canım saglıkla kucagına almayı nasip etsin allahım..iyi geceler kızlar...bu akşam tanıdık bir doktor vardı onun muayenesine gittik eşimle oğluşumu görmeye beni çok heyecanlardırdı normalde doğumun kasımın 7sinde ama ekimin 20sinden sonra her an bebek gelebilir belki bu süreye kadar bile gelebilir dedi,ben zaten panik atağım şimdi uyku tutmuyor beni taktım kafayaakannehir
ne güzel arkadaşlarına gidecekmişsin canım biz yıllardır yanlız geçiriyoruz bayramları sadece birkaç komşuya gidip bütün bayramı evde ağlayarak geçiriyorum:sinifsinif:hatta bu bayram eşim bile olmayacak yanımda çanakkaleye gidecek halasının oğlunun düğünü var ben bu halde gidemeyeceğim için yanlız gidip gelecek,bu bayramı kızımla geçiricem artık:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?