Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

canım benim çok geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın
ayy cnm yha ben bile okurken kötü oldum seni anlayabiyorm o anki halini nese ki buna şükür
eşinde korkttuğu için öyle demiştir cnm yaa takma
tekrar çok geçmiş olsun grşrz btnm çok öpüyorm opuyorumnanaktan

canım benim içim çok kötü oldu.
çok büyük geçmiş olsun :gitme::gitme::gitme::gitme:
verilmiş sadakanız varmış kocaman öp prensesimi:teselli::teselli::teselli::teselli:

canım sanada çok geçmiş olsun ŞenizŞenizŞeniz
ihmal etme bak git doktora oklava gelir sonra klava:klava:klava:klava:

bu arada şeker bayramınız kutlu ve mutlu olsun .
1 . günü yokum şimdiden kutluyayım dedim .
hepinizi çok öpüyoruma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

saolun kızlarrr
melek
kamile
belinay
nunukanne
ader
ve
efsunefe
hepinizden allah razı olsunnnnnnn
üzüntümü paylaştığınız için hepinizee çok teşekkürlerrr
hepinizi kocamaaannnnnn öpüyorummmm

sevvalciğim canım benimmmmm çok öok geçmiş olsun bebeğimmm
çok üzüldüm canım yaaa kıyamam ben onaaa
ne diyeceğimi bilmiyorum valla
eşinide takma canım yaaa sinir endişe anıyla öyle söylemiştir
tekrardan çok çok geçmiş olsun canım benim
nunuk bebeğim sağolasın yafruşum evet canım elifim anaokuluna başladı bu hafta:)
bizde okullu olduk artıkınnn sorma kıssss:)))
büyüdü meleğimde okula gidiyor canısı
efsun canım sağol bebeğim bugün kötüydüm canım yarın eşim öğlen gelecek dr gideceğim.ölmezsem bu gece(
unuttuğum varsa özür dilerim kızları yatırıp dinleneceğim herkesi muckkk kib canlarım
sizleri seviyorummm meleklerimi dahada çoookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

canım benim anca girebildim nete çokk geçmiş olsun ayy canım benim kıyamam ben ona offf gerçekten bir an senin yerine kendimi koydumya ben olsam bende çok kötü olurdum allaha çok şükür önemli bir şey yokmuş olsun annesi o kafasında sargıylada çok tatlı olur tekrar çokk geçmiş olsunŞenizŞeniz

kızlar bende bayramda evde yalnızız die üzülüyordum ama eşim saolsun beni mutlu etti siirte arkadaşlara gidiyoruz biz amasyadan arkadaşlarımız vardı beraber görev yaptıgımız onlara gidicez tanırsınız belki kkdan onlarda t.s kılıç ve simavi ye gidicem cumartesiden gidicez valla çok iyi oldu hem onları ve kuzularını çok özledim hemde ailemden ayrı ilk bayramım yalnız geçmeyecek...

iyi geceler kızlar...bu akşam tanıdık bir doktor vardı onun muayenesine gittik eşimle oğluşumu görmeye beni çok heyecanlardırdı normalde doğumun kasımın 7sinde ama ekimin 20sinden sonra her an bebek gelebilir belki bu süreye kadar bile gelebilir dedi,ben zaten panik atağım şimdi uyku tutmuyor beni taktım kafayaakannehir

ne güzel arkadaşlarına gidecekmişsin canım biz yıllardır yanlız geçiriyoruz bayramları sadece birkaç komşuya gidip bütün bayramı evde ağlayarak geçiriyorum:sinifsinif:hatta bu bayram eşim bile olmayacak yanımda çanakkaleye gidecek halasının oğlunun düğünü var ben bu halde gidemeyeceğim için yanlız gidip gelecek,bu bayramı kızımla geçiricem artık:sm_confused:

ayy ben bile heycanladım ya canım saglıkla kucagına almayı nasip etsin allahım..

cnm senin içinde zordur biliyorum ama benim için çok zor olcak ilk bayramın onlardan ayrı zamanla bende alışcam elbet ama şimdi çok zor gelio valla...onları koklamadan bayram geçircem ...ama allahtan arkadaşlaragidioz orda eglenceli olur ...

günaydınnn şekerlerrrrr
nasılsnızzzz meleklerim nasılll
biz bugün önlük vs almaya çıkacağızz
minikcimmmm nasıl oldu acaba inş daha iyidirr
belinaycımmm hadi hayırlısı canımmm oğluşumuzz erken gelebilirmişş demek hayırla sağlıkla inş
rüyacımmm ne güzel olmuş sizin içinnn
sewalcimmm meleğimiz nasıl nasıl oldu biraz daha iyi mi
melkelrimi ve sizi çok öptümmmm görüşmek üzereeee

günaydinnnnn herkeslere nasilsiniz bakalim bir bakayim dedim arkadaslarla alisverise gidecez öyleden sonra görüsmek üzere

haaaaaaaaa bu arada rüyanazla efsunun isimlerine ne oldu daha önceden kirmizimiydi ki hatirliyorsam bizim isimlerimiz gibi normaldi ne oldu cabik aciklayin bakalim ne ler oluyxo :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…