- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #31.661
aaaaaaaaaaaa canim bak benide üzdün kiz günaydin herkese dedim minigede bu kez bende sorunsuz girdim dedim facede yazistikta sorun var gicik oluyorum dedimdide öpüyorum seni aglaya yafriiiiiiimmm :roflol: :roflol: :roflol:
hb canım yok valla bambaşka oluyor insan.........selam kızlar nasılsınız ayy çok zor girdim siteye rüyanazcım hoşgeldin canım insanın memleketi gibi varmı yaa herkesi çok öpüyorumm:1hug::1hug::1hug:
hb canım iyiyim saol sen nasılsın kızları öptüm canım.....merhabalar herkeze eşim evde ya fazla giremiyorum siteye.
dün kübrayı dr a götürdüm,geçen ay grip aşısının ilk dozu vurulmuştu bu ay 2.si vurulcaktı ama aşı kalmamış eczanelerde.ve depoda da yokmuş ne yapcam bilmiyorum inş bi kaç güne kadar gelir.
ruyacım hoşgeldin canım nasılsın?
herkezi çok çok öpüyorum görüşmek üzere byyyyyyyyyyy
sevvallllllll allah senin iyiliğini versin kıssss
nununa edilecek en güzel duayı etmişsin bacummmmmmmmm:))))
rüyammmm canım hoşgeldin bebekimmmmmmm
ohhh dopingini aldın geldin desene yafruşşşşş
hadi bakalım kim tutar seni şeker şimdiii
iş görüşmen noldu canım haber yokmu daha?merak ettimde
betül canım benim inşaallah en kısa zamanda bulunur aşınızda olur meleğimiz
sanada kolay gelsin benimkide evde yarın son gün bayrama kadar başka tatilde yok
kızımında tatili bitti yarın 1 haftadır evdeydi okulunu arkadaşlarını özlemiş cadı açılsın okulum diyor:))
gidemde akşama yemek yapayım kız kardeşim gelecek işden sonra bize yeğenlerini özlemiş hatunda :))
beni özleyen yokkkkk(
herkese iyi akşamlar canlarım kib kolaylıklar diliyorum sizlerede
meleklerimide opuyorumnanaktan
demi şekerim bende öle düşünüyom.............günaydınlarrrrrrrr
yağmurlu bir pazar sabahından herkeslere günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tam bir kış havası var ankarada yağmurlu sırılsıkla(
bugünde biyere çıkılmaz gibi kızlar çıldıracak artıkın(
kapalı yerleride çok tercih etmiyoruz şu domuz gribi muhabbetinden dolayı napacağımızı şaşırdık
rüyam canım hadi hayırlısı bakalım bebekim
senden daha iyisinimi bulacaklar yafruşummm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
herkeslere kolay gelsin canlarım
kızkardeşim bende sabahdan uyandılar kızlar teyzelerinin tepesinde çayımızı koyayım acıkmışlarrr
opuyorumnanaktan sizleri vede meleklerimi
günaydın miniğim bursa da da 2 gündür hava yağmurlu,rabbim hayırlı bereket versin inş.
eşim ve betül,eşimin amca kızı sınava girmek için bursa ya gelmiş onu sınava götürdüler sabah 8 de.
bizde kübrayla başbaşa kaldık.
slm kızlar geldim ben evimdeyim sabah geldim uyudum dinlendim geçmişe bakamadım herkes iyidir umarım. hasret giderdim valla çok güsel geçti zaman memleket havası bambaşka gelio bana....
hg canım evet tatil yaptık valla...hosgeldin canım ne güzel olmus tatil yaptınız
Herkese güzel pazarlar diliyorum
minik kübrabetül sevval herkese günaydınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.a.s.:teytey::teytey::teytey:
merhaba hanımlar
sabahtan beri yazmaya çalışıyorum bir türlü olmadı
dünde kaç defa denedim ama siteye giremedim:gitme:
site çok yavaş sayfalar ağır çılıyo cevap yazamıyorum:bbo:
ne olacak bu durum bilmiyorum
rüyacım hoşgeldin canım
miniğim burdada hava aynı kaç gündür yağışlı dışarı çıkılmıyo
dün gece acaip şimşekler çaktı korktuk valla.kış iyice hissettirdi kendini kızların kışlıklarını çıkarttım artık
neyse şekerler hepinizi öpüyorummmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?