Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

gecmis olsun canim hava degisimi oluyo cocuklarda benimkide iki gün önce ateslendi ama nasil ates anlamadim alninda yok ates vudüdu ve yanaklari yoniyodu hemen bir fitil attim sonra düzeldi ama ben kizimin atesi falan ciktimi hissediyorum sanki ya sizdede öyle oluyomu yataktan bir kalkiyorum ki aklima geliyo bazen hemen atesine bakiyorum demmeki anne olmak böyle bisey herseyi hissediyorsun allah cocuklarimizi yavrularimizi bütün kötülükerden hastaliklardan korusun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

oooooooooooooo sen gec kalmisin ben sekercim biz bir ayi gecti galiba kislik hemde en kalinindan montlarimizi giyiyoruz ben kizima 2 ayi gecmistir alali :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: cok souk burasi

canım çok geçmiş olsun meleğimize :teselli: Şeniz

kızlar hepiniz sağolun,allah razı olsun:1hug::1hug::1hug:
ateşi şurup verince düşmüştü az önce yine yükseldi.tekrar verdim şurup zar zor.şimdi uyudu inş düşer ateşi.bakalım düzşmezse götürcez doktora.
nunuğum senin meleğinede geçmiş olsun.çok şükür siz atlatmışsınız darısı bizim başımıza.dediğin gibi anneler hissediyo herhalde,bazen gece yarısı ateşleniyolar,gece kalkıp bi bakıyorum çocuk ateşli.

slm kızlar nasılsınız bakalım
uzun zamandır ugrayamıyorum topiğe
kubracım sen nasılısn cnm ,benı hıc sorma hayatım düşük tehlıkesı gecırdım kac aydır ewde yatıyorum,kızımda cok ılgısız kaldı dogru durust ılgılenemıyorum kızcagızımla
annecım yeter artık kardesım cıksın karnından dıyo hep:)

Canım gecmiş olsun İnsallah saglıkla alırsın yavrunu kucagına
Tabii kızında haklı napsın Allah kolaylık versina.s.a.s.a.s.a.s.

hoşgeldin canım ben iyiim hayatım
geçmiş olsun şimdi nasılsın,bebek duruyo demi?

facede kimler üye banide kaydedin komsu yapayim sizi minigi bilem komsu ettim zorlaaaaaa
aman minik duymadin baya kiziyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aramizda kalsin sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

nunukk duydum anam boşa saklanma gözlük altına:)))
he valla başımı yaktınız
ahse canım geçmiş olsun şimdi iyisindir inşaallah
kısmetsiz kedi canım sanada selam nasılsın
rüyamm bebekim ohhh kahveler içilmiş hadi kolay gelsin iyi alışverişlerr
nunuk canım meleğinede geçmiş olsun
sevvalim kolay gelsin sanada canım
bu arada mihribanı benmi göremedim yada okudum hatırlamıyormuyum(
aman dikkat edin meleklerime canlarım yaaa birden soğudu havalar çocuklarda napsın
elifinde servisi 10dk geç geldi 1dkda biz önceden çıkmıştık sormayın donduk eve geldik hemen yedirdim yatırdım kızlarıda kendime sıcak bişeyler yapıp içeyim diyorum
bende yatarım belki hafif baş ağrım var sanırım akşama azıtacak(
kronik bir hal alır oldu bu bende kışın tek sevmediğim yani sinüzitlerim((soğuk hava anında manyak ediyor (
herkese kolay gelsin canlarım kib opuyorumnanaktan

sendende birsey kacmiyo haaaaaaaaa
sagol canim sende dikkat et havalar cok kötü kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

selam kızlarrrr nasılsınızz kübra betülüm canım arkadaşım çok sağol merak etmişsin beni site sorunluydu ya hiç giremedim ben halada zor giriyorumm aa kızlar bu arada yarın akşam marmarise gidiyoruzz yeğenimin düğünü varr hepinizi çok öpüyorummopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi akşamlar canlarım herkese güzel bir akşam diliyorum
nunukkk bebekim senden kaçarmı yafrummm bilmemmi:))
muckkk bebemmmmmm
ızabelle canım hadi bakalım eğlen gel bizim içinde canım
güle güle git gel oğluşunada dikkat et olurmu?
akşama görüşmek üzere inşallah canlarım kızlar uyanmak üzere ben kaçarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sağol canımm ohhh sizin içinde bol bol göbek atarım sağol yafrumm tek korkum taha zaten öksürüyo burnuda çok akıyoo bakalım inş daha kötü olmazz:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

iyi akşamlaarrr...
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler canlarım...cumartesi günü leke gelmeye başladı,doktorumu aradım doğum başlamış olabilir bebeğin eşyalarıyla birlikte gel bakalım dedi,hemen gittik 3 santim açılma varmış ve doğum başlamış hemen doğuma aldılar.sunni sancıya dayanamayınca epidural istedim ve cumartesi saat akşam 8 de oğlumu kucağıma aldım...şimdilik hoşçakalın kızlar misafirim geldi...

oooooooooo belinayımmmm yeni annemiz gelmişşşş
selam bebekkkkkkkkk oğluşunuda öp benim için canım mis kokulunu
kolay gelsin sana hadi bakalım ağırla misafirlerini bebekim
özletme kendini canım kib
herkese iyi akşamlar canlarım kardeşim geldi bize yarın izinliymiş bugünden geldi kızlarla oynamaya
accık oturayım bende hazır kızlarla oynarken teyzeleri az sonra yatacaklar teyze hatrına uyutmadım accık takılsınlar diye
muckkkkkkkkkkkkkkk herkese
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrr

geçmiş olsun canım :teselli:
bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah:ecrin_bebek:

akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir

selam canım nasılsın?
demek bol bol göbek atcan sositosositosositososito sositososito hadi iyi eylenceler
yiğeninide allah mutlu etsin inşallah

belinayım canımcım :1hug: Şeniz
gözün aydın tatlım allah oğlunuzu size sizide çocuklarınıza bağışlasın inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…