- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #31.721
günaydın melek anneleri hayırlı sabahlar herkeze
kübranın ateşi var göndermedim bugün okula.zorla içirdim şurubunu,yarısını içti yarısını çıkardı sinir oldum.içmeden nasıl iyi olacak çok zor şurup içmeyen çocukla uğraşmak.
sevvalcim atlamışım sanırım geçmiş olsun meleğine.hayırlı olsun gözlükleri.
lahanam,miniğim günaydın kızlar nasılsınız,öpüldünüz canlarımŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
bilmemmi senin bahçeni canım :1rolleyes: kaç gün komşu olmak için uğraştık ya :roflol: :roflol: :roflol:
ay çok sevindim allah analı babalı büyütsün inşallah
tekrar ararsan bizdende çok selam söyle olurmu miniğim:1hug:
geçmiş olsun meleğimize :teselli: Şeniz
günaydın kızlar sabah rüyanazı servise verdim komşu kahve çagırdı ona gittim ...eşim nöbetten geldi eve geçtim işlerimi halletçem şimdi..öglen rüyanaz gelince ona kışlık mont alcaz işlerimi bitireyim o zamana kadar hadi mucux.....
lahanam canım söylerim bebekim ararım yine fırsat buldukca
accık kendine gelsinlerde ana oğul:))
betülüm canım sağolasın bebekim
iyiyiz çok şükür ne olsun nazla kahvaltı yaptıkda ortalığı toplayacağım başka da işim yok
meleğimizede geçmiş olsun canım benim
ay benimkilerde kolları çizilse ilacımı getir der:)))
ecza dolabının dibinde ciğerci kedisi gibi beklerler helede naz:))
o yönden şanslıyım sanırım
tekrardan geçmiş olsun
ay sitede yavaş facekle aynı anda açamıyorum ikiside uyuzlaşıyo açılmamak için(
kolay gelsin herkeslere canlarım
opuyorumnanaktan
canım çok geçmiş olsun meleğimize :teselli: Şeniz
günaydın güzel anneler......
kübrabetülcüm geçmiş olsun canım.inşallah biran önce toparlar meleğin.benimki kocaman olduğu halde hastayken bebek gibin oluyo.
şevvalcikcim güle güle kullanın gözlüklerinizi..inşallah çabuk alışır.
belinayla konuşan olursa benden de söyleyin...
kızlar ben çok gelip yazmasamda takipteyim.öpüyorum siziiiii
Gecmiş olsun melegimize canım
evet hastalanınca huylarıda degisiyo benimkilerde hastalıktan önce ilac etmeye can atarlar hastaykende atesinde etkisiyle ilac içmeyi reddederler naparsın
İnsallah birn önce iyilesir kolay gelsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
gecmis olsun canim hava degisimi oluyo cocuklarda benimkide iki gün önce ateslendi ama nasil ates anlamadim alninda yok ates vudüdu ve yanaklari yoniyodu hemen bir fitil attim sonra düzeldi ama ben kizimin atesi falan ciktimi hissediyorum sanki ya sizdede öyle oluyomu yataktan bir kalkiyorum ki aklima geliyo bazen hemen atesine bakiyorum demmeki anne olmak böyle bisey herseyi hissediyorsun allah cocuklarimizi yavrularimizi bütün kötülükerden hastaliklardan korusun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kimselerde yok kendi kendime yaziyorum neyse accikda faceye takilam
slm kızlar nasılsınız bakalım
uzun zamandır ugrayamıyorum topiğe
kubracım sen nasılısn cnm ,benı hıc sorma hayatım düşük tehlıkesı gecırdım kac aydır ewde yatıyorum,kızımda cok ılgısız kaldı dogru durust ılgılenemıyorum kızcagızımla
annecım yeter artık kardesım cıksın karnından dıyo hep:)
kubracım sen nasılısn cnm ,benı hıc sorma hayatım düşük tehlıkesı gecırdım kac aydır ewde yatıyorum,kızımda cok ılgısız kaldı dogru durust ılgılenemıyorum kızcagızımla
ben burdayım canım ama gitcem şimdi,kübra uyumuşken işlerimi halldeyim.sabahtan beri anne yanımda dur diyo yanından ayrılamadım.haliyle hiç bi işede bakamadım.
nunukk duydum anam boşa saklanma gözlük altına:)))
he valla başımı yaktınız
ahse canım geçmiş olsun şimdi iyisindir inşaallah
kısmetsiz kedi canım sanada selam nasılsın
rüyamm bebekim ohhh kahveler içilmiş hadi kolay gelsin iyi alışverişlerr
nunuk canım meleğinede geçmiş olsun
sevvalim kolay gelsin sanada canım
bu arada mihribanı benmi göremedim yada okudum hatırlamıyormuyum(
aman dikkat edin meleklerime canlarım yaaa birden soğudu havalar çocuklarda napsın
elifinde servisi 10dk geç geldi 1dkda biz önceden çıkmıştık sormayın donduk eve geldik hemen yedirdim yatırdım kızlarıda kendime sıcak bişeyler yapıp içeyim diyorum
bende yatarım belki hafif baş ağrım var sanırım akşama azıtacak(
kronik bir hal alır oldu bu bende kışın tek sevmediğim yani sinüzitlerim((soğuk hava anında manyak ediyor (
herkese kolay gelsin canlarım kib opuyorumnanaktan
sağol canımm ohhh sizin içinde bol bol göbek atarım sağol yafrumm tek korkum taha zaten öksürüyo burnuda çok akıyoo bakalım inş daha kötü olmazz:çok üzgünüm::çok üzgünüm:iyi akşamlar canlarım herkese güzel bir akşam diliyorum
nunukkk bebekim senden kaçarmı yafrummm bilmemmi:))
muckkk bebemmmmmm
ızabelle canım hadi bakalım eğlen gel bizim içinde canım
güle güle git gel oğluşunada dikkat et olurmu?
akşama görüşmek üzere inşallah canlarım kızlar uyanmak üzere ben kaçarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
facede kimler üye banide kaydedin komsu yapayim sizi minigi bilem komsu ettim zorlaaaaaa
aman minik duymadin baya kiziyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aramizda kalsin sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab
selam kızlarrrr nasılsınızz kübra betülüm canım arkadaşım çok sağol merak etmişsin beni site sorunluydu ya hiç giremedim ben halada zor giriyorumm aa kızlar bu arada yarın akşam marmarise gidiyoruzz yeğenimin düğünü varr hepinizi çok öpüyorummopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi akşamlaarrr...
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler canlarım...cumartesi günü leke gelmeye başladı,doktorumu aradım doğum başlamış olabilir bebeğin eşyalarıyla birlikte gel bakalım dedi,hemen gittik 3 santim açılma varmış ve doğum başlamış hemen doğuma aldılar.sunni sancıya dayanamayınca epidural istedim ve cumartesi saat akşam 8 de oğlumu kucağıma aldım...şimdilik hoşçakalın kızlar misafirim geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?