- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #31.741
iyi akşamlaarrr...
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler canlarım...cumartesi günü leke gelmeye başladı,doktorumu aradım doğum başlamış olabilir bebeğin eşyalarıyla birlikte gel bakalım dedi,hemen gittik 3 santim açılma varmış ve doğum başlamış hemen doğuma aldılar.sunni sancıya dayanamayınca epidural istedim ve cumartesi saat akşam 8 de oğlumu kucağıma aldım...şimdilik hoşçakalın kızlar misafirim geldi...
Herkese günaydın :teytey::teytey::teytey:
Minik lahana merhabalara.s.a.s.a.s.a.s.
günaydın zeynom hoşgeldin opuyorumnanaktan Şeniz :1hug:
iyi akşamlaarrr...
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler canlarım...cumartesi günü leke gelmeye başladı,doktorumu aradım doğum başlamış olabilir bebeğin eşyalarıyla birlikte gel bakalım dedi,hemen gittik 3 santim açılma varmış ve doğum başlamış hemen doğuma aldılar.sunni sancıya dayanamayınca epidural istedim ve cumartesi saat akşam 8 de oğlumu kucağıma aldım...şimdilik hoşçakalın kızlar misafirim geldi...
canım biz daha burda bir kaç güne kadar hala tişört giyoyoduk valla yeni soğudu hava ..neyse montunu aldık kaşe aldım kızım küçük kadın gibi oldu eşimle akşam giydirdik güldü bugun zorla giydirdim anne ben bunu giymem servistekiler de güler sizin gibi dedi ayy ikna edene kadar akla karayı seçtim valla...oooooooooooooo sen gec kalmisin ben sekercim biz bir ayi gecti galiba kislik hemde en kalinindan montlarimizi giyiyoruz ben kizima 2 ayi gecmistir alali :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: cok souk burasi
iyi akşamlaarrr...
günaydın kızlar herkese mucux......
günaydın melek annelei..
merhaba kızlar bugün kızımı dr a götürdük.gece iyiydi ama sabah yine ateşlendi.dr hastanedeymiş bugün,götürdük iyi oldu.
ilaçlarımızı aldık ama içirmek işkence resmen.şimdi uyudu,ilaçlarda uyutuyo.
belinaycım hoşgeldin canım oğlunla birlikte.hayırlısıyla kurtuldun.oğlunu aldın kucağına.rabbim analı babalı büyütsün.kokla bizim yerimize bebeğini.
Merhaba canım hosgeldin nasılsınız
canım annem geldi yanıma o yüzden sık giremiyorumkızlar mihrişten haberi olan var mı bikac gündür görünmüyo:uhm::uhm::uhm:
iyi akşamlaarrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?