- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #31.781
iyi akşamlar şekerler
herkese güzel bir akşam diliyorum canlarım
lahanam vede nunukumla facede tadına doyulmaz bir sohbet yaptık bugün ve sabahki can sıkkınlığım buhranım kalmadı
kaç kilo pirzola yedik bilmiyorum artık:)))
iyiki varsınız iyiki sizi tanımışım vede hep var olmanız dileğiyle
opuyorumnanaktan sizleri vede meleklerimi
günaydınlarrrrrrrrrr
gününüz aydın olsun inşaallahhhh
hayırlı cumalar canlarım
betül aferin sanada canım hadi beni zeyniye ve nunuk zorladı sana noldu.:)))
birde topiğe uğrayamadım diyon yüzüme yüzüme ay aşkolsun:)))
herkesi kocaman opuyorumnanaktan
meleklerimede güzel bir gün geçirmeleri dileğiyle
elifim bugün kurtuluş savaşı müzesi ve ilk tbmm ne geziye gidecek çok heyecanlı bende tabi
o kadar kalabalıkta kaybolmadan gelirler inşaallahhhhhhh
naz uyanmadan sabah kahvemi alam gelem de bahçeme bakayım accık elif gitmeden topladıydı ektiği kabaklarıda bende şimdi ekip biçecem
hadi muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
zeynomm meleğimin doğum günü kutlu olsun canım benim
nice senelere sağlık mutluluk huzur dolu inşaallah sevdikleriyle birlikte
sende iyiki doğurmuşsun yafrummmmmmmmmm senide muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
melek annesi günün kutlu olsun:)
Kızlar bugün Zeynebimin dogum günü
Canım kızımın dogum gününü kutluyor bana böyle bir mutlulugu yasattıgı için Rabbime sükrediyorum
Cocuklarım benim dünyam onları cok seviyorum sizinlede paylasmak istedimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kızlar bugün Zeynebimin dogum günü
Canım kızımın dogum gününü kutluyor bana böyle bir mutlulugu yasattıgı için Rabbime sükrediyorum
Cocuklarım benim dünyam onları cok seviyorum sizinlede paylasmak istedimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
doğum günü kutlu olsun canım prensesimizin.........
canım meleyimizin doğum günü kutlu olsun nice mutlu senelere inşallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
günaydın hepinizin cuması mübarek olsunnnnnnnnn
zeynebimizin doğum günü kutlu olsunnnnnnn
kız minik niye bana iftira atıyon
anam benmi zorladım seni
nunuk denen hanfendi zorla arkadaş yaptı bende fırsattan istifade ediyim dedim komşu sayımı çoğalttımmm
:))))))))))))))
meleğimizin doğum günü kutlu olsun canım nice senelere inşallaha.s.a.s.Kızlar bugün Zeynebimin dogum günü
lahanam sağolasın canım benimmm teşekkür ederim bilmukabele canım
rüyam maşaallah bebekim gel birde bağ bahçeye karışda hiç kalkama başından pcnin:))
zeynom günaydın canım sanada
kızlar dün msnme biri kendini eklemiş nasıl yaptıysa kimsin diye sordum cevap vermedi ş...........bugünde msn açılmıyor vede pc yavaşladı sanırım çökecek(
kurtarmaya çalışayım resim dosya vslerimide giremezsem haberiniz olsun yani şekerlerrrrrr
adi herif işinmi yo ne istersin battımı sana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa benim msnim(
tanımıyomda kim olduğunu manyağın ay elime geçirsem varya paralayacam yeminle
neyse hadi kaçtım şime dönem bakam halledebilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?