Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

tşkler canım........
evet canım misafirim vardı bu sabah gönderdim.......

tşkler canım...
günaydın kızlar misafirim vardı ya bugun gitti bende şimdi kendime bi kahve yapıp oturdum pc başına......

merhaba hanımlar,nasılsınız?
sabah kübrayı okula gönderdikten sonra,betülü dershane sınavına götürdüm,bakalım nasıl durumu ölçsün kendini.
yarın misafirim gelecek,temizlik yapmam lazım.gerçi bi misafir odam var temizlenecek.diğer yerleri günde güde yapmıştım.kübra gelmeden orayıda bitireyim.
hadi bana müsade,ben kaçayım işlerimi bitireyim.akşamdan tatlımla böreğimide yaparım.yarına az işim kalır.

Canım gecmiş olsun İnsallah saglıkla alırsın yavrunu kucagına
Tabii kızında haklı napsın Allah kolaylık versina.s.a.s.a.s.a.s.

hoşgeldin canım ben iyiim hayatım
geçmiş olsun şimdi nasılsın,bebek duruyo demi?

saolun kızlar
ewet cnm bebk duuruyo çok sukur ama 27 haftadayım ve bebek dönmüs dogum kanalına gırmıs bıle
hayırlısıyla zamanında dogurayımda baska bısey ıstemıyorum valla
sızler nasılsısınız arkadaslar nasıl gıdıyo hayat gorusmeyelı:CüvCüv:

betül canım kolay gelsin bebekim
meleğimede başarılar allah zihin açıklığı versin inşaallahhhh
ayshe canım inşaallah bekler gününü tamamlar bebeğin canım
dikkat et kendine dinlen çok yorma kendini canım
bizler iyiyiz çok şükür kızlar ev iş güç kk derken birde bağ bahçe işine girdik facede:))
ekip biçiyoz kknın karularıyla:)))))))
herkese kolay gelsin canlarım naz uyudu elif bugün çizgi film izlemek istiyormuş uyumayacakmış oturdu izliyor bende sizlere bakayım dedim
accık takılam haberlere falan bakayım
herkesi çoookkk opuyorumnanaktan

selam kıslarrr ben geldimm düğüne gitmiştimm çokk güzel olduu hepinizi çokk öpüyorummm:1hug:

iyi akşamlar...
arada bir kaçamak yapıyorum ama kimseler olmuyor burdada...
evet canlarım resimdeki oğlum ama resmi çektiğim gün sarılığı çoktu o yüzden esmer gibi çıkmış şimdi normale dönmeye başladı.kaşları,kirpikleri falan sarı bana benzicek galiba sarışın olucak gözleri de şimdilik mavi ama bakalım dönmezse tabi...tekrar resim çekince değiştiririm...öpüyorum hepinizi...:ecrin_bebek:

ay canım yaaa çok tatlı ay yerim ben onuu yaa

merhaba hanımlar
bugün dişçiye gittim kaç gündür dişlerim ağrıyodu mafoldumben
bir dişimi çekti birinede dolgu yaptı ama hala bir tarafım ağrıyo dr orda çürük diş yok dedi ama niyeyse hala ağrıyo.yarın yine gidecem pek tadım yok yani:gitme:
sizler nasılsınız şekerler
umarım herkes iyidir
öpüyorum herkesiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sağol canım
bu aralar diş ağrısı bir yandan kızın ödevi diğer yandan deli gibi oldum canım
şu ağrıdan kurtulsam bana yeter aslında ama bakalım ne olacakbenneyaptımki
sanada kolay gelsin canım umarım fazla iş çıkmaz sana

allah bağışlasın canım çok tatlı gözüküyor oğlun maşallah ona..nasıl gidiyor gaz sorunu falan yokdur inşallah...

geçmişolsun cnmm..

iyigeceler melek anneleriii

günaydınlarrrrr
aydın bir gün diliyorum herkese ama bugünümüz hiç aydın değil
ATAMI sonsuzluğa uğurladık ve ogün bugündür de aydın değiliz((
saygıyla anıyorum ATAM seni çooooookkkkk özledimmmmmmmmmmm
canlarım herkese kolaylıklar diliyorum
bugün banyo için tesisatçı gelecek bakalım ne diyecek offf offfff daraldım iyice çok iş çıkarmasa bari bayram öncesi
mihriban canım sağolasın bebeğimmmm sanada geçmiş olsun ohh çektirmiş kurtulmuşsun 20lik dişmi canım

günaydın kızlar bugun bizim gerçekten hiç iyi bi gün degil o degerli insan aramızdan ayrıldıgı gün oldugu için hiç sevmemişimdir bu günü...atam sni saygı ve minnetle anıyoruz..
sabah rüyanazı gönderdim okuluna bugun okulda atatürkü anma törenleri yapılacakmış ve kızım orda atasını anmak için şiir okuyacak çok sevindim bende akşam ezberledi şiirini...

rüyam canım günaydın
aynen canım sözlerine katılıyorum bugün çok yoğun ve kalabalıktır kızlarla anıtkabire ziyarete gitmek istiyordum ama hafta sonu giderim artık
maşaallah rüyama gurur duyuyorum onunla

merhaba hanımlar nasılsınız şekerler
pek giren olmamış bugün
büyük kızımı okala bıraktım az önce diğer ikisinide babası götürdü
kafa dinliyorum azcık bendekaydirigubbakcemile3

yok canım 20 lik diş değil çektirdiğim
ama o dişim değil alt tarafı ağrıyo canım dr orda bişi yok diyo ama ben hala rahatsızım
yani daha tam kurtulamadım ağrıdanmafoldumben
umarım sanada fazla iş çıkmaz canım bayram üstü tadilatla uğraşmak zor
kolay gelsin sana

mihriban canım ohhh keyif yap bakalım
arada iyi oluyor valla bende satıyom babaya geziyorum:))
hafta sonu babamıza sattım kendim gezdim:)pekde güzel oluyo vallahi:)
geçmiş olsun bebekim diş ağrısı kabir azabına eşit derler.kötü bir ağrıymış ben çekmedimde kardeşimden bilirim kafayı vurur duvarlara süründürür resmen onu
rabbim kimseye dert hastalık vermesin zor yaaa helede çocuklar olunca haldende anlamıyorlar insan daha kötü oluyor
sağol bitanem valla bakalım ne çıkartacak adam başıma(daha gelemedi yaaaaaaa elifinde okuldan kağıt göndermiş öğretmeni cumartesi günü toplantı varmış
okul psikoloğumuz mükemmel anne süper baba konulu aile eğitim semineri yapılacakmış oraya gidilecek ustada hafta sonuna yapar diyordum ben bugün baksında diye
ne olacak bilmiyorum valla kurbanada az kaldı daha kurbanlık bakılmadı bile almayı bırak(
ay nazarmı değdi ne kıs hafta sonları sürtemez oldum şöyle rahat rahat ne zamandır:))
eeeeeeee gerimiz nerdeyiz yafruşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
herkes facede bağ bahçeye dalıyo bura ihmal ediliyo ama(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…