Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

miniğim dediğin gibi bayram temizliğinde çıkmış aradan ama çok yorucu birgün olmuş senin için
umarım sorunu en kısa zamanda çözersiniz canımfisfisfis

şekerler yarın düğüne gidecez sabahtan çıkıcaz 1 saatlik yola gidecez akşama kadar yokum yani
merak etmeyin beni diye söylüyorum şekerleryerimseniben
iyi geceler hepinizeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

mihriban evet canım aynen öyle oldu bayram temizliği çıkmış oldu aradan
bu arada dün gece halloldu sorun canım yenisini yükledik kurtardık herşeyi
ohhh hadi bakalım sanada iyi eğlenceler yafrummmmmmmmmmmmmmmm
görüşmek üzere iyi hafta sonları canım
bende opuyorumnanaktan
herkese günaydınlar güzel bir hafta sonu diliyorum şekerlerrrrrr
gününüz aydın olsun inşaallahhhhhhhhhhhhhhh

iyi akşamlar meleklerimin anneleri...
gelenim gidenim hiç eksik olmuyor sağolsun o yüzden fırsat bulup yazamıyorum yada tam pc başına otururken oğlum uyanıyorbu arada oğlumun ismi size daha öncede söylediğim isim bertuğ oldu..gecem gündüzüm birbirine karıştı alışmıştık rahata şimdi zor geliyor ama ne yapalım alışıcaz...profilime ve buraya yazdığınız dilekleriniz için çok teşekkürler canlarım hepinize ayrı ayrı cevap yazamıyorum kusuruma bakmayın bebiş heran uyanabilir...hepinizi öpüyorum...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız ben çok gezdim yoruldum bugun eşimin arkadaşı geldi onunla gezdik bizde kalcak bugun...kendime yemek takımı aldım kızlar onları attım mak. bitsin kaldırıp dinlencem öptüm hepinizi...

talya canım selam nabersin bizde aynı valla kızlar kk koşturuyoruz
oooooooooo belinayımmmm canım benimmm seneler sonra uykusuzluk bebe ağlaması zor geliyor demi
allah yardımcın olsun canım benim
kolaylıklar diliyorum sana bebeğimmmm
oğluşun pek şirin kıssssssssss resimdeki o heralde:)))yirim ben o şekeri
benim için kokla anneciği
rüyam canım sanada kolay gelsin bebeğim ohh güle güle ağız tadıyla kullan canım yemek takımlarını
herkese iyi akşamlar canlarım
günlerdir pc başında pinekledim dünde temizlik epey yorduydu öğleden sonra kızları eşime sattım gezdim geldim market alışverişinide yaptım evin yolunu buldum çok şükür:))
ama çok iyi geldi valla kendime geldim ay asosyallikten kurtuldum bir kaç saatliğinede olsa:)))
meleklerimi vede sizleri opuyorumnanaktan

iyi aksamalr nasilsiniz bakalim minik kiz daha sorunmu yasiyorsun sen su pc yi varya sen en iyisi cöpe at ben karar vardimmmmm kücük pcler varya netbookmu diyolar ona ne ise ondan alacammmm cok tatli duruyolar yaaaa sende alsana nekadar o pcler tr de sudan ucuz dermisim burda 250€ dan basliyo

ay ay ayyyyyyyyy ya bende istiyorum acilinden bir bebis bu aydan sonra insallah
canim hayirli olsun allah anali babali büyütsün insallah cok tatli yaaaaaaaa agzim acik kaliyo bebek görünceeeee mafoldumben mafoldumben

yarami destin iste kiz minik ben bu mihribani napim de yavrummmmm
ben de istiyordum ama esim arkadiyla ve onun karisiyla boks macina gittiii :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:
aman yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aklima geldi iste kizimda erkenden uyumus accik dinleneyim dedim onuda kucama aldim tv bakiyordu yumurcaga yavrum kucagimda uyumus kalmissss yerim ben onu yaaaaa Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

nunuk bebekim benim pc zaten yeni canım 2 sene önce evlilik yıldönümü olarak kocam aldı hediye notbook.
pcde sorun yok canım msnde yaşadım sorunu onuda hallettik.o küçüklerden eşim istiyor kendine canım bende aldırmamak için direniyorum(
izinde vermiyeceğim evde 4 tane pc var adamın hala gözü pclerde teknolojide.benimki manyak elektronik hastasıda(
burda pahalılar canım yaaa yurtdışından gelişlerde trde ayrıca çok vergi koyuyorlar onun için sizden pahalıya alıyoruz herşeyi eğer getirtebileceğimiz bişey olursa abd de arkadaşlarımız var onlardan getirtiyoruz.mesela burda nevigasyon bakmıştık en ucuzu 700den başlıyordu geçen sene.biz abd den 120dolara getirtmiştik yanılmıyorsam.dolarda 1300lerdeydi sanırım yani bize 300 350 ye mal olduydu heralde
yani burdan alırsan 2 katını ödüyorsun ki beğendiğimiz model burda dahada pahalıydı biz epey ucuza almış olduk
kıs ben ne ettim sana yafrum dedim gitseydin düğüne diye eşinide göndermeyeydin maça
ay sabah sabah ne çenem düştü yine:))
herkese günaydınlarrr
güzel bir pazar diliyorum canlarım hepinize
meleklerimide kocamannnnnnnnnnn opuyorumnanaktan yafruşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
accıkda gidemde bahçeme bakemmmm

günaydın herkese iyi pazarlarrrrrr
dünürüm canım o resmi kaldır ordan pek şeker maşallah nazar değmesin damadımaaaa

nunuk 250 euradan hepimize göndersene sen birer tane notebook

rüyanaz misafirin varmış yinee size iyi eğlencelerrrrr

talya hemşocumm mucxxxxxx

miniğim kuşum öptüm balımmmmmmm

selam yafrularrr
nabersiniz??
kimseler gelmemiş ay bugün havayı güzel bulan gezmedeler sanırım
bugün ankarada pek güzel bir hava var elifle çıktık geldik biraz naz uyuyordu babamızda başını bekledi:))
şimdide yemek hazırladım yiyelim belki akşama çıkarız
opuyorumnanaktan meleklerimi vede sizleri
sevvalim bebekimmmmmmmm muckkkkkkkk canım benim sanada

allah uzun ömür versin bebeğine canım adıyla yaşasın
çok şekermiş ismide çok güzel belinaycım benim için öpüver annesia.s.a.s.a.s.
güle güle kullan takımını rüyacım
ben hiç gitmek istemedim ki nunukçum akraba olunca mecburiyetten gidiyorum inan
3 çocuğun arkasında dolaşıp duruyorum bişi anlamıyorum ki düğündenmafoldumben

iyi akşamlar hanımlar
bugün saat 3 gibi geldik eve yemek hazırladım yedik sofrayı topladım
kızlarla ödevlerinin başına geçtik şu saate kadar onlarla ders çalıştık daha da bitmedi büyük kızın ödevi mafoldumben
o da ben de çok yoruldum dişimde hafiften ağrıyor pek rahatım yok yani:gitme:
hepinizi öptüm şekerlera.s.a.s.

iyi akşamlar kızlar biz bugün düğüne gittik,uzaktı gittiğimiz yer,sabah gittik akşam ancak gelebildik.
kübra yolda gelirken uyudu.hala uyuyo sabahı yapcak herhalde( inşallah.)1 haftadır okula gitmiyodu rahatsız diye,yarın başlıcak bakalım.
bugün kamileyle mesajlaştık,çok selamı var hepinize,çok kısa zamanda geleceğim diyo.inş çabucak gelir çok özletti kendini.
belinaycım canım ara verince bakması biraz zor,ama alışırsın bu düzene canım.rabbim sağlık versin yeterki.maşallah bertuğ'umuzda çok tatlı maşallah
kokla bebişini benim yerimekaydirigubbakcemile3
zeynom biraz geç oldu ama meleğinin doğum günü kutlu olsun.a.s.a.s.a.s.rabbim uzun ömürler nasip etsin.:Saruboceq:

Son düzenleme:
mihriban canım hoşgeldin bebekimmm
geçmiş olsun canım benim kolaylıklar diliyorum allah yardımcın olsun
offfff offffffff seneye bizimde okul ödev derdimiz başlayacak bakalım ne halt edeceğiz
betül canım selam sanada
ohh sende düğünlerden gelmişsinnn gezdiniz geldiniz ne güzel
kamilemede benden selam söyle canım birdahakine
valla özletti kendini
herkese iyi geceler yafruşlarrrrrrrrrrrrrrr
dün sabah yine aşağıdaki komşu geldi banyo akıyor diye yapmıştık ama yine akıyormuş
ne zaman banyo yapsak kadın kapıda yaaaaaaaaaaa
tesisatçı aradık salı günü gelip bakacak ve sanırım banyoyu kırıp dökecek yeniden yapılacak(
canım burnumda dağınıklığımı düşüneyim masrafımı tamda kurban öncesi(
bakalım ne diyecek salıya bir gelsinde
ne güzel bayram temizliğimi yapmıştım yaaaaa iş çıkacak dünya kadar başıma
ay neyse şimdiden daraltmayım kendimi hele bir o gün gelsinde bakarım artık cinlenmeye.:)))
hadi herkesi opuyorumnanaktan

meleğimizin doğum günü kutlu olsun canım nice senelere inşallaha.s.a.s.

miniğim umarım bir an önce çözersin sorunu canım
yinede fazla sinirlenme kendini bilmez insan çok maalesef

Tesekkür ederim kızlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Güzel dilekleriniz için sagolun

günaydınlarrrrrrrrrrr
gününüz aydın olsun cicişlerrrrrr
güzel bir hafta bizlerin olsun inşaallahhhhhhh
meleklerimide çooookkkkkk çoookkkkkkkkk opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar
Sizin ve melekleriniz için güzel saglıklı ve mutlu bir hafta diliyorum
Hersey gönlümnüzce olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Minikcim günaydın gönderdin mi melegimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…