- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #31.801
iyi akşamlar meleklerimin anneleri...
gelenim gidenim hiç eksik olmuyor sağolsun o yüzden fırsat bulup yazamıyorum yada tam pc başına otururken oğlum uyanıyorbu arada oğlumun ismi size daha öncede söylediğim isim bertuğ oldu..gecem gündüzüm birbirine karıştı alışmıştık rahata şimdi zor geliyor ama ne yapalım alışıcaz...profilime ve buraya yazdığınız dilekleriniz için çok teşekkürler canlarım hepinize ayrı ayrı cevap yazamıyorum kusuruma bakmayın bebiş heran uyanabilir...hepinizi öpüyorum...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
şekerler yarın düğüne gidecez sabahtan çıkıcaz 1 saatlik yola gidecez akşama kadar yokum yani
merak etmeyin beni diye söylüyorum şekerleryerimseniben
iyi geceler hepinizeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
allah uzun ömür versin bebeğine canım adıyla yaşasıniyi akşamlar meleklerimin anneleri...
gelenim gidenim hiç eksik olmuyor sağolsun o yüzden fırsat bulup yazamıyorum yada tam pc başına otururken oğlum uyanıyorbu arada oğlumun ismi size daha öncede söylediğim isim bertuğ oldu..gecem gündüzüm birbirine karıştı alışmıştık rahata şimdi zor geliyor ama ne yapalım alışıcaz...profilime ve buraya yazdığınız dilekleriniz için çok teşekkürler canlarım hepinize ayrı ayrı cevap yazamıyorum kusuruma bakmayın bebiş heran uyanabilir...hepinizi öpüyorum...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
güle güle kullan takımını rüyacımslm kızlar nasılsınız ben çok gezdim yoruldum bugun eşimin arkadaşı geldi onunla gezdik bizde kalcak bugun...kendime yemek takımı aldım kızlar onları attım mak. bitsin kaldırıp dinlencem öptüm hepinizi...
ben hiç gitmek istemedim ki nunukçum akraba olunca mecburiyetten gidiyorum inanyarami destin iste kiz minik ben bu mihribani napim de yavrummmmm
ben de istiyordum ama esim arkadiyla ve onun karisiyla boks macina gittiii :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:
aman yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aklima geldi iste kizimda erkenden uyumus accik dinleneyim dedim onuda kucama aldim tv bakiyordu yumurcaga yavrum kucagimda uyumus kalmissss yerim ben onu yaaaaa Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
iyi akşamlar kızlar biz bugün düğüne gittik,uzaktı gittiğimiz yer,sabah gittik akşam ancak gelebildik.
kübra yolda gelirken uyudu.hala uyuyo sabahı yapcak herhalde( inşallah.)1 haftadır okula gitmiyodu rahatsız diye,yarın başlıcak bakalım.
bugün kamileyle mesajlaştık,çok selamı var hepinize,çok kısa zamanda geleceğim diyo.inş çabucak gelir çok özletti kendini.
belinaycım canım ara verince bakması biraz zor,ama alışırsın bu düzene canım.rabbim sağlık versin yeterki.maşallah bertuğ'umuzda çok tatlı maşallah
kokla bebişini benim yerimekaydirigubbakcemile3
zeynom biraz geç oldu ama meleğinin doğum günü kutlu olsun.a.s.a.s.a.s.rabbim uzun ömürler nasip etsin.:Saruboceq:
meleğimizin doğum günü kutlu olsun canım nice senelere inşallaha.s.a.s.
miniğim umarım bir an önce çözersin sorunu canım
yinede fazla sinirlenme kendini bilmez insan çok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?