Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

geçen hafta perşembe günü eşim bana kitap almıştı kızlar serisini almıştı ondan başımı kaldırıp kkyla bile ilgilenemedim mvalla 2 tanesini bitirdim bile bu gece 3 kitaba başlayacagım çok güsel bi seriymiş herkese öneririm valla...

Herkese günaydın... Uykusuz bir gecenin ardından yeni doğan güne merhaba diyorum. Uzun zamandır yazmamıştım buraya. Minik kızımdan pek fırsat olmadığı için. Şimdi de uykum kaçtı. Günün ilk selamı benden olsun dedim...

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr
güzel bir gün olması dileğiyle inşaallahhhhhh
herkesi çookkk çookkk opuyorumnanaktan
rüyam canım süpersin canım yaaa bende çok severim kitap okumayı tavsiyeni dinleyeceğim bebekimmm
ecrim canım sanada günaydın bebekim
hayırdır canım inşaallah meleğimiz rahatsız falan değildir neden uykusuz kaldın
herkese kolay gelsin
meleklerimi vede sizleri çoookkkkkkkkkk çookkkk kucaklıyorum sevgiyle canlarım

günaydın kızlar bugun zor uayndım valla okula geç kalmasın diye rüyayı da hızlıca hazırladım gönderdim ...şimdi size bakim dedim sonra arkadaşlar kahve içmeye çagrdı oraya gidicem..........

selammmmmmmmmmmmmmm ben geldim nasilsiniz bakalim görüsmeyeliii bugün kursu kirdim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: yarinda sinavim var insallah alirim sinavi yaaaaa of alamazsam kötü olacak yaaaa offffffffff kizlar sans dileyin dualariniz üzerimde olsun hadin bacularim calismicamda yeter calistigim su ehliyeti bir alsam ahhhh ahhhhh :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

yuuuhhhhhhh sana kıssss
anam oturda calıs yaaaaaa
bak valla kızıyom
ıkı gun bakma bagına bahcenede su sınavı hallet bakem
aksam gormeyım senı son goz gezdirmeleride yap
hadi bakalım canım başarılar diliyorum sana nunukummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
opuyorumnanaktan medarı iftarım benimmmmmmmmmmm

merhaba hanımlar
nasılsınız şekerler
yemek yapmadan bir size bakıyım dedim ama miniğinde dediği gibi çok ihmal ediyosunuz topiğimizilmaz:
neyse görüşürüz şekerleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam mihribanım bebekim
nabersin canım keyifler ne alemde
ay sorma valla yaaaaaaaaaaa zeyno sevval nunuk sinem betül kimi ararsan hepsi facede bir bahçedir tutturdular sabahdan akşama kadar ordalar ay:))))
benide bulaştırdılar gel bebem sende:)))
tükkanı kapatıp oraya gidelim((((
hayır ilginci kazende orda:)))))))
kazen face i satın al diye pankart açacam böyle giderse:))))
hadi herkese iyi akşamlar canlarım
dizi başlamadan ben accık kızlarla ilgileneyim sonra kızları yatırayımm dizimi izleyim
meleklerimide opuyorumnanaktan herkese iyi akşamlarrrrrrrrrrrr

iyi akşamlar kıslarrrr ayok nedir bu face olayı banada söyleyin bende gelirim belki haydinn öpüldünüz hepiniz tarafımdannŞenizŞeniz

günaydın kızlar,şimdi kızları kaldırcam ama öncesinde size ve bahçeme bakayım dedim,nasılsınız?
miniğim eşim akşam gördü bahçemi,onların iş yerindede bütün herkez bunu oynuyomuş.sabah gelir gelmez ilk işleri hasata bakmak oluyomuş.:roflol:

günaydınlar canlarım
herkese güzel bir gün dileğiyle
benim pek günüm güzel olmayacak sanırım
dün yatarken naz hafif ateşlendi nedense gündüz hiç bişeyi yoktu
gece boyunca süt su çiş diye uyandı sanırım tadı yok derin uyuyamıyor sürekli bişeyler istedi
sabahta 6da uyandı
havada kar havası var yer gök birleşmiş sisten nazda böyle birde uykusuzluk bugün bitmez artık valla
herkese kolay gelsin meleklerimide opuyorumnanaktan kib

iyi akşamlar kıslarrrr ayok nedir bu face olayı banada söyleyin bende gelirim belki haydinn öpüldünüz hepiniz tarafımdannŞenizŞeniz

iyi akşamlar canım sanada nabersin?
facebook varya canım topiğin hatta kknın çoğu orda:))
bağ bahçe ekip biçiyoz :))
üyeysen gel bulursun bizleri takıl bize hayatın mahvolsun:)))))))))))

kaydirigubbakcemile5iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

iyi geceler canım sagolasın güzel dileklerin içinnnnnnnnnnnnnnnnn

oh ohh ohh ne güzel desene tek manyak biz değilmişiz.:)))
eşinede alıştır sonra kavga edin pc için:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…