- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #32.101
iim cnm iremde ii teyzesiii öpüyor ellernden :)iyi günlerrr şekerlerrrrr
mihribancım geçmiş olsun canımmm aman dikkat edinde ilerlemesinn acil şifalarr canımmm
minikcim afiyet olsun canımmm
papatyacımm nasılsın canımm iremimiz nasıl öp annesi benim için
benim şekerlerrr iyiler çok şükürrr,bu yıl pek bir yerde gezmedik,genelde bizim misafirimiz oldu
iyide oldu bizi gitme zahmetinden kurtardılarrr:)))))))))))))))))))))
selam kızlar nasılsınız bittimi bayram ziyaretleri.biz bitirdik
bugün kardeşim gelcek bize,annemler kabir ziyareti yapacaklar bende kardeşim evde yalnız kalmasın dedim bize çağırdım.
mihribancım sana ve meleklerine geçmiş olsun cnm.acil şifalar :Saruboceq:
tek tek isim saymıcam hepiniz iyisiniz inş.hepinizi öptüm kendinize iyi bakın kaydirigubbakcemile3
çok geçmiş olsun canım benimmm ayyy kıyamam ben oğluşuna nasıl canı acıyodur şimdi onun canım ben oğlumda hiç pişik görmedim ama bir arkadaşımın oğlunda vardı oda çok olmuştu sebametin pişik kremini kullanmıştı çok iyi geldiğini söyledi şimdi aklıma geldi yazayım sana dedim çok öptüm seni ve oğluşunuŞenizherkese iyi akşamlar...
nette işim vardı hazır açmışken sizlerede selem veriyim dedim,oğlumun poposu çok kötü pişik oldu dün gece bütün gece ağladı her çiş yapışında altını değiştirdim ne yapıcam bilmiyorum bende nete bakıyım dedim ama pek birşey bulamadım,neyse canlarım şimdilik kaçtım hepinizi öptüm...
sağol canımgeçmişolsun mihribancımm..
herkese iyi akşamlar...
nette işim vardı hazır açmışken sizlerede selem veriyim dedim,oğlumun poposu çok kötü pişik oldu dün gece bütün gece ağladı her çiş yapışında altını değiştirdim ne yapıcam bilmiyorum bende nete bakıyım dedim ama pek birşey bulamadım,neyse canlarım şimdilik kaçtım hepinizi öptüm...
Bayanlar ,geçmiş bayramınız mübarek olsun hepinizin inşaallah..Benide kabul edermisiniz aranıza?Biraz sohbetlerinizi okudum,profillerinze bakdım çok hoşuma gitdi diyoloğunuz..Allah bozmasın..Benimde iki kızım bir oğlum var.Meleklerim 16 ve 13,oğluşum 9 yşnda..ellerinizden öperler..Evet bayram bayram dedik oda geldi geçti.Bugün sizlerinde bahsetdği gibi ev toparlamayla geçti.Kadına,anneye nerde olursan ol rahatlık yok..yap yap işin sonu gelmiyo..hani derler ya ev işi nankör..!aynen öyle valla..tertibi düzeni çok seviyorum ama tutulmuyo durmuyo..Sürekli elin üstünde olacak ..e buda insanı yıpratıyo..Sanırım bugünlerde depresyondayım,kendimi mutsuz hissediyor yanlız kalmak istiyorum.Çocuklar yatmaya odalarına çekilince,foruma bir göz atıp kapıycakdım.Bir saat oldu hala çıkıcam sözde..Ben sizleri tanıdığıma çok sevindim,sıkmadım umarım.
Hayırlı geceler dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?