Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi akşamlar herkese
nerdesiniz şekerler daha da geziyormusunuz
burayı iyice ihmal ettiniz hanımlar
arada kaçıp kaçıp gelin benim gibikaydirigubbakcemile3

iim cnm iremde ii teyzesiii öpüyor ellernden :)
şekerlerini öptümm cnm

miniğim afiyet olsun...

günaydın gzl anneler
biz iremmle bayramın ilk günü old gibi son günüde yanlızz maalesef eşim nöbette..
sağlık olsunn..
bnde öğlen sıcağında iroşumu gezdrcemm brazz hava alsın yavrucak..:ecrin_bebek:

selam kızlar nasılsınız bittimi bayram ziyaretleri.biz bitirdik
bugün kardeşim gelcek bize,annemler kabir ziyareti yapacaklar bende kardeşim evde yalnız kalmasın dedim bize çağırdım.
mihribancım sana ve meleklerine geçmiş olsun cnm.acil şifalar :Saruboceq:
tek tek isim saymıcam hepiniz iyisiniz inş.hepinizi öptüm kendinize iyi bakın kaydirigubbakcemile3

slm kızlar bayramın ilk günü sıkıldım ama 2 gündür sıkılmam fırsat kalmadı dolu dolu geçti valla bugun de komşulardan bi kaç ugrayacagımız yer var sonra dinlencez tatil böle bitti dinlenemeden.....

merhaba hanımlar
nasılsınız umarım herkes iyidir
bende az önce memleketimden geldim akrabaları gördüm kısa da olsa hasret giderdik güzel bir gün oldu benim için
ama gribim geçmedi sinir oluyorum artık kendimekulaklarım bile tıkandı sanki hiçbişey duymuyorum gibi
yarın doktora görünecem kızımda öksürüyo onuda götürecem.inşallah bir an önce kurtuluruz şu illetten
neyse hepinizi öptüm şekerler görüşürüz sonraopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sağol canım:1hug:
kardeşinede geçmiş olsun betülcüm
bende seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkese iyi akşamlar...
nette işim vardı hazır açmışken sizlerede selem veriyim dedim,oğlumun poposu çok kötü pişik oldu dün gece bütün gece ağladı her çiş yapışında altını değiştirdim ne yapıcam bilmiyorum bende nete bakıyım dedim ama pek birşey bulamadım,neyse canlarım şimdilik kaçtım hepinizi öptüm...

çok geçmiş olsun canım benimmm ayyy kıyamam ben oğluşuna nasıl canı acıyodur şimdi onun canım ben oğlumda hiç pişik görmedim ama bir arkadaşımın oğlunda vardı oda çok olmuştu sebametin pişik kremini kullanmıştı çok iyi geldiğini söyledi şimdi aklıma geldi yazayım sana dedim çok öptüm seni ve oğluşunuŞeniz

geçmişolsun mihribancımm..
sağol canım

geçmiş olsun oğluşuna canım
ben hiç yapmadım ama zeytinyağı sürmektede fayda var diye biliyorum

günaydınlar herkese canlarım
bayramıda bitirdik kaldık yine baş başa naz vede sizlerle:)
elifim koşa koşa okuluna gitti yavrum bu hafta gidememişti bayramda girince araya epey üzüldü okulundan ayrı kaldığına
eşimi vede kızımı gönderdim bahcemi ektim geldim sizlerede günaydın diyim bugün ev temizliği çamaşır faslı var
eee malum bayram tatili dedim yan gelip yattım benimde mesai başladı sabah sabah:)))
herkese güzel bir gün olsun inşaallahhhh
hepinizi çok çok öpüuyorum canlarım benim
mihribanım ihmal etme canım benim dr git bitanemmm
belinayım geçmiş olsun canım benim oğluşumuzada
herkesin günü aydın olsun inşaallahhhhhhhhh

günaydınnn şekerlerrrr, nasılsınızzz
hastalarımıza acil şifalarrr
belinaycımm geçmiş olsun canımm bebişimize,zeytin yağı sür canım her altını aldığında birde betantenin mavi olan bir kremi var dr onun çok iyi olduğunu söylüyor
geçende bir arkadaş bahsetti almanya da bulunan bir krem varmış görümcesi oradan getiryormuş
pişiği hemen önlüyormuş ismini bilmiyorum eğer oralarda bir yakının varsa onlar biliyordur mutlaka
ondan getirtirsen çok rahat edersin canımmm ya nasılda acıyordur canı
bugün herkeste bayram arkası temizliği var galiba
kolay gelsin şekerlerrrrr:)))))))

belinay nıvea da ii geliyor pişik kremi yani..
bide doktor veriyor oda çok şe yarıyor..iremde geçenlerde 1 kere oldu..pişik bu zamana kadar..
kremleri kullandım geçti hemen

iyi akşamlar herkese canlarım
bugün sorunmu vardı sitede yaa giremedim sürekli hata verdi gündüz
çok yoruldum bugün
bayram öncesi temizle sonrası temizle ay nedir bu hatun milletinin çektiği işlerden yaa
rüyam canım kolay gelsin sanada
kamilem canım belinayla görüştüm sabah bende söyledim bepanthene merhemi de aşıya gidecekmiş yakışıklımız bugün dra gösterecekmiş belinay
papatyamm bebekkk muckkk canım senide
herkese iyi geceler diliyorum şekerlerrrr
meleklerimide opuyorumnanaktan

Bayanlar ,geçmiş bayramınız mübarek olsun hepinizin inşaallah..Benide kabul edermisiniz aranıza?Biraz sohbetlerinizi okudum,profillerinze bakdım çok hoşuma gitdi diyoloğunuz..Allah bozmasın..Benimde iki kızım bir oğlum var.Meleklerim 16 ve 13,oğluşum 9 yşnda..ellerinizden öperler..Evet bayram bayram dedik oda geldi geçti.Bugün sizlerinde bahsetdği gibi ev toparlamayla geçti.Kadına,anneye nerde olursan ol rahatlık yok..yap yap işin sonu gelmiyo..hani derler ya ev işi nankör..!aynen öyle valla..tertibi düzeni çok seviyorum ama tutulmuyo durmuyo..Sürekli elin üstünde olacak ..e buda insanı yıpratıyo..Sanırım bugünlerde depresyondayım,kendimi mutsuz hissediyor yanlız kalmak istiyorum.Çocuklar yatmaya odalarına çekilince,foruma bir göz atıp kapıycakdım.Bir saat oldu hala çıkıcam sözde..Ben sizleri tanıdığıma çok sevindim,sıkmadım umarım.
Hayırlı geceler dilerim..

selam canım hoşgeldin aramıza öncelikle canım
seninde geçmiş bayramın mübarek olsun
ne demek şeker yaaaaa 2 melek doğurmuşsun hak etmişsin gelkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
allah bağışlasın evlatlarını sana bir ömür boyu sağlık mutluluk huzur dolu yaşam diliyorum çocuklarınla birlikte inşaallahhhhh
sağol canım valla aynen bizde ev iş çocuklar derken hayat yorgunluğumuzu atıyoruz burda dünyalar güzeli arkadaşlarla birlikte
güzel düşüncelerin için sağoların şımartıyorsun bizi:kedi::kedi::kedi:
gerçi şımarık sırnaşık şeylerizdir zaten ama:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sıkmak ne demek canım biz burda bunun için varız merak etme sen
itina ile depresyondan çıkartılır hatta insan yoldan bile çıkartılır şeker bize takılll:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
demi kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydınlar yafruşlarrrrr
güzel bir gün diliyorum herkese canlarım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
melekleriminde günü güzel geçsin inşaallahh
bugün kocişkomun yaş günü ve süpriz parti yapacağız ara ara uğrarım hazırlık yapacağım öğleden sonra sabahtanda dün bir dünya çamaşır iş yaptıydım onları topla yerleştir derken elif okuldan gelmeden halledeyim
herkesi opuyorumnanaktan cicişlerrrrrr
kib kolay gelsin sizleredeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…