Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi akşamlar hanımlar
miniğim kızına çok geçmiş olsun
arkadaşına da üzüldüm canım inşallah çocuğu bir an önce iyileşir dualarımız onunla miniğim:Saruboceq:

minikcimmm çok geçmiş olsun canımmm,acil şifalar
arkadaşının çacuğunada acil şifalarrr inş iyileşirrr,
başka bir dr daha gösterseler bazen onlarda hata yapabiliyorlar maleseff
ben büyük kızımı 1.sınıfa giderken kaybedeyazmıştımmm dr yetersiz ilaç vermiş bebeğe verilecek dozdan iyileşeceğine kötüleşti hilelendim hemen bir dr arkadaşı vardı eşimin onu aradıkk ilaçları duyunca inanamadı hemen değiştirdikk 2,3 günde iyileşecek bir soğuk alğınlığıyken 2 hafta çekti yavrumm sonrasında zor toparladımm,aynı şey geçenlerde minik yeğenimin başına geldi
çocuk uzmanına götürdüler kanlı isalden tahiller filan antibiyotik verip yolladılar çocuk iyileşmedi bir türlü tekrar gittiler başka antibiyotik verip yolladılar yine bizde baktık durum daha ciddileşiyor yine o prtisyen hekim arkadaşına aradık eşimin durumu anlatır anllatmazz inanamadı bir çocuk drnun gafletine asla antibiyotik verilmez burumda tek olan bir ilaç varmış üstelik çokta ucuz hemen aldık verdik 3 günde düzeldi maşallah şimdi iyi başka hastane ve dr denesinler belki atlanan bir durum vardır inş yavrum şifa bulurda iyileşirrr allah yardımcıları olsun inşşş dualarımız onalarlaaa

günaydınn ,hayırlı sabahlarrrrr
meleklerime ve annelerine güzel birgün geçirmesi dileğiylee
nasılsnızz meleklerim nasıl
biz iyiyiz çok şükürrr hastalarımızzz nasıl inş daha iyilerdirrrr
görüşmek üzere öpüldünüzzzzz

günaydın kızlar ..nasılsınız ben bugun teizlik yapçam bakalım bayram temizligi öglene kadar rüyanaz gelene kadar ne yaparsam kar hadi mucux herkese.......

canlarım sağolun hepinize teşekkür ediyorum
arıyorum şu an ulaşamıyorum merakla bende bekliyorum inşallah durumu iyiye gidiyordur
gece hiç uyuyamadım desem yeridir sabah kalktım başım dişlerim sızlıyor sanırım sıkmışım kendimi elifinde ilaçları vardı onun için kalktım derken uykusuz geçirdim geceyi
elif daha iyi ateşi düşüyor en azından okula göndermeyeceğim bayram boyuncada iyice toparlar kendini
herkese günaydınlar canlarım
güzel bir gün sizlerin olsun
meleklerimi vede sizleri opuyorumnanaktan

canım benim arkadaşına çok geçmiş olsun .elifiminde düzelmeye başlamasına sevindim .bu grip böyle yapıyor .inan kaç gündür yemek yiyemiyorum.millet başımda kıyameti kopartıyor.benim kaçıncı günü ilacın etkisi geçtimi ateş çıkıyor..en kötüsüde öksürmek ben öksüremiyorum resmen dayak yemiş gibiyim.bu küçücük yavrular nasıl dayanıyor şaşırıyorum.allah hepimizin çocularını korusun :)

minikcimmm elifin iyileşmeya başlamasına sevindimmm
arkadaşınındanda inş güzel haberler alırsınn
efsunefe acil şifalarr canımmm
rüyacımm kolay gelsin canımmm,bende başlayacağım ama hiç canım istemiyor elim varmıyor ya (((
bir başlasam gerisi gelirde mesele başlamakta:))))))

merhaba hanımlar nasılsınız bakalım
bende grip olucam galiba boğazım yanmaya gıcıklanmaya başladı.kızlardan banada bulaştı galiba
anlaşılan bayramı böyle hasta geçirecem kızımda öyle:gitme:
efsuncum sanada geçmiş olsun canım
rüyacım kolay gelsin sanada .ben temizliği bu hafta azar azar yaptım bitti sayılır gerçi çocuklu insanın işi hiç bitmez ya neyseakannehir
öğlen yemeğe misafirim vardı bayada kalabalık olduk.onları yolladım mutfağı hallettim bir sizlere bakıyım dedim
3 gün yokum şekerler eşimin memleketine gidecez kurbanı orda kesicez
şimdiden bayramınız mübarek olsun yarına giremem öpüldünüz kocamannnnnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkese iyi akşamlar canlarım
arkadaşıma ulaşamıyorum çıldırmak üzereyim telin şarjı bitti sanırım evi arıyorum evdede kimse cevap vermiyor kızı ve kayınvalidesi evde olması lazım demekki onlarda evde değil durumlar kötü sanırım
öğlen bir kere konuşabildik o sırada şarjı bitmişti daha ulaşamıyorum((
giremezsem yarından sonra falan herkese şimdiden iyi bayramlar canlarım benim
herkese iyi akşamlar çook çookk opuyorumnanaktan sizleri canlarım
nolur dualarınızı eksik etmeyin efemizden

dualarımız arkadaşın ve oğlunla canım.inşallah bir an önce iyileşir yavrucak :Saruboceq:
sanada iyi bayramlar miniğim öpüldüna.s.a.s.a.s.

iyi geceler canlarım
uykum yok canım fena halde sıkkın siteden bir arkadaşım kızı ve eşi domuz gribi olmuş ve arkadaşım hamile baya ağır geçiriyormuş
akşam öğrendim fena canım sıkıldı evde ailecek yatıyorlarmış((
ay ne bu yaaaaaaa
günlerdir çok moralimi bozan olaylar yaşıyor duyuyorum
offf offff
mihribanım bebeğim sağol bitanem sanada geçmiş olsun canım benim
kib opuyorumnanaktan canım benim

selam şekerlerrr
sabahtan beri koşturuyorum valla artık evi eşime süpürtüp sildirdim pazarı hallettim arkadaşıma ziyarete gittim oğluşunu gördüm
yavrum tahlil tahlil delik deşik olmuş uyuyordu öylece atesi ara ara yükseliyor düşüyor gördüm geldim
sabahtan annemlere gidecegiz son hazırlıklarımı yapayım
kib kolay gelsin herkese canlarım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…