Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

herkesler koşturuyor sanırım
ben işleri bitirdim ve dehşet baş ağrısıyla baş başa kaldım
kızları yatırıp az dinleneyim bende herkese iyi akşamlar canlarım
kib iyi bayramlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr

herkese sevdikleriyle beraber iyi bayramlar kızlar ..
ben evde yalnız geçiriyorum bayramı eşim nöbetçi bugun kızımda arkadaşlarıyla şeker topluyo ben yalnız kaldım ...

herkese ii bayramlarr...
bende kızımla yanlızım eşim nöbette maaleseff
bzde kızımla süslendik fuara gttk bşyler aldık geldik havada gzldi şansımızaa..

iyi akşamlar
hepinizin bayramı mübarek olsun
çok yoruldum bugün,ama bütün işlerimi hallettim
bu arada sabah kardeşim geldi.askerdeydi sürpriz yapmış.biraz buruk bi sürpriz oldu bize.
askerde ameliyat olmuş,komutanıda burda yatacağına evde yat demiş,sağolsun eve göndermiş.

kübracım geçmiş olsun canım....
slm kızlar kimse yok ben de gezdim geldim eşim nöbetçi oldugu için arkadaşlarına kurban için vekalet vermişti onlar kestiler bizimkini ondan kavurma falan yaptım eşimin yanına gittik rüyanazla orda geçirdik günü eve yeni geldik kuzumun uykusu geldi ...babamla nöbet tutçam die tututrdu zorla getirdim valla..

herkese ıyı geceler canlarım
betül canım gecmıs olsun kardesıne canım gözünüz aydın aynı zamanda özlem giderirsiniz simdi
rüyam papatyam canım allah kolaylık versın ne dıyım bayram ılk gunu ozel günler de insan eşine daha çok ihtiyac duyuyor demi özellike cocuklar
ama napacaksın hayat kolaylıklar dılıyorum canlarım
herkesın bayramı mübarek olsun şekerler
meleklerimide cok cok opuyorumnanaktan çok yorgunum yatayım bende
muckk byeeeeeeee

evet cnmm...ama yapcak bşy yokkk maalesef
nese bgn evde nöbetten geldi biraz uyusun bizde ufaktan bayram tadı yaşarız..
malum gurbette olunca..

merhaba hanımlar nasılsınız şekerler
hepinizin bayramı mübarek olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bizde az önce eve geldik.hem çok yorgunum hemde fena grip oldum.bayramdan hiçbirşey anlamadım iki kızda öksürüyo onlarında pek tadı yok.
benim eşimde bayram boyunca çalışıyo izin vermediler şimdi işte ama yarım günde olsa bayramlaşma işini hallettik
herkesi öpüyoruma.s.a.s.a.s.a.s.

günaydınlaaaaarrrrrrrrrrr
herkese güzel bir gün diliyorum canlarım benimmm
mihriban bitanem geçmiş olsun canım arkadaşım dikkat edin kendinize bitanem
papatyam bebekim muckk yafrum sanada günaydınlarrrr
ev halkı uyurken bakayım dedim gez dolaş bayramlaş faslı derken sizlere vakit kalmıyor sabahtan göreyim sizleride
bugün planımız yok evdeyiz ama bakalım yarın annemlere gideceğiz ben sakatat manyağı olarak her kurban işkembeyi alın alın yırtınıyordum bu kurban almışlar orda ayıklayıp çorbasını yapıp işkembe partisi yapacağız:))))))))
herkese güzel bir gün diliyorum canlarım kib sizleri seviyorummmmm

iyi günlerrr şekerlerrrrr
mihribancım geçmiş olsun canımmm aman dikkat edinde ilerlemesinn acil şifalarr canımmm
minikcim afiyet olsun canımmm
papatyacımm nasılsın canımm iremimiz nasıl öp annesi benim için
benim şekerlerrr iyiler çok şükürrr,bu yıl pek bir yerde gezmedik,genelde bizim misafirimiz oldu
iyide oldu bizi gitme zahmetinden kurtardılarrr:)))))))))))))))))))))

sağolun şekerlera.s.a.s.
miniğim afiyet olsun sanacokacimcoook
bende bu gece anneme gidecem.eşim işten geldikten sonra yola çıkacaz.yarın teyzemlerle dayımlarla da bayramlaşırım az az gezecem herkesi.ne yapayım zaman kısıtlı eşim çalışıyo öğleden sonra gelmem gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…