- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #6.221
kızlar yeni yıla gircez ama ben korkuyorum:1no2: nedenini şöyle hemen özetliyeyim size
2006 nın ocakayında hamile olduğumu öğrendim hamileliyim çok riskli geçti hem benin için hemde bebeyim için kabus gibi bir hamilelik döneminden sonra erken doğum ettim bebek kuveze kondu ölecek dendi ben hergün bıkmadan gittim yanına ve sonunda düzeldi vede bana verdiler bebeğimi... sorunlu günler bitti die sevinmiştim 2006 nın sonuna kadar herşey normaldi 2007 nin ocak ayında oğlum çok kötü hastalandı önce nolduğunu bilmediler tam doğum gününde kan hastası olduğunu öğrendim dünyam başıma yıkıldı ve 2008 ocak ayı oğlum hayata gözlerini kapadı ebedi istrahate çekildisenağlamasenağlamasenağlama
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 merhaba arkadaşım.benimde bir kızım var.3 e gidiyo.bide oğlum var.4 yaşında.sürekli tartışıyolar.bazen psikolojim bozuluyo.kavga etmemeleri için elimden geleni yapıyorum.olan bana oluyo tabiii.allah olmayanlarada versin.annelik duygusu bambaşka .hiç birşeyle ölçülemez.hihoyyythihoyyyt
Selamlar
nasılsınız canlarım
tekrardan herkese nıce yıllar dılıyorum
aksam haberlerınde canım sıkıldı savas masum olen ınsanlar annelerın kucagında olen yavrucaklar
ne nesem var ne tadım
kızları yatırdım sızlere bır bakınayım dedım
bu gunku halımıze sukur dıyorum ne dıyım
allah yardımcımız olsun
ınsaallah 2009 herkese saglık huzur barıs getırsın rabbım
herkesı opuyorum canlarım benım
Selamlar
nasılsınız canlarım
tekrardan herkese nıce yıllar dılıyorum
aksam haberlerınde canım sıkıldı savas masum olen ınsanlar annelerın kucagında olen yavrucaklar
ne nesem var ne tadım
kızları yatırdım sızlere bır bakınayım dedım
bu gunku halımıze sukur dıyorum ne dıyım
allah yardımcımız olsun
ınsaallah 2009 herkese saglık huzur barıs getırsın rabbım
herkesı opuyorum canlarım benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?