Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ah canim ya basinsagolsun cok üzüldüm senağlama senağlama
2008 benim icinde iyi degildi insallah artik kötü yili bir kenara koyup iyi yillar bizi bekliyo insallah

ben baska giremem herhalde biz bugün arkadaslara gidecez oraya davetliyiz
ben tavuk doldurdum insallah güzel olmustur sizlere iyi seneler simdiden diyeyim de unutmadan hemen gitmiyorum ama yinede olsun öpüyorum hepinizi

lahanabebek çok üzüldüm canım.allah sabır versin.:Saruboceq:
inş yeni yıl hepimiz için hayırlı olsur.öpüyorum canımkaydirigubbakcemile3

lahanabebek ıcımde bı burukluk oldu sımdı bazı durumlarda bırılerı sevınırken bırılerıde uzulebılıyor canım...elden bısey gelmıyooo,basın sagolsun ...

kızlarrrr nerdesiniz
son hazırlıkları yapıyosunuzdur
ben herşeyimi bitirdim bende hazırım
ama balon şişirmekten çok yoruldum
kızı dün bisürü süsler almış gerirdi onu kırmamak adına biraz ewide süsledim dewamını kızımla bitiricez az sonra okuldan gelir sonra belki giremem kızlar
hepinize meleklerle iyi senelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

...............................................................
..............................................................HEPİNİZE YAPTIĞİNİZ GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN SAĞOL VAR OLUN İYİKİ VARSİNİ HEPİNİZ ÇOK ÖPYORUM MUTLU YILLAR CANLARIM VE İYİ AKŞAMLAR DİLİYORUM

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlarŞeniz
Yeni yılın tüm arkadaşlarıma hayır,bereket,huzur,mutluluk vede bol kazanç getirmesini dilerim.
en önemliside tüm meleklerimize ve sizlere sağlık getirmesini dilerim.

Selam Kızlar; a.s.

Umarım iyisinizdir hepiniz ve melekleriniz. 1-2 gündür yazamadım size.

Eşim alışverişe gitti fırsat bu fırsat iyi yıllar dileyim dedim.

Sağlıklı,huzurlu,mutlu nice yıllara yeni yılınız kutlu olsun Şeniz

ne olsun canım aynen devam ediyoruz yaşamaya...biraz uğradım ne var ne yok diye sizlere baktım kızım başımda bekliyor pc oynamak için...öpüyorum canım...iyi akşamlar...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 merhaba arkadaşım.benimde bir kızım var.3 e gidiyo.bide oğlum var.4 yaşında.sürekli tartışıyolar.bazen psikolojim bozuluyo.kavga etmemeleri için elimden geleni yapıyorum.olan bana oluyo tabiii.allah olmayanlarada versin.annelik duygusu bambaşka .hiç birşeyle ölçülemez.hihoyyythihoyyyt

Selamlar
nasılsınız canlarım
tekrardan herkese nıce yıllar dılıyorum
aksam haberlerınde canım sıkıldı savas masum olen ınsanlar annelerın kucagında olen yavrucaklar
ne nesem var ne tadım
kızları yatırdım sızlere bır bakınayım dedım
bu gunku halımıze sukur dıyorum ne dıyım
allah yardımcımız olsun
ınsaallah 2009 herkese saglık huzur barıs getırsın rabbım
herkesı opuyorum canlarım benım

hosgeldın aramıza
allah bagıslasın yavrularını ınsaallah
nıce mutlu yıllar dılıyorum sızlere

a.s.Kızlar bir uğradım kimseler kalmamışsositososito
Biz ailecek grip olduk kızım antibiyotikleri içti ama babası da ben de şiddeti grip olduk üstüne de faranjitsenağlama Siz neler yapıyosunuz bir bakayım dedim eşim de uyuyor benim bir ateşim yükseliyor bir titriyorum.. Gerçi öyle olmasamda biz pek yılbaşılarında özel bir şey yapmayız evdeyizdir ailecek ama ev o kadar ıssızlaştı ki herkes hasta olunca, yemek bile keyifle yenemedi:sm_confused: Öğlen işten geldiğimden beri yattım zaten, ilacını içtin mi sorusunu çok sorduk biribirimize:bbo: Allah bütün hastalara şifa versin inşallah, zor bi evde herkesin habire hapşırıp, tıksırması...

2009 yılı umarım herkese sağlık, sıhhat, mutluluk ve bol kazanç getirsin. Allaha emanet olun, sevgiyle kalın:Saruboceq:

minik kuşlarım haklısın canım evet halimize şükretmeliyiz
allah yardımcısı olsun inş :Saruboceq cehennemin içinde yaşamak zorunda olanların
aminnnnnn dua etmekten başka bişey gelmiyor malesef elimizden
yeni katılan arkadaşlar aramıza hoşgeldinizzzza.s.
meleklerimiz,ailemiz,sevdiklerimzle beraber sağlıklı,huzurlu,mutlu,ve tabi inş barış içinde bir yıl geçirmemiz dileğiyle mutlu yıllarra.s.a.s.a.s.

Canım sen gelmişsin hoşgeldin bitanemŞeniz haklısın Allahımıza bin şükür, rabbim beterinden saklasın, canımız sağolsun inşallah:Saruboceq: Onca masuma yazık, Allah tüm müslümanların yar ve yardımcısı olsun, yeni yıl barış ve mutlulukla gelsin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…