Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın meleklerimin güzel anneleriiiii
güzel bi gecenin akabinde güzel bir sabahla herkese merhabaaa

AMIN CANIM INSAALLAH
GELIYORUM CANIM AC KAPIYI SEKERIM
KAHVALTIMI YAPTIM AMA CAYA KAHVEYE GELIRIM SEKERIMMMMM

OH OH MASAALLAH
SARHOSLAR COGALMAYA BASLADI
GECEDE BIRILERI SARHOS OLDU SARDI BANA
KULAKLARI CINLASIN DAHA TESRIF EDEMEDI SANIRIM
AYILSIN GELIR BIR ARA :roflol::roflol::roflol:
BIZ ALKOL KULLANMIYORUZ AMA BENIM AMORTI BILE CIKMAYAN BILET BANA ICKI TESIRI YAPTI SEKERIMMMMMMMM:roflol::roflol:

AMIN INSAALLAH CANIM BENIM
RABBIM HEPIMIZI GULDURSUN INSAALLAH CANIM BENIM
VALLA NE SANS BE BILET PARASINI KURTARAYDIK BARI DEMIklava:
SENEYE INSAALLAH CANIM YAA
INSAN UMUT ETTIGI SURECE YASARMIS:roflol:

günaydın meleklerimin güzel anneleriiiii
güzel bi gecenin akabinde güzel bir sabahla herkese merhabaaa

GUNAYDIN CANIM BENIM
SAGOL CANIM BENIM SENINDE GUNUN GUZEL OLSUN INSAALLAH
OPUYORUM CANIM BENIM

minik kusum bizde oynadik loto yilbasina özeldi ama cikmadi üstelik hem esim oynadi hemde ben ben 2 tutturdum ama ise yaramiyo insallah seneye umudumuz

iyi akşamlar melek anneler
vallaha amorti bile çıkmadı bilete :1no2:
şans yokki zaten bende
bugün saçlarımı kestirdim kaşlarımı aldırdım
yeni yılda yeni imaj yerimseniben
çokmu içtin rüyacımda o kadar sarhoş oldun çok komik olmuştur heralde :roflol:
görüşürüz melek anneler :1hug::1hug:

çokta degil 3 kadeh rakı içtim canım ama çarptı ya oynadık falan o yüzden başım çok döndü zaten gerisini ben hiç hatırlamıyorum ama anlatıp gülüyolar bana canım...
bu arada benim biletlerede hiç birşey çıkmadı ya

iyi akşamlar arkadaşlar,yeni yılın ilk gününden hepinize merhaba.meleklerim ve anneleri iyisiniz inş.
ben bugün sabah 10 da evden bi çıktım saat 17.30 da eve geldim.nişan alışverişi yaptık.çok şükür alıncakları hallettik ama ayaklarım çoookk ağrıdı.yarın öbür günde hazırlıkları yapcaz paketleme falan.
HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM HAYIRLI OLSUN MESAJLARINIZ İÇİN.a.s.herkeze ayrı ayrı mesaj yazamıyorum kusura bakmayın.zaten fırsat bulunca ancak giriyorum ps ye.
meleklerimi ve annelerini öpüyorum.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm anneler benım bır derdım var benım 2 yasında kızım var kabızlık sorunu yasıyor doktorlar parca almak zorundayız dedıler bagırsaklarından parca alacaklarmış bende korkuyorum bunu bılen anneler lutfen cevaplarınızı beklıyorum

iyi akşamlar anca girebildim nasılsınız meleklerim nasıl,benimkiler iyiler şükür misafiriz vardı akşam yemeğede kaldılar biraz önce gittiler bende size bakayım dedim eşimde izne ayrılmış 15 günlük bu aralar pek sık giremem
betülcüm hayırlı olsun canım büyük telaşeyi atlatmışsınız canım
minik kuşlarım alemsin canım beni çok güldürdün mevlamda seni güldürsün her daim
tüm meleklerimi ve annelerini öpüyorumm görüşmek üzere

hoşgeldin canım aramızaa.s. geçmiş olsun acil şifalar meleğine :Saruboceq:
bu konuyla ilğili bir bilğim yok canım yardımcı olamıyacağıma.s.

benim kizdada var osorun ama allahtan simdi azaldida
ama o zamanlar daha coktu dr bize biseyler vermisti ama hatirlamiyorum ya ne vermisti

CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU

iyi akşamlar kızlar şimdi girebildim eşim evde, sabahtan beri resmen yapıştı pc nin sandalyesine valla...nihayet kaldırabildim ve geldim:enbuyukkk: night rosecim geçmiş olsun hepinize canım...a.s. yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramızaa.s.kamilece işin zor 15 gün kociş evde:jeyyar: kübracım allah tamamına erdirsin canım...minik komşularına allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah...tinkimi yeni imaj yapmışsın oh güzelleşmişsindir,arada bir değişiklik gerekiyor canım...rüyanazcım gözün aydın kocişin gelmiş...

ben cikiyorum yarin görüsürüz öpüyorum hepinizi dunun yorgunlugu uykusuzlugu var galiba uzanayim biraz belki gelirim yine byeeeeeeeeeeeeeeeee

seninki 15 günmüs benimki 3 hafta 2 si gitti sayilir ama iyi oluyo evde olunca
kizda 2 hafta evdeydi onunki bitiyo pazartesi okulu baslicak hihoyyyt hihoyyyt

herkese ıyı geceler dılıyorum canlarım
karalım canım gecmıs olsun dılıyorum o konuda bır bılgım yok yardımcı olamayacagım canım ozur dılerım
ınsaallah en kısa zamanda saglıgına kavusur yavrun canım
betul canım hayırdır ben neyı kacırdım canım ya kusura bakma ama hayırlı olsun dıyorum
herkese ıyı geceler canlarım benım
sızlerı sevıyorum
esım evde kızlarla ve esımle vakıt gecırıyoruz cok takılamıyorum
gorusmek uzere herkesı opuyorum

günaydınlar melek anneler :teytey:
ilk defa topiğimizde günaydın diyebildim
sabah 6 kalktım büyük meleğim okula kısır götürecekmiş
arkadaşlarıyla yiyeceklermiş sabah sabah kısır yaptım :roflol:
belinay canım avatarın değiştirmişsin güzel olmuş
güle güle kullan :1hug:
görüşürüz melek anneler a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…