E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #6.301
günaydın meleklerin annişleri
hepimize hayırlı cumalarrrrr
kubra betül canım hayırlı olsun
görüşmek üzere mucxxxxxxxxxxxxxxx
günaydın şekerlerim hayırlı cumlar herkese...kızımı okula göndericez sonra gezmeye gitçez eşimle akşam grş ...
günaydın şekerlerim hayırlı cumlar herkese...kızımı okula göndericez sonra gezmeye gitçez eşimle akşam grş ...
günaydın miniğim
hehehehehehehhehe
dün yazdıklarını okudum
çok güldüm ama cevap yazamadım
sitede sorun vardı cevap yazamadım
çoktan ayıldımda evdekilerden fırsat
kalmadı biliyorsun savaşta evdeydi
anca sonra girdiğimde sen yoktun
erken kapatmışsın eeeeeeeee yılbaşı yorgunluğu herhalde:roflol::roflol::roflol::roflol:
günaydınlar melek anneleri 2009 inşaallah hayırlara vesile olsun.inşaallah evlatlarımız için umutla bakabilelim yarınlara.inşaallah onları çok güzel yarınlar beklemekte olsun.ve inşaallah filistindeki yavrular da bu dehşetten kurtulabilsin.
rabbim herkesin evladını esirgeiyp korusun.
ve inşaallah savaşsız,tertemiz,çıkarlardan uzak bir dünya olsun artık.
biliyorum söylediklerim çok uzak görünüyor ama ümitsiz olmak istemiyorum,inanmak istiyorum ve böyle olması için dua ediyorum.
hepimizin meleklerini kucak dolusu öpüyorum.
neyi hayırladın ki ben anlamadım:uhm:
günaydınlar melek anneleri 2009 inşaallah hayırlara vesile olsun.inşaallah evlatlarımız için umutla bakabilelim yarınlara.inşaallah onları çok güzel yarınlar beklemekte olsun.ve inşaallah filistindeki yavrular da bu dehşetten kurtulabilsin.
rabbim herkesin evladını esirgeiyp korusun.
ve inşaallah savaşsız,tertemiz,çıkarlardan uzak bir dünya olsun artık.
biliyorum söylediklerim çok uzak görünüyor ama ümitsiz olmak istemiyorum,inanmak istiyorum ve böyle olması için dua ediyorum.
hepimizin meleklerini kucak dolusu öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?