Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

melek anneler hepinize günaydına.s
tekrardan hepinizin yeni yılı hayırlı olsun inşallah:Saruboceq:sağlık mutluluk vede huzur getirsin inşallah:Saruboceq:
arkadaşlar güzel temenni vede dilekleriniz için hepinize teşekkür ederima.s. iyiki varsınız :1hug:allah hepinizin meleklerini korusun inşallah:Saruboceq:

karalım arkadaşım aramıza hoş geldinaa.s bebeğin için üzüldüm canım allah şifa versin. ama kabızlığı ilaçla gideremiyolarmı??? filim felan çekildimi yani neye dayanarak parça alcaklar herhangi bir kütle mi var bağırsaklarda :uhm:

niythrose yeni yıla ailecek hasta girmişsiniz:1no2: canımcım çok geçmiş olsuna.s.

GÜNAYDIN arkadaslar:teytey::teytey::teytey:
Hayırlı cumalar
Herkes iyidir umarım. Biz kahvaltı yapacaz simdi.cokacimcoook
Cay kaynayana kadar bi bakayım dedim
lahana frezya nasılsınız?

gunaydınlar hayırlı cumalar dılıyorum meleklerımın annıslerııııııııııııı
herkese guzel bır gun dılıyorum canlarım
efsunnnnnnnnn hg sekerımmmmmmmmmmmmm
nabersın?
goncam benım ıcınde oynas bebısınle sekerım
tınkımı belınay lahanabebegım gul canım sızlerede gunaydınlar
masaallah erkencısınız?
bız gece 2lere kadar fılm ızledık sabah 9da kızlar uyandırdı kalktık.
ılk buldugumuz fırsatta gerı uyuyacagız
herkesı cok cok opuyorum gorusmek uzere cıcıslerrrrrrrrrrr

günaydınlar melek anneleri 2009 inşaallah hayırlara vesile olsun.inşaallah evlatlarımız için umutla bakabilelim yarınlara.inşaallah onları çok güzel yarınlar beklemekte olsun.ve inşaallah filistindeki yavrular da bu dehşetten kurtulabilsin.
rabbim herkesin evladını esirgeiyp korusun.
ve inşaallah savaşsız,tertemiz,çıkarlardan uzak bir dünya olsun artık.
biliyorum söylediklerim çok uzak görünüyor ama ümitsiz olmak istemiyorum,inanmak istiyorum ve böyle olması için dua ediyorum.
hepimizin meleklerini kucak dolusu öpüyorum.

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: amin canımcım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…