Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi akşamlar kızlar,bende burdayım.eşim evde o yüzden pek giremiyorum akşamları ancak fırsat bulabiliyorum...emiy,ader,şevvalcik sizler burdasınız herhalde?nasılsınız kızlar?

Herkese hayrlı akşamlar kızlar nasılsınız ya
kızımı memeden kestım durmadğı için buraya fazla takılamıyorum
inşallah herkesler iyidir

selam melek anneler nasılsınız
benim canım çok sıkkın kayınvaldem yine :1no2:
çok kötü eşim yanında ben gidemedim
okul dersane var diye haber bekliyorum :çok üzgünüm:

adercim beğendinmi bu sefer avatarımı yerimseniben

canım RABBİM çektirmesin
nedenirki böyle durumlarda canım benim
rabbim iki iyilikten birini versin

canımsın kıssss bayıldımmmmmmmmmmmmmmmm:asigim::lepi:

ıyı aksamlar canlarım nasılsınız?
aof ıslerımı hallettım bugun cok sukur
hafta ıcıne kalmadan
sonra gezdık market alısverısı derken 7de geldık yemek yedık kızlar yattılar sızlere bakayım dedım
sızler nasılsınız canlarım?
herkesı opuyorum ıyı aksamlar dılıyorum az sonra ders programı cıkaracagım pazartesı ıtıbarıyle derslerıme calısmaya baslayacagım
sızlere ıyı geceler dılıyorum canlarım
herkesı cok cok opuyorum

tınkımı canım benım
allah yardımcısı olsun rabbım hakkında hayırlısını versın ınsaallah canım yaa
cok uzuldum gercekten rabbım acı cektırmesın ınsaallah

iyi geceler şekerler nasılsınız bugün anca girebildim geçmiş de okuyamadım
biz çok şükür iyiyiz bu aralar net bize pek düşmesede babamızın evde olmasından mutluyuz:)))))))
hepinize kucak dolusu öpücüklerrrrrr

slm şekerler bizde gezmedeydik arkadaşlara gittik geldik..şimdi valiz falan hazırlıycam yarın sabah ankaraya gidiyoruz hafta sonu ordu evinde kafa dinliycez ..pazarteside tahlil sonuçlarımı alcam..ordan girebilirsem girerim giremezsem paartesi akşamı döndügümde grş herkes kendine iyi baksın çok öpüyorum herkesi.............

dogustan oldugunu dusunuyolar su ana kadar ılaclara cevap vermedıgınden dolayı cocuk cerrahı dogustan oldugunu dusunup parca almaya karar verdı:çok üzgünüm:

tinkimi cnm allah yardımcısı olsun
tekrar çok geçmiş olsun

ii akşamlar kızlar
ya benim cadı televizyonu kapatıyor durmadan
işey izletmiyo

gonca cnm benim cadıda televzyon izletmiyo ben açiyom o kabatıyo bu cadılarla başimiz dertte cnm öpyom melindanı

arkadaşim hayrlı olsun cnm şimdi okulu olduk sınıfları doldurduk
mısalı cnm çok çalişman gerek hayatım kızlarla nasıl yapacan
rahat verirlermi balım neyse allah ziyin açiklği versin hayatım hepiniz öpyorum

rüyacim cnm inşallah sonuçların temiz çikar cnm
çok geçmiş olsun gitmişken mınığede uğra bence
biyerde buluşun hayrlı yolculuklar cnmhihoyyyt

dogustan oldugunu dusunuyolar su ana kadar ılaclara cevap vermedıgınden dolayı cocuk cerrahı dogustan oldugunu dusunup parca almaya karar verdı:çok üzgünüm:

karalım hoşgeldin cnm çok geçmiş olsun bu kabızlık doğduğundan berımı devam ediyo yoksan yenim başladı merak ettim çünkü bemim kızımda bu sorun var cnm allah şifa versin:Saruboceq::teselli:

günaydın meleklrimin güzel ve özel annelerine ve melekleine hepinize güzel bir gün diliyorum
sizleri ve meleklerinizi çok öpyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…