Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın canım bende küçük melegime zorla kahvaltı ettirdim hiç sevmiyor
valla huzurumuz onun saglıgına baglı
ogluna basarılar canım u arada
benim kız ne zaman gec kalkacak acaba

cnm meme emiyomu ve gece erken uyuyosa ondandır vallah memeden keseli geç kalkıyo benim haylaz kızım ve akşam da geç yatıyo cadı ondan şu an uyuyo cnm inşallah melindaninda uykusu düzelir cnm önemli olan onları sağlığı deme cnm
ama sen çalişan anne olduğun için biraz zor olyo senin için cnm
cnm ikinizde öpyorum görüşmek üzere

gunaydın canlarım hepınıze guzel bır hafta sonu dılıyorum
gununuz guzel gecsın ınsaallah
ruya canım dun ıslerım vardı yorgunluk derken cok bakınamamıstım canım ankaraya gelıyormussunuz.aman dıkkat edın canım
oraların havası nasıl bılıyorumda buralar cok ayaz soguk.kalın kıyafetler al canım.dun gece kar yagdı bırazda -5 -6 falan oldu yumusadı hava.ıyı gezmeler dılıyorum canım benım
gul canım benım saglolasın.kızların bır zararı yok canım cok sukur.aksam 8de yatıyorlar 12ye kadar pcde takılacagıma derslerıme rahat vakıt ayırabılırım.
dun ders programımı cıkardım pazartesı baslarsam calısmaya sınav gunune kadar her gun 1 unıte calısmam yeterl olacak oda en fazla 2 saatımı alır.hayırlısı canım ınsaallah
cok tesekkur edıyorum canım
gorusmek uzere sekerler
herkesı cok cok opuyorum

Kızlar günaydın umarım iyisinizdir siz ve melekleriniz.. Öpüyorum hepinizi .. :1ninca:

HERKESE İYİ HAFTA SONLARI DİLİYORUM. .. yerimseniben

günaydın melek annelersırnaşık şey güzel bir hafta sonu geçirmenizi dilerima.s
miniğim bak bahçemde son güller açmış bir güzellerki sorma içlerinden sanada koparayım dedim a.s. a.s. a.s. bunlar senin için şekercim
bunlarda diğer melek anneler içina.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

gunaydın canım benımmmmmmm
cok cok tesekkur edıyorum canım benımmmmmm
cıcek veren ellerın dert gormesın ınsaallah sekerımmmmmmmmm
opuyorum canım benım
gorusmek uzere

selam arkadaşlar.yeni yılın ilk hafta sonu.herkese iyi tatiller.yeni bir yıla daha girdik.inşallah barış dolu bir dünya getirir hepimize.iyilikler,sevgiler,sevinçler getirsin hepimize.eeeeee bunun yanında inşallah birazda para getirsin hepimize.....hepinizi çok seviyorum...sağlıcakla kalın....a.sa.s

a.s.günaydın şekerlerrrrrrrrrrrrrrrr
herkese güzel bi haftasonu diliyorum

lahanabebek canım çiçekler için teşekkürler ,
bunlarda benden canıma.s.a.s.

tesekkür ederiz iyiyiz işte haftasonu dağınığız:roflol::roflol:
kahvaltımızı yaptık bir bakayım dedim
Sizde ne var ne yok?
Herkese güzel bir haftasonu diliyorum...a.s.a.s.

nasil olalim evde kizla tekim bende sagolsun esim annesi gille gezmeye gitti
ben istemedim gitmeyi oda kalabilirdi ama bizi evde tek basimiza koymayi tercih etti
gitsin o sira banada gelecek insallah birgün

tünaydın hanımlar
keyifler nasıl bakalım.
inşallah sizler ve melekleriniz iyidir
anlaşılan türkiyenin her tarafı buz altında.burada bile hava çok soğuk sular dışarda donuyor.o kadar soğuk yani.bende soğuğu hiç sevmem:jeyyar:
miniğim okullu olacakmışsınkaydirigubbakcemile3allah zihin açıklığı versin canım.
burayı ihmal etme ama ders aralarında yine uğra canım özletme kendini
lahanabebek çiçekler için teşekkürler bende sana ve diğer melek annelerine gönderiyorum
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

aynen güzel dileklerine katılıyorum canım
barış dolu bir yıl olur inşallah
her ne kadar yeni yıla kötü bir savaşla girdiysekde umarım en kısa zamanda bu utanç son bulur ve masum insanlar artık ölmez canım:1no2:
sende sağlıcakla kal a.s.a.s.

bende herkese güzel bir hafta sonu diliyorum
eşim bugün çalışıyor ama yarın evde
bizde yarın yaylaya kar görmeye çıkacaz.hava çok soğuk kesin yukarılara kar yağmıştır
şimdilik byyyyy canlarım:asigim:

saol canım ya sanada geçmiş olsun benımkı dogdugundan berı var senınkı yenımı yoksa doguştan mı????

hanımlar merhaba
nerdesiniz yemek telaşındamısınız
kimsecikler yazmamış:çok üzgünüm:
oldumu şimdi:1rolleyes:
karalım kızına çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…