- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #6.361
hanımlar merhaba
nerdesiniz yemek telaşındamısınız
kimsecikler yazmamış:çok üzgünüm:
oldumu şimdi:1rolleyes:
karalım kızına çok geçmiş olsun canım
merhaba arkadaşlara.s. bayadır kk dayım ama burayı yeni gördümfisfisfis benim de bir kızım var 3.5 yaşında onunla ilgilenmektenfırsat buldukça giriyorum hergün başka bir şey buluyorum burda umarım görüşürüz.yerimseniben.hepinizin fıstıklarını öpüyorum ,allah hepsine uzun ve sağlıkıl ömürler versin :Saruboceq:hepinizin yeni yılıda kutlu olsun..
aramıza hoş geldin canım
allah bağışlasın kızını.kendi fıstığınıda öp benim için
senin yeni yılında kutlu olsuna.s.a.s.
merhaba arkadaşlara.s. bayadır kk dayım ama burayı yeni gördümfisfisfis benim de bir kızım var 3.5 yaşında onunla ilgilenmektenfırsat buldukça giriyorum hergün başka bir şey buluyorum burda umarım görüşürüz.yerimseniben.hepinizin fıstıklarını öpüyorum ,allah hepsine uzun ve sağlıkıl ömürler versin :Saruboceq:hepinizin yeni yılıda kutlu olsun....hihoyyyt
merhaba arkadaşlara.s. bayadır kk dayım ama burayı yeni gördümfisfisfis benim de bir kızım var 3.5 yaşında onunla ilgilenmektenfırsat buldukça giriyorum hergün başka bir şey buluyorum burda umarım görüşürüz.yerimseniben.hepinizin fıstıklarını öpüyorum ,allah hepsine uzun ve sağlıkıl ömürler versin :Saruboceq:hepinizin yeni yılıda kutlu olsun....hihoyyyt
gunaydın canlarım hepınıze guzel bır hafta sonu dılıyorum
gununuz guzel gecsın ınsaallah
ruya canım dun ıslerım vardı yorgunluk derken cok bakınamamıstım canım ankaraya gelıyormussunuz.aman dıkkat edın canım
oraların havası nasıl bılıyorumda buralar cok ayaz soguk.kalın kıyafetler al canım.dun gece kar yagdı bırazda -5 -6 falan oldu yumusadı hava.ıyı gezmeler dılıyorum canım benım
gul canım benım saglolasın.kızların bır zararı yok canım cok sukur.aksam 8de yatıyorlar 12ye kadar pcde takılacagıma derslerıme rahat vakıt ayırabılırım.
dun ders programımı cıkardım pazartesı baslarsam calısmaya sınav gunune kadar her gun 1 unıte calısmam yeterl olacak oda en fazla 2 saatımı alır.hayırlısı canım ınsaallah
cok tesekkur edıyorum canım
gorusmek uzere sekerler
herkesı cok cok opuyorum
kızlar ankaradan bile yetiom bakın size ...
iyi akşamlar kızlar ben bir kaç gündür giremiyordum nerdeyse tüm haftayı doktor ve tahlille geçirdim..
başağrısı için dr. gittim dr. çok solgun görünüyosun kan sayımı yapallım dedi ve herşey böyle başladı kan sayımı ve rutin kontroller sonucu şekerim olduğunu öğrendim..salıya kadar bekleyip bir daha şekerime bakılacak eğer varsa ilaç kullanımına başlıycam ..aslında çıkan sonuç çok yüksek değil ama yaşım henüz 28 olduğu için kontrol altına almam lazım...
gecmiş olsun canım inşallah birsey cıkmaz
Kac geldi ki sekerin?
şevval geçmiş olsun canım
ne dedi d.
neden olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?