Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

merhaba arkadaşlara.s. bayadır kk dayım ama burayı yeni gördümfisfisfis benim de bir kızım var 3.5 yaşında onunla ilgilenmekten fırsat buldukça giriyorum hergün başka bir şey buluyorum burda umarım görüşürüz.yerimseniben.hepinizin fıstıklarını öpüyorum ,allah hepsine uzun ve sağlıkıl ömürler versin :Saruboceq:hepinizin yeni yılıda kutlu olsun....hihoyyyt

hg aramıza umarım guzel vakıt gecırırsın

hosgeldin canım aramıza bende sonradan görmüstüm şimdi direk buraya ugruyorum....a.s.a.s.

kızlar slm
kuusuum hoşgeldin canım aramıza
meleğini AllAh bağışlasın
sanada iyi yıllarrrrrrrrrrrrrrr

aramiza hosgeldin a.s. a.s.

kizlar ya nerelerdesiniz kimseler yok offfffffffff
minik okulami basliyon kiz ne okulu ana okulumu
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ne zaman basliyon :jeyyar: :jeyyar:

merhaba canlarım
ben geldim ama yine kimseler yok
soğuk diye kimse pc açmıyor sanırım:çok üzgünüm:
neyse hepinize iyi geceler
byyyyyyyyyyyyyyyyyy:lepi:

iyi akşamlar kızlar...ben burdayım mihribancım...birkaç gündür eşim evde ben o yüzden pek pc açamıyorum ama bakıyorum tek ben değilim açamayan...

geldim minigim ben ankaradayım evet çok soguk ve karlı ama çok güzel ya tandogan orduevindeyiz biz üst katı bar şeklinde ve manzarası harika anıtkabir falan tam karşımda şuan sisten çok ii güzkmüyo ama yarın yine bakçam izleyecem manzarayı....

Kimse yok muuuuu?:teytey::teytey:
Sevvalcik minik ader mihriban freyza dilanaz.....
Nerlerdesiniz kızlar uyudunuz mu iyi geceler demeden:roflol:
Hepinize güzel gecelera.s.a.s.

kızlarrr nerelerdesiniz yawww
rüyanaz canım hg kısss ankaraya
canım gez keyfini çıkar gerçi çok soğuk dikkat etde canım üşütmeyin

iyi akşamlar kızlar ben bir kaç gündür giremiyordum nerdeyse tüm haftayı doktor ve tahlille geçirdim..
başağrısı için dr. gittim dr. çok solgun görünüyosun kan sayımı yapallım dedi ve herşey böyle başladı kan sayımı ve rutin kontroller sonucu şekerim olduğunu öğrendim..salıya kadar bekleyip bir daha şekerime bakılacak eğer varsa ilaç kullanımına başlıycam ..aslında çıkan sonuç çok yüksek değil ama yaşım henüz 28 olduğu için kontrol altına almam lazım...

gecmiş olsun canım inşallah birsey cıkmaz
Kac geldi ki sekerin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…