Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kızlar selam verip kaçayım dedim sonuçları göstermeye gidicem dr ye..nolur benim için dua edin temiz çıksınlar...
herkese sevgiler.......

canım umarım herşey güzel olur...:Saruboceq:.bütün kalbimle seve seve dua edicem sizin için hayırlı haberlerini bekliyoruz....:teselli:

belinay,minik bende haberleri izleyemiyorum.allah yardımcıları olsun.
yazık küçücük çocuklara onların suçu ne.elbet bu dünyanın öbür dünyası da var.allah onları cezasız bırakmıcaktır.

Evet canım o çocukları öldürmenin cezasını çekicekler elbet,bebek ölmüş babasıda durmadan onu öpüyordu o kare sürekli gözümün önüne geliyor aklıma gelince ağlamaya başlıyorum hep dua ediyorum onlar için inşallah biran önce biter bu zulüm.Allah o israilin başına öyle bir şey versinki masum insanlarla uğraşacak hali kalmasın inşallah...

belinay,minik bende haberleri izleyemiyorum.allah yardımcıları olsun.
yazık küçücük çocuklara onların suçu ne.elbet bu dünyanın öbür dünyası da var.allah onları cezasız bırakmıcaktır.

evet artık bende haber izlemeyenlerdenim, yoksa kendimi toplayamıyorum,delikafaduldençok ağlıyorum,kızım olduktan sonra böyle şeylere hiç dayanamaz oldum.senağlamabelki izlememek hiç bişeyi değiştirmiyo ama bişey yapamamak insanı deli ediyo, çaresizlik kadar kötü bişey yok :1no2:herhalde allah yardımcıları olsun,yani onları görünce hiç bir derdim bana dertmiş gibi gelmiyo en kötüsü annelerin, babaların elinde evlatları paramparça oluyo:çok üzgünüm:..ne kötü şey ..allahım..inş bu insanlık ayıbı bir an önce durur...:Saruboceq:

kızlar ben söylemeyi unuttum bugün küçük cimcimemin doğum günü.
ama yarın yapcaz doğum gününü.çok seviniyo yavrum,pasta kescekmiş diye.bu sene daha aklı eriyo herşeye.

selam kızlar
bencede izlemeyin ve cocukllara izletmeyin hhaberleri
ama birşey yapmayacagımız anlamına da gelmiyor
sivil toplum örgütlerine yardım israil mallarını boykot
ve internetten imza kampanyalarına katılım yapabilecegimiz bazı şeyler

hadi geçmiş olsun canım meleğine.evet biraz canları yanıyo ama ilerde hasta olmamaları için gerekli.inş fazla rahatsızlanmadan atlatır.öptüm meleğini yanaklarındanŞeniz

Teşekkür ederiz canım kaydirigubbakcemile

Seninde cimcimenin doğumgünü kutlu olsun canım Allah hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler nice doğum günleri nasib etsin a.s. :1hug:

tekrar mrhaba kızlar dr gittim ama yoktu yarın bidaha gidicem...

geçmiş olsun dileğinde bulunan herkese teşekkür ederimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…