Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ıyıdır sekerım senden naber
kızlar nana ızlıyorda arada bende kacamak yapıyorum sekerım
sızler nasılsınız?tatılıde bıtırdın hadı bakalım:)

bendende iydir evet ya izin bitti sayilir bu hafta son iste
yarin kizin okuluda basliyo bitti diyelim biz sabah erkenden kkalkma basliyo

canım benım cok sevındım canım
rabbıme sukurler olsun
hadı gozun aydın canım benım
opuyorum canım sızı

betülcüm kübramın doğum günü kutlu olsun cnm allah sağlıklı nice yaşlar nasıp etsin allah annesine ve babasina bağişlasin çok öp annaesi yerime meleğini

.................................DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN KUBRACİM.....
.................................MUTLU YILLAR BALIM.

ay çok sevindim çok hastayım hiç halim yok ve bir sürü işim var sırf sizi merak ettiğim için girdim..allah başka hastalık vermesin canım....darısı öbür meleklerimizin başına...birde karam arkadaşımızdı galiba onun bebişi var onu da merak ediyorum inş oda böyle sevinçli haberler verir..herkese iyi akşamlar...

kuusuum cnm neyin var çok geçmiş olsun allah şifa versin cnm kendine iyi bak

canım çok teşekkür ederim valla bi kaç gündür bi gıcık aldı başını gidiyodu dün gece kızımda ben de resmen ateşler içinde yandık yazık eşim sabaha kadar bi benle bi onunla ilgilendi gündüz biraz iyi gibiydim şimdi yine kötü olmaya başladım..izmir de bir grip salgını var sorma gitsin herkes böyle...aman dikkatli olun meleklerinizde dikkat edin...ne olur...

ader canım sonuçların iyi çıkmasına sevindim.öpüyorum meleğini
kuusuum geçmiş olsun sanada dikkat et canım kendine öptüm

ıyı aksamlar canlarım bırazdan kızları yatırıp bıraz ders calısacagım
erkenden yatmaya alıstımya uykum geldı yıne
ne uykucu oldum ayol ben
herkese ıyı aksamlar ıyı geceler dılıyorum
uyumazsam gelırım sekerler
opuldunuzzzzzz

kimseler yok nerelerdesiniz,ben netin başından kalkamıyorum.kızımın hem araştırma ödevi var hemde performans ödevi.kaç saattir netin başındayım.hafta sonuna kadar 2 tane performans ödevi hazırlıcaz.allah bize (bana) yardım etsin.

ben burdayım kızlar kociş rüyanazla ilgilenirken sizlere bakayım dedim..
ader canım benim hasta olan kimdi ya hiç haberim yoktu ya neyinizx vardı canım...ama temiz çıkmasına sevindim öptüm seni ve kuzularını.........

ben geldım canım kızlar uyudular bende sızlere bır bakayım dedım derse baslamadan once
oh oh sızınde ders cok sanırım sekerım
allah yardımcınız olsun canım ya
cocuklara ne cok yuklenıyorlar boyle
nolacak sonumuz yaa
kolay gelsın canım benım
opuyorum sızıŞeniz

hiç sorma canım,aslında geçen hafta vermişti öğretmen ödevleri ama ben telaşeden kızımın dersleriyle ilgilenemedim.haliyle ben ilgilenmeyince dersler kaldı.allahtan öğretmen 1 hafta daha uzattı teslim tarihini.şimdi iki performansı birden yetiştirmemiz lazım.bide günlük ödevleri var.delikafadulden
sağol canım allah sana da kolaylık versin.:1hug::Saruboceq:

miik ne dersi şekerim ders mi çalışıon kız...........

takıldım bırazda canım 9da kahvemı yapıp baslayacagım ınsaallah
aöf ne kayıt yenıledımya canım gecen haftalarda ders programı cıkardım calısıyorumya kıs kac gundur.
kocısden bızı gozun gormuyor sekerım askolsunnnnnnnn:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…