- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #6.581
Evet canım o çocukları öldürmenin cezasını çekicekler elbet,bebek ölmüş babasıda durmadan onu öpüyordu o kare sürekli gözümün önüne geliyor aklıma gelince ağlamaya başlıyorum hep dua ediyorum onlar için inşallah biran önce biter bu zulüm.Allah o israilin başına öyle bir şey versinki masum insanlarla uğraşacak hali kalmasın inşallah...
kızlar ben söylemeyi unuttum bugün küçük cimcimemin doğum günü.
ama yarın yapcaz doğum gününü.çok seviniyo yavrum,pasta kescekmiş diye.bu sene daha aklı eriyo herşeye.
selam kızlar
bencede izlemeyin ve cocukllara izletmeyin hhaberleri
ama birşey yapmayacagımız anlamına da gelmiyor
sivil toplum örgütlerine yardım israil mallarını boykot
ve internetten imza kampanyalarına katılım yapabilecegimiz bazı şeyler
merhabalar arkadaslar:1hug:
Nasılsınız bugün
gecmişi okuyamadım sayfalar dolmus masallah
Rüyacım hosgeldin
Minik dersler nasıl gidiyor
kübrabetül meleginin dogum günü kutlu olsun
Mihriban bende israil ürünlerini almamaya calısıyorum bütün arkadaslarıda böyle yapmaya davet ediyorum
Dua ile..
Minik kuşum ne güzel dile getirmişsin içindekileri.
Elden bişey gelmiyo malesef duadan ve o lanetlenmiş ırka bedduadan başka.
Allah yardımcısı olsun Filistinlilerin.. Bunu yapanlar gün gelecek herşeyin cezasını çekecekler Allah'ın izniyle.. :mymeka:
iyi akşamlar arkadaşlar sabehtan beri elektrikler kesikti,dolu ,yağmur buralarda kış tamgaz devam her an elektrikler gidebilir hastalarımız var galiba acil şifalarrrrrr
israil ve amerika basum kanına doymayacak malesef ne haber izlene bilir oldu,nede huzur kaldı
rabbim en kısa zamanda hakettikleri cezayı verecek onlara inş aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
allah yardımcısı olsun inş din kardeşlerimizin
selam kizlar nasilsiniz görüsmeyeli anca girebildim ne yapiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?