Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

belinaycım inan her gün defalarca bende senin gibi dua ediyorum:Saruboceq:
dünya bu katliamı izliyo sesini çıkarmıyo:jeyyar:
bende allaha dua ediyorum israilin başına bir bela verde kendi dertleriyle uğraşsınlar bu masum insanları unutsunlar diyorum:Saruboceq:
bu vicdansızlara hiç bişey yapılmaması beni delirtiyo

canım israil ve amerika mallarını almak istemiyorum artık
ariel israilin dediler evdeki tozu çöpe dökesim geldi.artık kesinlikle almam.:jeyyar:
böyle bildiğin mallar varsa bizide bilgilendir
yardım yapmayı bizde çok istiyoruz ama ellerine geçermi emin değilim gazze abluka altında
her tarafını kuşatmışlar.
güvenebileceğim bir dernek olursa mutlaka yardım ederim

TANRI OLSAYDIM;
EY İNSANOĞLU,
TOPRAKTAN YARATTIM TOPRAĞA GİDECEKSİN.SANA CAN VERDİM.BENDEN GELDİN,BANA GELECEKSİN.
SANA EN BÜYÜK HEDİYEYİ VERDİM.
AKIL VERDİM.
SANA BİR DÜNYA VERDİM.
VERDİĞİM DÜNYADA AKLINI KULLANARAK YAŞA İSTEDİM.
DİLİN,DİNİN NE OLURSA OLSUN İNSAN OL DEDİM.
BARIŞ VE KARDEŞCE YAŞAYIN İSTEDİM.
YÜZYILLARDIR GÖRDÜĞÜM SİZLERİN BİTMEK BİLMEYEN SAVAŞLARI.
BENİM VERDİĞİM DİN,DİL,DÜNYA İÇİN.
VERDİĞİM AKLI KULLANARAK CİNAYETLER İŞLEDİNİZ.
EYY İNSANOĞLU YAZIKLAR OLSUN SANA.............
DOYMADIN MI KANA?ÖLEN MASUMLARA...
İNSANLIĞINDAN ÇIKTIĞIN BU BUGÜNE BAKIP HİÇMİ UTANMIYORSUN?
NEDİR PAYLAŞAMADIĞIN?TOPRAKMI???
SEN MERAK ETME HERKESE YETECEK TOPRAK VAR BENDE SEN SAVAŞMA.

SANIRIM YARADAN OLSAYDIM BUNLARI SORARDIM;
AMA BEN SADECE İNSANIM,KADINIM,ANNEYİM.
SORACAGIM BİRŞEY YOK.SADECE İÇİM KAN AĞLIYOR İNSANİ DUYGULAR TAŞIDIĞIM İÇİN,ANNE OLDUĞUM İÇİN.
BÖYLE BİR DÜNYAYA EVLAT DOĞURDUĞUM İÇİN.BU KADAR ÇİRKİNLİĞİN İÇİNDE İNSANIM DİYE DOLAŞTIĞIM İÇİN.
DEDİM YA BEN SADECE İNSANIM.
İNSANİ DUYGULARIM İÇİNDE KİNİMDE VAR.KAHPELERE KARSI.
AHIMDA VAR;O MASUMLARA BUNLARI YAPANLARA VE GÖZ YUMANLARA.
BİRDE GÖZYAŞIM VARKİ;
GÖZLERİMDEN YÜREĞİME AKAN.
DEDİMYA BEN SADECE İNSANIM VE BU VAHŞETİ İŞLEYENLERLE AYNI DÜNYAYI PAYLAŞTIĞIM İÇİN UTANCIM DA VAR.
KIZLARIMLA OYNARKEN 11 GÜNDÜR BEDENİMİ,BEYNİMİ ERİTEN BU CİNAYETLER BİR AN AKLIMDAN ÇIKMAZKEN KENDİMİ ONLARIN YERİNE KOYDUĞUMDA BOĞAZIMA DÜĞÜMLENEN SÖZLERİ KAĞIDA DÖKÜP SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.
BEN ANNEYİM,BABAYIM,ABLAYIM,HALA,DAYI,TEYZE,İNSANIM DİYEN İÇİNDE MERHAMET,ALLAH KORKUSU OLAN HERKESE FİLİSTİNDEKİ CANLARIMIZ İÇİN...

BARIŞ DOLU BİR DÜNYA İÇİN
SEVGİLERLE.....

sız canlarımla paylasmak ıstedım ıcımden dokulenlerı
herkese ıyı gunler dılıyorum canlarım

merhabalar arkadaslar:1hug:
Nasılsınız bugün
gecmişi okuyamadım sayfalar dolmus masallah
Rüyacım hosgeldin
Minik dersler nasıl gidiyor
kübrabetül meleginin dogum günü kutlu olsun
Mihriban bende israil ürünlerini almamaya calısıyorum bütün arkadaslarıda böyle yapmaya davet ediyorum
Dua ile..

Minik kuşum ne güzel dile getirmişsin içindekileri.
Elden bişey gelmiyo malesef duadan ve o lanetlenmiş ırka bedduadan başka.
Allah yardımcısı olsun Filistinlilerin.. Bunu yapanlar gün gelecek herşeyin cezasını çekecekler Allah'ın izniyle.. :mymeka:

Kızlar bu yazı ilgimi çekmişti bi kısmını paylaşmak istedim..

Kaynaklarda kıyamet alametleri sıralanırken, fitnenin artması, Yahudilerin Müslümanlara yönelik taşkınlık ve zulmü inanılmaz boyutlara varınca, sabır sınırı taşıp artık bu zulme bir dur demek isteyen Müslümanların kendilerini bulup cezalandırmasından çekinen Yahudilerin bulabildikleri her yere kaçıp saklanacağından söz ediliyor.

Hadis-i Şerif’te, Yahudilerin taşların ve ağaçların bile arkasına saklanacağı, buna karşın Gargat ağacından başka bütün taş ve ağaçların: "Ey Müslüman, Ey Allahın kulu, Yahudi arkamdadır, gel onu öldür" diyeceği ifade ediliyor. (Buhârî, Tecrid, IX, 73; Tirmizî, Birr, 25; Fiten, 2; et-Tâc, I, 25).

Bahsi geçen hadis-i şerif Sahih-i Müslim’de; “Öyle ki Yahudiler taşların ve ağaçların arkasına saklanacak ama ağaç ve taş dile gelerek 'Ya Müslim! Ey Allah (c.c.) kulu! Gel, bak benim arkamda Yahudi var, buraya gizlendi, benim arkamda, gel onu cezalandır. diyecek. Sadece 'gargat' ağacı bunu söylemeyecek çünkü o Yahudi ağacıdır” buyuruluyor. (Kitab-ul Fiten H. 2239).

Bu kadar yalın bir gerçeklikle ifade edilen hadis-i şerif üzerinde ayrıca bir yorumda bulunma ihtiyacı duymuyorum. Her şey gayet açık ortada…

Fakat izniniz olursa Gazze’de yaşanan son vahşet görüntülerinden de yola çıkarak hadis-i şerifin son cümlesinin altını bir kez daha çizmek istiyorum. Ne buyuruyor Peygamber Efendimiz; “Ağaç ve taş dile gelerek, Ey Müslüman, gel, bak benim arkamda Yahudi var, buraya gizlendi, benim arkamda, gel onu cezalandır” diyecek.

Demek ki Yahudilerin artık haddi iyice aşmış zulmüne tanıklık etmek ağaçların ve taşların bile deyim yerindeyse canına öyle bir tak edecek ki, sabırları taşacak ve ihbarda bulunmak üzere dile gelecekler.

Hadis-i Şerif temel kaynaklarda böyle geçiyor. Birileri rahatsız olacak diye lafı eğip bükecek değiliz. Peygamber Efendimiz söylüyorsa El Hak doğrudur.

Nitekim Yahudiler de yaptıkları işin sonunun nereye varacağını ve tarihteki örneklerinde de görüldüğü gibi hep böyle sürüp gitmesinin mümkün olmayacağının az da olsa farkında olmalılar ki, hadis-i şerifte “sadece o ağaç söylemeyecek” denilen gargat ağacını tarih profesörünün tespitiyle ülkenin her yanına dikmekten geri kalmıyorlar. İsrailliler her yana bu ağaçtan dikeceklerine zulme son verseler daha iyi olur. O zaman muhakkak ki daha güvende olacaklardır. Bu iş hep böyle gitmez. Tarih bunun örnekleriyle dolu.

ALINTI

Dünyanın önde gelen medya kuruluşları ve ajansları büyük ölçüde Yahudi sermayesinin kontrolünde olduğu için, hükümetler aleyhlerine kampanya yürütülmesin, yıpratılmasınlar diye tepki göstermekte tutuk davranıyorlar. Kısacası, dünyanın gözleri önünde cereyan eden zulme karşı dünya kamuoyunda oluşan nefret henüz kitle iletişim araçları vasıtasıyla beklendiği ölçüde dillendirilmeye başlanmadı. Fanusun kapağı bir açılmaya görsün, dalga hızla büyüyecek ve zulme karşı kitlelerde oluşan nefret daha rahat gözlemlenebilecektir. Kaldı ki bu tür açık bir zulme karşı tepkili olmak için din olarak sadece İslam’a mensup olmak gerekmiyor. İnsanlık duygularını kaybetmemek yeterlidir.
Yazının başında yer verdiğimiz hadis-i şerifin vermek istediği mesajı, Gazze’de yaşanan vahşet karşısında ruhlarda oluşan kabarmayı hissedince daha rahat algılayabiliyoruz. Savaşın bile adabı vardır. Bu kadar mı gaddar olur bir insan?

Bombalar altında bile tevekkül hissini kaybetmeyen ve yılgınlığa düşmediğini tüm dünyaya gösteren bir avuç Filistinlinin cesaretinin onda biri BM Güvenlik Konseyi üyelerinde olsa dünyadaki barış ortamı çok daha farklı olurdu. İsrail ürettiği korkularla dünyanın iradesini bloke ediyor. Sizden ve tehditlerinizden korkmuyoruz diyecek Selahattin Eyyubi yürekli 3-5 devlet adamına ihtiyaç var.

Yazımızı İsra süresinden konuyla ilgili bir ayetle sonlandıralım:

“Kitapta İsrailoğulları'na şu hükmü verdik: "Muhakkak siz yer(yüzün) de iki defa (iktidar olup) bozgunculuk çıkaracaksınız ve muhakkak büyük bir kibirleniş-yükselişle kibirlenecek-yükseleceksiniz. Ve nitekim o iki vaadden ilkinin zamanı geldiğinde, son derece zorlu ve güçlü kullarımızı üzerinize gönderdik de (sizi) evlerin aralarına kadar girip araştırdılar. Bu, yerine getirilmesi gereken bir sözdü ve gerçekleşti” (İsra, 4-5)

sagol canım ıyıyız cok sukur
sen nasılsın?
ıyı gıdıyor canım sımdılık bakalım

sagol canım benım
paylasımın ıcın tesekkur edıyorum canım
amın ınsaallah canım
en kısa zamanda rabbım cezalarını versın artık

betülcüm cimcimenin doğum günü kutlu olsun
sağlıkl,mutluluk,huzur ve tüm sevdikleriyle nice yaşlara inş:Saruboceq:a.s.a.s.Şeniz

iyi akşamlar arkadaşlar sabehtan beri elektrikler kesikti,dolu ,yağmur buralarda kış tamgaz devam her an elektrikler gidebilir hastalarımız var galiba acil şifalarrrrrr
israil ve amerika basum kanına doymayacak malesef ne haber izlene bilir oldu,nede huzur kaldı
rabbim en kısa zamanda hakettikleri cezayı verecek onlara inş aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
allah yardımcısı olsun inş din kardeşlerimizin

amınnnn canım ınsaallah

kızlar sitede sorun var galiba saatlerdir uğraşıyom anca girebildim
yazmıştım ama çıkmamış yazım
çok şükür ada nın sonuçları iyi çıktıı
hepinize teşekkür ederim canlarım
bütün hastalara acil şifalar diliyorum
çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmm
kızlar çok şükürler olsun allahıma
hepinizdende razı olsun canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…