- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #8.221
iyi pazarlat şekerler
meleklerimide çok öpüyorum
bizde meleklerimle doğum günü parttisine davetliyiz birazdan çıkacağız görüşmek üzere
GÜNAYDIN AYŞEGÜLCÜM VE TÜM ARKADAŞLAR
İYİ PAZARLA DİLİYORUM HEPİNİZE
geçmiş olsun belinaycım.....
bayanlar canım sıkkın işe başlıyacağım ve minik kızıma mama vereceğiz çünkü doktor sütün yetmez sağıp saklamakla dedi öffffff çok üzüldüm o daha çok küçük 2 aylık daha
bayanlar canım sıkkın işe başlıyacağım ve minik kızıma mama vereceğiz çünkü doktor sütün yetmez sağıp saklamakla dedi öffffff çok üzüldüm o daha çok küçük 2 aylık daha
iyi günler kızlar...topik çok sakin bugün kocişler evde diye herhalde...meleklerinizi ve sizleri öpüyorum...
keyfin daim olsun canım.
yakışır sana:))
GÜNAYDIN AYŞEGÜLCÜM VE TÜM ARKADAŞLAR
İYİ PAZARLA DİLİYORUM HEPİNİZE
iyi pazarlat şekerler
meleklerimide çok öpüyorum
bizde meleklerimle doğum günü parttisine davetliyiz birazdan çıkacağız görüşmek üzere
canlarım hepinize iyi pazarlar melekleriniz iyidir umarım..ben kocişimi kapıdan yolladım koştum buraya ...ay ne yapayım aklım hep buralarda oluyo ...
iyi günler kızlar...topik çok sakin bugün kocişler evde diye herhalde...meleklerinizi ve sizleri öpüyorum...
iyi akşamlar meleklerime ve annelerine.nasılsınız?
hafta sonu herkezin işi vardı galiba.
bende dün annemlere gittim,bugünde bebek mevlidine gittim.gelince de yemek yedik,mutfağı topladım ancak oturabildim.kızlarıda yukarı babaannye yolladım,eşimde dışarı çıktı.ooooohhhh keyif yapıyorum.(bakalım ne kadar sürecek keyfim)
nasılsınız kızlar inşallah herkesler iyidir bizde yeni geldik
eşimi kandrdim kırk yılın başi yemeğe gittik
kızım çok mutlu oldu yemek yedğimiz yerde arabalar ve daha çok şeyler vardı onlara bindi inanirmsizn çok mutluydu şimdi uyuyo cadı eşim maçta bende sizlere bakayım dedim hepinize iyi akşamlar
meleklerinizi ve sizleri öpyorum
sizi ziyarete ge4ldim kimse yok aşkolsun topigi yalnız mı bırktınız..kızkardeşimdeyim kızlar cumartesi evime geçicem öptüm sizleri......grş şekerlerim......
sizi ziyarete ge4ldim kimse yok aşkolsun topigi yalnız mı bırktınız..kızkardeşimdeyim kızlar cumartesi evime geçicem öptüm sizleri......grş şekerlerim......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?