Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hanımlar günlük işlerimi bitirdim sayılır
mola verdim yanınıza geldim ama yine yoksunuz:çok üzgünüm:
hepiniz gezginci olmuşsunuz anlaşılankaydirigubbakcemile3

canlarım hepinize iyi pazarlar melekleriniz iyidir umarım..ben kocişimi kapıdan yolladım koştum buraya ...ay ne yapayım aklım hep buralarda oluyo ...

bayanlar canım sıkkın işe başlıyacağım ve minik kızıma mama vereceğiz çünkü doktor sütün yetmez sağıp saklamakla dedi öffffff çok üzüldüm o daha çok küçük 2 aylık daha

belinay yeğenin nasıl oldu ..canım iyidir umarım..nesi varmış..zeren canım benim kızımda tam 2 aylıkken bırakmıştı başlarda hem çok üzülmüştüm hemde çok zoruma gitmişti ama zamanla alışıyosun doktorun yetmez dediyse inat etmenin bi faydası yok sen ara öğün olarak sütünü sağar bırakırsın ana öğünlerde mama verirsiniz...

seni çok iy anlıyorum canım
tabi senin ki biraz farklı işe başlaman gerekiyorsa
dr tavsiyelerini dinle canım
benim iki kızımda kendiliğinden emmeyi bırakmıştı
ben evde emzirmeye hazırken
dr taviye ettiği mamayı mutlaka ver canım gelişimi için çok önemli
benim küçük hazır mamalarıda yememişti
sade süt içirebilmiştik ilk aylarda
5 aydan sonra yaptığım sebze çorbalarını içti bari
vitamin desteğiyle büyüttük cadıyı
kolay gelsin canım meleğinide öp benim içina.s.

Son düzenleme:

üzülme canım.sütün yeterli gelseydi tabi daha iyi olurdu ama madem dr yetmez diyo sende dr tavsiye ettiği mamaları kullan.
zaten 4 ay sonra çorba yemek suları meyve suları verirsin büyür canım üzme kendini

ya ben kaçdefa geldim bugün başka topiklerde bomboş ..sevmiyorum hafta sonlarını yani bide kocişim evde olmayınca hiç sevmiyorum...

iyi akşamlar meleklerime ve annelerine.nasılsınız?
hafta sonu herkezin işi vardı galiba.
bende dün annemlere gittim,bugünde bebek mevlidine gittim.gelince de yemek yedik,mutfağı topladım ancak oturabildim.kızlarıda yukarı babaannye yolladım,eşimde dışarı çıktı.ooooohhhh keyif yapıyorum.(bakalım ne kadar sürecek keyfim)

nasılsınız kızlar inşallah herkesler iyidir bizde yeni geldik
eşimi kandrdim kırk yılın başi yemeğe gittik
kızım çok mutlu oldu yemek yedğimiz yerde arabalar ve daha çok şeyler vardı onlara bindi inanirmsizn çok mutluydu şimdi uyuyo cadı eşim maçta bende sizlere bakayım dedim hepinize iyi akşamlar
meleklerinizi ve sizleri öpyorum

sizi ziyarete ge4ldim kimse yok aşkolsun topigi yalnız mı bırktınız..kızkardeşimdeyim kızlar cumartesi evime geçicem öptüm sizleri......grş şekerlerim......

keyfin daim olsun canım.
yakışır sana:))

sağol canım ama keyfim fazla uzun sürmedi.akşam ancak oturdum zaten ps nin başına.eşim gelmezmi kahveler doluymuş evde bilgisayardan izlecem diye.anlıcan keyfim yarıda kaldı.
sen nasılsın,canım.dilanaz nasıl?öpüyorum seni dilanazımıkaydirigubbakcemile3

GÜNAYDIN AYŞEGÜLCÜM VE TÜM ARKADAŞLAR
İYİ PAZARLA DİLİYORUM HEPİNİZE

canım yaa cay hakkımı sımdı kullansam olurmuuuuuuuuuu??????

iyi pazarlat şekerler
meleklerimide çok öpüyorum
bizde meleklerimle doğum günü parttisine davetliyiz birazdan çıkacağız görüşmek üzere

sagol canım sanada ıyı pazalar
ıyı gezmeler canım benım
gorusmek uzere

canlarım hepinize iyi pazarlar melekleriniz iyidir umarım..ben kocişimi kapıdan yolladım koştum buraya ...ay ne yapayım aklım hep buralarda oluyo ...

sagol canım sanada ıyı pazarlar
kocaları yakından eve almayacagız bu gıdısle kıssssssss
gercı netın parasını kım odeyecek ozamanda
aman dursunlar lazımlar kıs onlar demı:roflol::roflol:

canım sımdıden canını sıkıp sutunun kesılmesıne ızın verme
sakın ol allah buyuk olur ınsaallah canım yaa
calısan bırcok anne var herkes bır sekılde halledıyor
sımdıden canını sıkıp stres yapma oda etkıler ama

iyi günler kızlar...topik çok sakin bugün kocişler evde diye herhalde...meleklerinizi ve sizleri öpüyorum...

selam canım
valla kocısı evde durdursak adamcagız oturacakta kızlarla ben durmuyoruzkı
dun mısafır geldı cıkamadım yorulduk dedık bugun ogleden sonra cıktık 8de geldık
kızlar yattılar bende sızlere bakayım dıye geldım
ama arkadasım aradı yukarı kahveye cıkacagım sımdıde
ay ben bu hafta sonlarını cok sevıyorum yaaaaaa:roflol::roflol:

ohh ohh sekerım sende ıyı gezmıssın ne guzel
sımdıde pc keyfı
allah bozmasın canım benım ınsaallah

ohhhhhhhh canım benım cok sevındım sızın adınıza.sevınmezmı canım yaa ben bıle hafta ıcı evde sıkılıyorum dıye hafta sonu evde hıc durmuyorum cocuklara daha buyuk eglence oluyor
bugun gıttıgımız alısverıs merkezındede tren vardı carsı ıcınde dolasıyor.kızlarla ona bıldık vıtrınlerı cocuk trenınde ızledım sadece ama olsun sonra acısını cıkardım ama:roflol::roflol::roflol:
cok eglendıler benımılerde gelıp yemeklerını yıyıp yattılar

sizi ziyarete ge4ldim kimse yok aşkolsun topigi yalnız mı bırktınız..kızkardeşimdeyim kızlar cumartesi evime geçicem öptüm sizleri......grş şekerlerim......

hosgeldın canım benımmmmmmm
yok canım yalnız bırakırmıyız sekerım yaa
sen yoksunya gelene kadar sayfalar cogalıp okurken gozlerım bozulmasın dıye
yoksa bızım gezmecılıgımızden degıl yanı:roflol::roflol::roflol:

hoşgeldin canım.hafta sonu ya kimseler yok bende akşam ancak gelebildim.hafta sonu yoğun geçiyo.senin keyfin nasıl iyi geçiyomu tatil.bende seni ve ruyanazı öptüm kaydirigubbakcemile3kendinize iyi bakın :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…