- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #9.161
Minik canda biz patlıcan mıyız?:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Askolsun yani hani bizim ciceklerimiz?:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:
Ya zaten ben bu sevkete yalancı sevket diyorum alısamadım oyuncu degişince diziyi izleme keyfim kacıyo
Leventin yerinede baskasını koysalar iyice izlenmez olurdu
Dizi bu sezon bitiyo ya senaristler ne yazacagını sasırdı
Neyse bakalım tesekkür ederim canım yorumların içina.s.a.s.:1hug:
:1hug::1shok::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:
Tesekkür ederim hemserim sağolasın
Benimkisi sakaydı
Benden hepinizea.s.a.s.a.s.
Önce neden öyle yapmaması gerektigini acıklayarak anlat
Sonra kendi haline bırak yine yaparsa görmezden gel
Yapmadıgında takdir et
İnsallah vazgecer kolay gelsina.s.
sagolasın canım benım cok tesekkur edıyorum
evet canım gecen ay gondermıstık acemılıgını bıtırdı.dagıtımı ıstanbula cıktı dagıtım ıznıne gelıyor.elıfınde 24unde yas gunu normalde ama 1 haftalıgına gelecek dayımız dıye erken yapacagım.bır dahakı ıznı ne zamana olur bellı olmaz.
gecıyor canım valla zaman.dıger kardesımde rabbım nasıp ederse mayısta teskeresını alıp gelecek kısmetse.
cok sagol canım benım opuyorum senı
hayır olsun ınsaallah bebeklıgımı tuttu sekerımın
dıs falanmı cıkarıyor dıyecem bu yasta ne dısı var eksıklerı mı var acaba.
belkı sen sureklu uyardıgın ıcın ınadına yapıyor olabılır canım 2.5 4 yas arası ınat yas donemı ne dersen tersını yapar sureklı senınle zıtlasır
bence cok ustune gıtme canım.bırakır elbet.bıraz rahat ol bence 20sınde elı agzında gezen kımse gordunmu yoookkkkkkkk eeee herkes cocuk oldu yaptı bıseyler bak sımdı yapıyomuyuz:roflol::roflol::roflol:
ay pek genıs karı gordum kendımı :roflol::roflol:
öylemi oldu ne kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canimya sürekli uyariyorum sinir ediyo geciyo
tv karsinina nekadar parmak varsa hepsi agzinda
birde benle dalga geciyo elimi orda yikiyorum diye
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
gelde sinir olma gülermisin aglarmisin
bacak kadar boyuyla benle kafa buluyo :roflol: :roflol:
TÜNAYDIN KIZIMIN TEYZOŞLARII kaydirigubbakcemile3
kimse kırılmasın hanımlar hepinize yetecek kadar çiçeğim var buyurun bunlar bütün melek annelere a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
tünaydın güzel tontonum ve annesi
maşallah canım öpüyorum tombik yanaklarından kaydirigubbakcemile3
kahvaltımızı ettık ortalıgı toparladım kızlarımla cızgı fılm ızledım onlar boyama yaparken bende sızlere bakayım dedım
herkes ıyıdır ınsaallah canlarım
bugun yıne kapalı yagmurlu bır hava var canım hıc bısey yapmak ıstemıyor
bu pazar gunu elıfcıgımın yas gununu yapacagım cumartesı temızlıgı yaparım dıye dusunuyorum
kardesım dagıtım ıznıne gelecek o yuzden yas gununu erken yapacagım.2 3 gun ıstırahat verdım kendıme hafta sonu yorulacagım nasıl olsa.anlayacagınız kafa ıznı yapıyorum canlarım
kizlar ya benim kiz elini agzindan hic cikarmiyo
elini cikar diyorum elimi orda yikiyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
diye dalgami geciyo benle anlamadim ama
ben nasil biraktiracam onun bu huyunu
maşallah canım ben bu ara o kadar tembel oldum ki.uykudan başım kalkmıyo,kalksamda kendinden geçmiş halde dolaşıyorum ortalıkta.
kardeşin geliyomuş gözünüz aydın.dağıtım yeri belli olmuştur nereye gidiyo usta birliğine.
bu arada elifimin doğum günü kutlu olsun.allah hayırlı uzun ömürler versin inş.
canım benim büyük kızımda 3-4 yaşlarındayken eli hep ağzındaydı.doktorada götürmüştüm.renksiz acı oje vermişti onu sürdük,bide fazla üstüne gitmedik.çünkü ne kadar üstüne gidersen o kadar fazla yapıyolar bi şeyi.çok şükür çabuk atlattı şimdi hiç kalmadı o alışkanlığı.
inş senin meleğinde bırakır ama biraz zaman gerekli.öptüm
İşlerimi hallettim yemegimide ocaga koydum size bakayım dedim
Bugün kursum var ögleden sonra oraya gidecem
Hepinize kolay gelsina.s.a.s.a.s.a.s.
canlarım pırasa dograrken sol elımın ısaret parmagının tırnak dıbınden olup et kısımın komple kesmıs bulunuyorum kanını durduramadım
ne yemek yapıcan ne baska bısey vurup kafayı yatacagım valla
gorusmek uzere orta parmakla ancak yazıyom optum hepınızı
davıdof canım masaallah opuyorum melegını fazla yazamayacam sızlaması neyse pcm kan oluyo
hadı kactım
kendınıze ıyı bakın sekerler.ıs kazası sıgortası olsa kocamdan alırdım sımdı paraları neyse bır aksam yemegıne fıt olayım barı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?