Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kimse kırılmasın hanımlar hepinize yetecek kadar çiçeğim var buyurun bunlar bütün melek annelere a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

yok canım yerıne baska kımse gelmeyecekmıs leventın yerıne ferhundeyle ayrıldılarya artık dızıde gorunmeyecekmıs yerınede kımse yok yanı
bende alısamadım ya pek salak bakınıyor bu eller hazır olda bekleyen suzme bır tıp oldu burda bakıslar zatı olu balık gıbı bakıyor
hayırlısıyla bır bıtseydı ızlemese merak edıyor ınsan ızlese sınır gelıyor
gına geldı derlerya oyle oldu bende yanı anlayacagın

:1hug::1shok::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

Tesekkür ederim hemserim sağolasın
Benimkisi sakaydı
Benden hepinizea.s.a.s.a.s.

rıca ederım canım benım kokladıkca benı hatırla a.s
anladım canım saka oldugun cok sukur saka anlayabılıyorum hala:roflol::roflol::roflol:

Önce neden öyle yapmaması gerektigini acıklayarak anlat
Sonra kendi haline bırak yine yaparsa görmezden gel
Yapmadıgında takdir et
İnsallah vazgecer kolay gelsina.s.

ya cok uyariyorum ama yapiyo

cok sagol canim bendende sana a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
bu arada adanain neresindensin
bende adanali sayilirimda osmaiye yani

nasılsınız kızlarrrr
keyifleriniz yerindedir umarım geçmişi okuyamadım
ayy anca zaman buldum şekerlerrrrrrr
ben geldim ama sizler gitmişsiniz
sonra görüşmek üzere
mucxxxx

maşallah canım ben bu ara o kadar tembel oldum ki.uykudan başım kalkmıyo,kalksamda kendinden geçmiş halde dolaşıyorum ortalıkta.
kardeşin geliyomuş gözünüz aydın.dağıtım yeri belli olmuştur nereye gidiyo usta birliğine.
bu arada elifimin doğum günü kutlu olsun.allah hayırlı uzun ömürler versin inş.

kizlar ya benim kiz elini agzindan hic cikarmiyo
elini cikar diyorum elimi orda yikiyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
diye dalgami geciyo benle anlamadim ama
ben nasil biraktiracam onun bu huyunu

canım benim büyük kızımda 3-4 yaşlarındayken eli hep ağzındaydı.doktorada götürmüştüm.renksiz acı oje vermişti onu sürdük,bide fazla üstüne gitmedik.çünkü ne kadar üstüne gidersen o kadar fazla yapıyolar bi şeyi.çok şükür çabuk atlattı şimdi hiç kalmadı o alışkanlığı.
inş senin meleğinde bırakır ama biraz zaman gerekli.öptüm

canlarım pırasa dograrken sol elımın ısaret parmagının tırnak dıbınden olup et kısımın komple kesmıs bulunuyorum kanını durduramadım
ne yemek yapıcan ne baska bısey vurup kafayı yatacagım valla
gorusmek uzere orta parmakla ancak yazıyom optum hepınızı
davıdof canım masaallah opuyorum melegını fazla yazamayacam sızlaması neyse pcm kan oluyo
hadı kactım
kendınıze ıyı bakın sekerler.ıs kazası sıgortası olsa kocamdan alırdım sımdı paraları neyse bır aksam yemegıne fıt olayım barı(

sAgolasın canım benım ıstanbuıla cıktı usta bırlıgı canım
cok tesekkur edrım canım gorusmek uzere
amın ınsaallah canım benım optumŞenizŞeniz

Minik kuşum çok geçmiş olsun canım :çok üzgünüm:

Kardeşine hayırlı teskereler meleğinin de doğum günü kutlu olsun canım öpüyorum onu a.s. a.s.

miniğim çok geçmiş olsun.nasıl yaptın be canım.pansuman yapmışsındır herhalde.kan durmazsa git bi sağlık kuruluşuna ihmal etme.tekrar geçmiş olsun.

miniğim canım benim geçmiş olsun
hoş biz konuşmuştuk emme olsun
davidof maşallah öpüyorum yavrunu çok tatlıymış
allah bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…