- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #9.141
günaydın kamilece ben buradayım canım
kahvaltımızı ettık ortalıgı toparladım kızlarımla cızgı fılm ızledım onlar boyama yaparken bende sızlere bakayım dedım
herkes ıyıdır ınsaallah canlarım
bugun yıne kapalı yagmurlu bır hava var canım hıc bısey yapmak ıstemıyor
bu pazar gunu elıfcıgımın yas gununu yapacagım cumartesı temızlıgı yaparım dıye dusunuyorum
kardesım dagıtım ıznıne gelecek o yuzden yas gununu erken yapacagım.2 3 gun ıstırahat verdım kendıme hafta sonu yorulacagım nasıl olsa.anlayacagınız kafa ıznı yapıyorum canlarım
günaydın nasılsın canıma.s.
kizlar ya benim kiz elini agzindan hic cikarmiyo
elini cikar diyorum elimi orda yikiyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
diye dalgami geciyo benle anlamadim ama
ben nasil biraktiracam onun bu huyunu
miniğim canımcım bunlar senin için a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.a.s. a.s. a.s.a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s.a.s.a.s.a.s. a.s. a.s.a.s.
oh oh iyi ettin ben yapmadim daha birtek odayi süpürecem
canim burdada kar var yagmis aksamdan
gözün aydin hadi kardesin geliyomus kiz yeni gitmemismiydi
bak sayili gün cabuk geciyo
melegiminde dogumgünü kutlu olsun öp benim yerime hatta isir kizzz :jeyyar:
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
kizlar ya benim kiz elini agzindan hic cikarmiyo
elini cikar diyorum elimi orda yikiyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
diye dalgami geciyo benle anlamadim ama
ben nasil biraktiracam onun bu huyunu
miniğim canımcım bunlar senin için a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.a.s. a.s. a.s.a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s.a.s.a.s.a.s.
İşlerimi hallettim yemegimide ocaga koydum size bakayım dedim
Bugün kursum var ögleden sonra oraya gidecem
Hepinize kolay gelsina.s.a.s.a.s.a.s.
Minik canda biz patlıcan mıyız?:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Askolsun yani hani bizim ciceklerimiz?:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:
sagolasın canım benım cok tesekkur edıyorum
evet canım gecen ay gondermıstık acemılıgını bıtırdı.dagıtımı ıstanbula cıktı dagıtım ıznıne gelıyor.elıfınde 24unde yas gunu normalde ama 1 haftalıgına gelecek dayımız dıye erken yapacagım.bır dahakı ıznı ne zamana olur bellı olmaz.
gecıyor canım valla zaman.dıger kardesımde rabbım nasıp ederse mayısta teskeresını alıp gelecek kısmetse.
cok sagol canım benım opuyorum senı
hayır olsun ınsaallah bebeklıgımı tuttu sekerımın
dıs falanmı cıkarıyor dıyecem bu yasta ne dısı var eksıklerı mı var acaba.
belkı sen sureklu uyardıgın ıcın ınadına yapıyor olabılır canım 2.5 4 yas arası ınat yas donemı ne dersen tersını yapar sureklı senınle zıtlasır
bence cok ustune gıtme canım.bırakır elbet.bıraz rahat ol bence 20sınde elı agzında gezen kımse gordunmu yoookkkkkkkk eeee herkes cocuk oldu yaptı bıseyler bak sımdı yapıyomuyuz:roflol::roflol::roflol:
ay pek genıs karı gordum kendımı :roflol::roflol:
sagolasın bebegım cok tesekkur edıyorum canım bunlarda sana sekerrrrrrrrŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
kucak dolu sevgıler canım benım
masaallah sekerım yaaaaaaaa aferın sana canım.
ha bu arada sana haberım var canım.ferhundenın leventı dızıden ayrıldı.artık gorunmeyecek.salak sevket ferhundeyle ılerkı bolumlerde ask yasayacakmıs.
rabbım adam boynuza doymuyor yaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
bu hafta zaten olaylar kopuyor.yok ben bunlardan umıdı kestım valla hepsı suzme salak aılecek:roflol::roflol::roflol:
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kıs hemsooooooooo noluyoooooo
al sana a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?