- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #9.441
Senin minik uyumadımı hala canım ya sositososito
hanımlar eşim ve kızlarım uyudular ben kaçtım
sizlere bakmadan edemedim
nasılsınız bakalım
evet canım uyumuyor:)babası sallıyor oda inat ediyor:)
iyiyim canım sağol umarım sende iyisindirİyi canım sen nasılsın :=))
ah davıdofcugum bugün anneme dedimki 8den sonra uyutmayacağım ben o sıra duşa girdim kendilinden uyumuş inat yapar gibi ve 22:30da kalktı şimdi en az 1e kadar uyumaz prenses hanım sanki benimle oyun oynuyor
hepinize iyi geceler
meleklerinize ve size allah rahatlık versin hanımlar
iyi geceler kızlar...inanırmısınız kızımın dersi daha yeni bitti ve okuldan geldiğinden beri ders yapıyoruz...birinci sınıfa giden çocuğa şairin hayatının ve şiirlerinin araştırması ve yazması normal mi sizcebu saat oldu çocuk mahvoldu...birinci sınıf böyleyse daha sonra ne yapıcaz bilmiyorum:1no2: eşim 2 gün yok, kardeşi askere gidicek onun için kayınvalidemlerin yanına çanakkaleye gitti...2 gün pc benim yani:jeyyar:
iyi geceler kızlar...inanırmısınız kızımın dersi daha yeni bitti ve okuldan geldiğinden beri ders yapıyoruz...birinci sınıfa giden çocuğa şairin hayatının ve şiirlerinin araştırması ve yazması normal mi sizcebu saat oldu çocuk mahvoldu...birinci sınıf böyleyse daha sonra ne yapıcaz bilmiyorum:1no2: eşim 2 gün yok, kardeşi askere gidicek onun için kayınvalidemlerin yanına çanakkaleye gitti...2 gün pc benim yani:jeyyar:
oooooooooooo hadi hayırlı olsun
demekki açtığımızda seni göreceğiz
ne güzelsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
İyi geceler canımm..
Birinci sınıfta şairin hayatı, şiirlerini araştırıp yazmakmı :1shok: E pes diyorum artık yani bizim zamanımızda Ali bak, Ali ata bak vardı, başka da bişey yoktu delikafadulden .. Benim kız okula gidene kadar ne icatlar çıkacak bakalım Belinay'cım..
Allah yardımcın olsun cidden benneyaptımki
Eşinin kardeşine hayırlı teskereler canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?