- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #9.481
iyi geceler kızlar...inanırmısınız kızımın dersi daha yeni bitti ve okuldan geldiğinden beri ders yapıyoruz...birinci sınıfa giden çocuğa şairin hayatının ve şiirlerinin araştırması ve yazması normal mi sizcebu saat oldu çocuk mahvoldu...birinci sınıf böyleyse daha sonra ne yapıcaz bilmiyorum:1no2: eşim 2 gün yok, kardeşi askere gidicek onun için kayınvalidemlerin yanına çanakkaleye gitti...2 gün pc benim yani:jeyyar:
kızlar gecenlerde kardesını olduren bır abla vardıya tvde annesı cıkmıs konusuyor bır bakınayım dedım
aglamaktan bır hal oldum sormayın yaa kahvaltım bogazıma dızıldı
kadın oda benım evladım nasıl affetmeyım dıyor
annelık nasıl bısey boyle yarabbım yaaa
sadece evlatlara kınlenemıyor ınsan ne yaparsa yapsın.
rabbım kımseyı boyle bır seyle ımtıhan etmesın ınsaallah
benım ıcım sızladı anne konusurken onun halını dusunemıyorum.
offffff offffffffff.bıtmek bılmez sonsuza kadar bır gorev bızımkı
hakkıyla yerıne getırebılmeyı nasıp etsın rabbım ınsaallah
hayırlı evlatlar versın hepımıze rabbım
aminnnn canım rabbim kimseyi bu şekilde sınamasınkızlar gecenlerde kardesını olduren bır abla vardıya tvde annesı cıkmıs konusuyor bır bakınayım dedım
aglamaktan bır hal oldum sormayın yaa kahvaltım bogazıma dızıldı
kadın oda benım evladım nasıl affetmeyım dıyor
annelık nasıl bısey boyle yarabbım yaaa
sadece evlatlara kınlenemıyor ınsan ne yaparsa yapsın.
rabbım kımseyı boyle bır seyle ımtıhan etmesın ınsaallah
benım ıcım sızladı anne konusurken onun halını dusunemıyorum.
offffff offffffffff.bıtmek bılmez sonsuza kadar bır gorev bızımkı
hakkıyla yerıne getırebılmeyı nasıp etsın rabbım ınsaallah
hayırlı evlatlar versın hepımıze rabbım
canım kolay gelsinmihribancım günaydın canım ben kahvaltımı yaptım ama bi çay içmeye gelebilirim.
kızlar şimdi telefon geldi misafir gelecekmiş.ben ortalığı toplıyayım.görüşmek üzere.yerimseniben
günaydin herkeslere esim evde bugün bende belki tr ye gidecem bilet bakacaz
2 haftalik bakalim belki degisiklik iyi gelir
evet haklısın canım da bız elınden tutup kaldırmıyoruz kendı ogrensın dıye.ama daha kucuk yasta bıyerlerde kalma alıskanlıgından asla hoslanmıyorum bu aıle akraba vs kım olursa olsun.ben ve babası hayatta oldugu surece bu boyle olacaktır.buyuyup genc kız olduugunda dogru yanlısı bılıp ayırt edebılecek yasa geldıgınde zaten baglasan durmazlar kı:roflol:
kendımden bılıyorum
saka bır yana 13 yas kendını bılen bır genc kız olmak ıcın cok guzel bır yas canım
bende kızıma sonsuz guvenır hayattan guzel seyler yapacagını dusunuyorum her anne gıbı ama her zamanda herseye ızın vermek de hos degıl.anne babanın fonksıyonunu daha yasının kucuk oldugunu bır sekılde anlaması lazım.ozgur kız olmasına cok var daha benımkılerın allaha sukur:Saruboceq::Saruboceq:
guzel paylasımın ıcın cok tesekkurler edıyorum sagolasın
aminnnn canım rabbim kimseyi bu şekilde sınamasın
inş. canım hayırlı ewlatlar versin ve bizde annelerimize ve babalarımıza hayırlı ewlatlar oluruz inş. canım benim çok öpüyorum
canım kolay gelsin
gel tabii şekerim gel
kocişinden ayrı durabilirsen gel tabi tatlım
arada insanın değişikliğe gerçekten ihtiyacı oluyooo
görüşürüz şekerrr
tabikide tatlım buyur gel canımcanım seninki kaç yaşında bilmiyorum tabii ama ben bu yazdıklarımı kalmayla sınırlamadım daha geniş bişey ler var.Kızlarımız sınırlarını iyi bilmeli bende kuralcı biranneyim ve bazen içim acısada kurallarımı asla bozmam çünkü taviz tavizi doğurur.Ben kurallarımı ona açıkça anlattım olay ne biliyormusunuz ona kendinizi çok iyi anlatmak ve onu dinlemek zaten gerisi geliyor.Birde kızlar benden size tüyo bir açığınızı yakaladılarmı asla unutmuyolar kullanıyorlar kızıma 2 defa yalan söylemek zorunda kaldım birini farketti ve bana zaman zaman sen bana yalan söyledin der durur zilli aman ha dikkat ..Bu arada ben bu bölümü çok sevdim sizlerle yazışmak isterim yerimsenibena.s.a.s.
canim yok gitmicem vazgectim
annem kiziyo ablamda gitmisti kizi hasta olmus
hastanede yatacakmis onun icin korkuyorum
kizim hasta olur diye vazgectim
tabikide tatlım buyur gel canım
geçmmiş olsun canım ,
en doğru kararı sen verirsin
inş. yazın eşin ve kızınla gelip dilediğin gibi bi tatil geçirirsin :1hug:
mihribancım günaydın canım ben kahvaltımı yaptım ama bi çay içmeye gelebilirim.
kızlar şimdi telefon geldi misafir gelecekmiş.ben ortalığı toplıyayım.görüşmek üzere.yerimseniben
sagol canim
evet yazinda gidince hasta oluyo ne yapacagimi bilemiyorum ya
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
belinaycım allah kolaylık versin canım,ben bu müfredatı anlayamadım gitti.
küçücük çocuklara onların daha anlamını bile bilmedikleri dersleri veriyolar.çoğu dersleri ben bile zor anlıyorum.inş küçük kızım okula başlayana kadar bu müfredat değişir.
günaydın meleklerim ve annelerine,hepinize hayırlı cumalar
miniğim programa bende baktım çok çok zor bi durum.allah o anne babaya sabır ve kuvvet versin.
allah başka hiç kimseye yaşatmasın böyle bir olayı.
günaydın cumanız mübarek olsun.
minik kuşlarm çok haklısın allah c.c kimseyi
evlatlarıyla imtihan etmesin.annesinede sabırlar versin.
haklısın canım
allah hiç kimseyi şeytana uydurmusun.
hepimize heyırlı evlatlar yetiştirmek nasip olsun canım:Saruboceq:
günaydın hanımlar
benim cadılar bugün sabah erkenden babaları işe giderken kalkdılar bir dahada uyumadılar
benimde çok uykum vardı inatla 10 kadar uyudum ama ne uyuma:roflol:sürekli küçük kızım başındaydı aradada bağrışıyolardı:roflol:
şimdide kahvaltı hazırlıyorum.gelin beraber yapalımcokacimcoook
bu arada cumanız mübarek olsun
belinaycım allah kolaylık versin canım,ben bu müfredatı anlayamadım gitti.
küçücük çocuklara onların daha anlamını bile bilmedikleri dersleri veriyolar.çoğu dersleri ben bile zor anlıyorum.inş küçük kızım okula başlayana kadar bu müfredat değişir.
mihribancım günaydın canım ben kahvaltımı yaptım ama bi çay içmeye gelebilirim.
günaydin herkeslere esim evde bugün bende belki tr ye gidecem bilet bakacaz
2 haftalik bakalim belki degisiklik iyi gelir
aminnnn canım rabbim kimseyi bu şekilde sınamasın
inş. canım hayırlı ewlatlar versin ve bizde annelerimize ve babalarımıza hayırlı ewlatlar oluruz inş. canım benim çok öpüyorum
canım kolay gelsin
gel tabii şekerim gel
kocişinden ayrı durabilirsen gel tabi tatlım
arada insanın değişikliğe gerçekten ihtiyacı oluyooo
görüşürüz şekerrr
canım seninki kaç yaşında bilmiyorum tabii ama ben bu yazdıklarımı kalmayla sınırlamadım daha geniş bişey ler var.Kızlarımız sınırlarını iyi bilmeli bende kuralcı biranneyim ve bazen içim acısada kurallarımı asla bozmam çünkü taviz tavizi doğurur.Ben kurallarımı ona açıkça anlattım olay ne biliyormusunuz ona kendinizi çok iyi anlatmak ve onu dinlemek zaten gerisi geliyor.Birde kızlar benden size tüyo bir açığınızı yakaladılarmı asla unutmuyolar kullanıyorlar kızıma 2 defa yalan söylemek zorunda kaldım birini farketti ve bana zaman zaman sen bana yalan söyledin der durur zilli aman ha dikkat ..Bu arada ben bu bölümü çok sevdim sizlerle yazışmak isterim yerimsenibena.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?