Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hayret ettim :1shok:belinaycım gözüm korktu valla
bu sene benim kızda okula başlıcak ben ne yaparım bilmem ama 1. sınıfıda böyle ödev verilmez canım ya
hadi iyisin canım pc yi bırakma hep burda olkaydirigubbakcemile3

haklısın canım
allah hiç kimseyi şeytana uydurmusun.
hepimize heyırlı evlatlar yetiştirmek nasip olsun canım:Saruboceq:

günaydın hanımlar
benim cadılar bugün sabah erkenden babaları işe giderken kalkdılar bir dahada uyumadılar
benimde çok uykum vardı inatla 10 kadar uyudum ama ne uyuma:roflol:sürekli küçük kızım başındaydı aradada bağrışıyolardı:roflol:
şimdide kahvaltı hazırlıyorum.gelin beraber yapalımcokacimcoook
bu arada cumanız mübarek olsun

belinaycım allah kolaylık versin canım,ben bu müfredatı anlayamadım gitti.
küçücük çocuklara onların daha anlamını bile bilmedikleri dersleri veriyolar.çoğu dersleri ben bile zor anlıyorum.inş küçük kızım okula başlayana kadar bu müfredat değişir.

mihribancım günaydın canım ben kahvaltımı yaptım ama bi çay içmeye gelebilirim.
kızlar şimdi telefon geldi misafir gelecekmiş.ben ortalığı toplıyayım.görüşmek üzere.yerimseniben

günaydin herkeslere esim evde bugün bende belki tr ye gidecem bilet bakacaz
2 haftalik bakalim belki degisiklik iyi gelir

aminnnn canım rabbim kimseyi bu şekilde sınamasın
inş. canım hayırlı ewlatlar versin ve bizde annelerimize ve babalarımıza hayırlı ewlatlar oluruz inş. canım benim çok öpüyorum
kızlar şimdi telefon geldi misafir gelecekmiş.ben ortalığı toplıyayım.görüşmek üzere.yerimseniben
canım kolay gelsin

gel tabii şekerim gel
kocişinden ayrı durabilirsen gel tabi tatlım
arada insanın değişikliğe gerçekten ihtiyacı oluyooo
görüşürüz şekerrr

canım seninki kaç yaşında bilmiyorum tabii ama ben bu yazdıklarımı kalmayla sınırlamadım daha geniş bişey ler var.Kızlarımız sınırlarını iyi bilmeli bende kuralcı biranneyim ve bazen içim acısada kurallarımı asla bozmam çünkü taviz tavizi doğurur.Ben kurallarımı ona açıkça anlattım olay ne biliyormusunuz ona kendinizi çok iyi anlatmak ve onu dinlemek zaten gerisi geliyor.Birde kızlar benden size tüyo bir açığınızı yakaladılarmı asla unutmuyolar kullanıyorlar kızıma 2 defa yalan söylemek zorunda kaldım birini farketti ve bana zaman zaman sen bana yalan söyledin der durur zilli aman ha dikkat ..Bu arada ben bu bölümü çok sevdim sizlerle yazışmak isterim yerimsenibena.s.a.s.

canim yok gitmicem vazgectim
annem kiziyo ablamda gitmisti kizi hasta olmus
hastanede yatacakmis onun icin korkuyorum
kizim hasta olur diye vazgectim

tabikide tatlım buyur gel canım
canim yok gitmicem vazgectim
annem kiziyo ablamda gitmisti kizi hasta olmus
hastanede yatacakmis onun icin korkuyorum
kizim hasta olur diye vazgectim

geçmmiş olsun canım ,
en doğru kararı sen verirsin
inş. yazın eşin ve kızınla gelip dilediğin gibi bi tatil geçirirsin :1hug:

tabikide tatlım buyur gel canım

geçmmiş olsun canım ,
en doğru kararı sen verirsin
inş. yazın eşin ve kızınla gelip dilediğin gibi bi tatil geçirirsin :1hug:

sagol canim
evet yazinda gidince hasta oluyo ne yapacagimi bilemiyorum ya
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

kızlar ben burdayım arada okuyorum yazılanları.benim misafirlerim her an gelebilir kızım okuldan geldi tatlıyı kızım yaptı.çok hoşuna gidiyo mutfakta bi şeyler yapmak.ben kaçıyorum herkeze mutlu,huzurlu günler diliyorum.

sagol canim
evet yazinda gidince hasta oluyo ne yapacagimi bilemiyorum ya
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

canım her zaman için değişiklik iyidir
yerinde olsam gelme şansım varsa gelirdim
aileni görmek her zaman için insanı rahatlatır
tabii yinede sen bilirsin
bak ben yazdan beri ailemden kimseyi göremiyorum:çok üzgünüm:uzaktalar kızlarda küçük olunca gidemiyorum.artık kısmet ne zaman gidebilirsem:çok üzgünüm:
keşke bir fırsatım olsada gidebilsem hem banada kızlarada değişiklik olurdua.s

sağol canım hepimize allah kolaylık versin...bencede müfredat çok tuhaf çocukların kapasitesinden fazla ders veriliyor...öpüyorum canım... misafirlerinle iyi sohbetler...

selamlar kızlar...(biraz geç oldu ama)hayırlı cumalar....akşam malum dersimiz geç bitti benim kocişte yok annemle saat 3e kadar uyumadık muhabbet ettik sabahta geç kalktık kızımı okula zor yetiştirdim...kızım öğlenci zor yetiştiriyorum okula birde sabahçı olsa ne yapacağım bilmem-tatlicadiarzu-

günaydın cumanız mübarek olsun.
minik kuşlarm çok haklısın allah c.c kimseyi
evlatlarıyla imtihan etmesin.annesinede sabırlar versin.

haklısın canım
allah hiç kimseyi şeytana uydurmusun.
hepimize heyırlı evlatlar yetiştirmek nasip olsun canım:Saruboceq:

amınnnn canlarım ınsallah ben bıle bakarken perısan oldum allah esırgesın yarabbımmmmm

elıfde babayı gonderdı yatmamıstı nazda arkasından uyanmıstı ıkısınıde yatırdım bende uyuyacaktım ama sonra sersem gıbı oluyor beynım.ortalıgı toparlayayım balonları sısıreyım dedım:roflol:
yas gunu ıcın yarın temızlık pasta borek yapacagımya bugun suslemelerını yapayım.

valla allah yardımcımız olsun sankı okuldan sogusunlarda okumasınlar dıye yapıyorlar.senağlamasenağlama

kolay gelsın canım benım
gel anam banada gel daha bugun ıcmedım kahvemı hep beraber ıcerıkkkkkkkk

gel kıs beklerız sekerım her gun bırımıze ugrarsın artıkınnnnnn demıa.s

amın canım ınsaallah
allah korusun

5 yasında kızım canım.yok onunla sınırlandırmadıgını anladım eeeeee kıs cocugu anam bunlar hersey beklenır bu cadılardan
tecrubelerını beklıyoruz arkadasım
ama sende yalan soylenırmı annesı aaaaaaaaaaaaa kımden saklıyacan sanıyon onlar ne zıllı akıllılar bılmıyormusun.
herzaman beklerız arkadasıma.s.a.s.a.s.

Sekerler ben kactım balonları sısırıp evı susleyım accık
kızlar uyandıgında suprız olsun
teyzesıde abıye alacaktı onuda arayım ne yapmıs bakayım bı.bıze gelecek teyzesı elıfe suprız olacak uyandıgında.
Gorusmek uzere sekerler kıb.
Meleklerımıde cok cok opuyorummmmmm

ne güzel çoğunuzun kızları büyümüş. benim ipek'im 5 aylık. sesini konuşmasını saçlarını duruşunu nasıl bi çocuk olacağını çok merak ediyorum. anne demesini sabırsızlıkla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…