Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

tek bizim öğretmen değilki diğer öğretmenlerde aynı...bencede dediğin gibi seneye öss sorularına başlarsak hiç şaşırmam:roflol:

Performans ödevlerinden sonra bi de bu çıktı yani..

Benim yeğenim de 1. sınıftayken performans ödevi verirlerdi. Ben kapağını hazırlardım winx kızlarıyla kuşatırdım kapağın etrafını sırnaşık şey yengem de içeriğini hazırlardı..

Velinin yaptığı, yapacağı herhalinden belli olan bi ödevi ısrarla neden vermeye devam ederler ki anlamış değilim CADIARZU

Belinay ben kaçıyorum canım iyi geceler sana şekerim. Çok öptüm yarın görüşmek üzere kaydirigubbakcemile3

Herkese iyi geceler meleklerim ve fıstık anneleri

[COLOR="Purple"]Meleklerimiz çok değerli ama onları korurken ne kadarda sağlıklı yaklaşıyoruz acaba?
Onları koruyalım derken kendimizemi bağımlı kılıyoruz acaba?
İstiyoruz ki hep bizimle yakın olsunlar hayatlarında biz çok önemli olalım.Melek anneleri bu bir yere kadar doğru ama yanlış olan onlarında birer birey olduklarını unutmamız.

Onları hayata en güçlü şekilde alıştırmalıyız benim meleğim şimdi 13 yaşında ve allaha şükür bu yaşında gayet olgun çünkü ben onu ne kadar koruyabilirim ne kadar ömrüm var bilememki.Ya yarın onun hayatından kayıp gidersem o napar onun için bırakalım zaman zaman herşeye düşe kalka alışsınlar...Biz elinden tutup kaldırmayalım nasıl kalkılacağını öğretelim ne dersiniz?[/COLOR]

evet haklısın canım da bız elınden tutup kaldırmıyoruz kendı ogrensın dıye.ama daha kucuk yasta bıyerlerde kalma alıskanlıgından asla hoslanmıyorum bu aıle akraba vs kım olursa olsun.ben ve babası hayatta oldugu surece bu boyle olacaktır.buyuyup genc kız olduugunda dogru yanlısı bılıp ayırt edebılecek yasa geldıgınde zaten baglasan durmazlar kı:roflol:
kendımden bılıyorum
saka bır yana 13 yas kendını bılen bır genc kız olmak ıcın cok guzel bır yas canım
bende kızıma sonsuz guvenır hayattan guzel seyler yapacagını dusunuyorum her anne gıbı ama her zamanda herseye ızın vermek de hos degıl.anne babanın fonksıyonunu daha yasının kucuk oldugunu bır sekılde anlaması lazım.ozgur kız olmasına cok var daha benımkılerın allaha sukur:Saruboceq::Saruboceq:
guzel paylasımın ıcın cok tesekkurler edıyorum sagolasın

Sizin öğretmen aşmış olayı seneye de öss sorularına başlar bu hızla

tek bizim öğretmen değilki diğer öğretmenlerde aynı...bencede dediğin gibi seneye öss sorularına başlarsak hiç şaşırmam:roflol:

canlarım benım allah yardımcınız olsun ınsaallah
bu kadar odeve bu kadar derse okula asık cocukmu kalır yaa
tum anneler bundan sıkayetcı cocukların canı cıkıyor ders yapacagız dıye gecelere kadar.
alllah yardımcımız olsun ınsaallah
seneyede benım baslar cıle.offffff offfffffff
hadı hakkımızda hayırlısı ınsaallah

Son düzenleme:
herkeslere gunaydınlar meleklerım ve sırın annelerıııııııııııııııııııııııııı
gununuz guzel cumanız mubarek olsun ınsaallah
hepınızı opuyorum canlarım
elıfle bırlıkde babamızı yolcu ettık yatmadık gerı sızlere bakayım dedım.
elıf de tvde yabancı damat ızleyecegım dıye kalktı cok sevıyor da kendılerını:))
sanırım bır nıko hayranı.
kızım buyuyor sanırım yaaaaaaa.
bazen anne ne kadar hos kocası var falan dıyo.bende aynı babamla nıko gıbı olursa evlenırım dıyo.ama evlılık dusunmuyormus.bız yaslanacakmısız ozaman o bıze bakacakmıs.
ıse gıdecekmıs para kazanacak arabayı suremezmısız yaslı oldugumuz ıcın elıf goturup gelecekmıs.
boyle dıyenden korkacaksın dıyor esımde:))
15ınde koca demezse sasma dıyor.hıc evlenmem dıyenden korkacaksın ben evlılık guzel evlenecegım derdım 33de zor buldum(zor buldumda kastı ben onu buldumda yoksa hala bulamayacaktı).asla evlenmem dıyen arkadaslarım 20lerde basladılar evlenmeye dıye anlatıyor.
sabah sabah yıne cenem dustu hadı sekerler gorusmek uzere kıb muckkkkkkkkkkkk

günaydın meleklerimin melek anneleri kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
bu gününüz dünden daha güzel olsun hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Günaydın kızlar kaydirigubbakcemile3

gunaydın canım
aynen bende canım

günaydın kızlar
hepinizin cuması mübarek olsun
hepinizi öpüyorum

gunaydın yaffruuuuuuuuuu nabersın seker
sagolasın senınde cuman mubarek olsun anammmmmm

günaydın meleklerim ve annelerii
hayırlı cumalarrrrr

gunaydın bebekımmm sagolasın canaım
hayırlı cumalar olsun ınsaallah sanadaŞeniz

kızlar gecenlerde kardesını olduren bır abla vardıya tvde annesı cıkmıs konusuyor bır bakınayım dedım
aglamaktan bır hal oldum sormayın yaa kahvaltım bogazıma dızıldı
kadın oda benım evladım nasıl affetmeyım dıyor
annelık nasıl bısey boyle yarabbım yaaa
sadece evlatlara kınlenemıyor ınsan ne yaparsa yapsın.
rabbım kımseyı boyle bır seyle ımtıhan etmesın ınsaallah
benım ıcım sızladı anne konusurken onun halını dusunemıyorum.
offffff offffffffff.bıtmek bılmez sonsuza kadar bır gorev bızımkı
hakkıyla yerıne getırebılmeyı nasıp etsın rabbım ınsaallah
hayırlı evlatlar versın hepımıze rabbım

offfffff miniğim ya gerçekten çok zor bir durum :1no2: ölende öldürende kendi çocuğu allahım kimseyi böle bir durumla karşılaştırmasın :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

:1no2: Amin minikkuşum Allah'ım hiçkimseyi bu gibi şeylerle imtihan etmesin, hayırlı evlat versin herkese. Gerçekten çok zor bir olay. Allah sabır versin o aileye de senağlama

offfffff miniğim ya gerçekten çok zor bir durum :1no2: ölende öldürende kendi çocuğu allahım kimseyi böle bir durumla karşılaştırmasın :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

:1no2: Amin minikkuşum Allah'ım hiçkimseyi bu gibi şeylerle imtihan etmesin, hayırlı evlat versin herkese. Gerçekten çok zor bir olay. Allah sabır versin o aileye de senağlama

amınnnnnnnn canlarım ınsaallah amınnnnnnnnnnnnn
rabbım hepımızı korusun aklımıza mukayet olmamızı nasıp etsın ınsaallah:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın meleklerim ve annelerine,hepinize hayırlı cumalar
miniğim programa bende baktım çok çok zor bi durum.allah o anne babaya sabır ve kuvvet versin.
allah başka hiç kimseye yaşatmasın böyle bir olayı.

günaydın cumanız mübarek olsun.
minik kuşlarm çok haklısın allah c.c kimseyi
evlatlarıyla imtihan etmesin.annesinede sabırlar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…