- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #9.461
sağol canım....bende ödevi görünce şok oldum zaten bu ne diye:1shok:ve sınıfta daha okumayı yazmayı çözmeyen öğrenciler var onlar ne yapıcak bilmiyorum...kafamçokkarıştı
Sizin öğretmen aşmış olayı seneye de öss sorularına başlar bu hızla
tek bizim öğretmen değilki diğer öğretmenlerde aynı...bencede dediğin gibi seneye öss sorularına başlarsak hiç şaşırmam:roflol:
[COLOR="Purple"]Meleklerimiz çok değerli ama onları korurken ne kadarda sağlıklı yaklaşıyoruz acaba?
Onları koruyalım derken kendimizemi bağımlı kılıyoruz acaba?
İstiyoruz ki hep bizimle yakın olsunlar hayatlarında biz çok önemli olalım.Melek anneleri bu bir yere kadar doğru ama yanlış olan onlarında birer birey olduklarını unutmamız.
Onları hayata en güçlü şekilde alıştırmalıyız benim meleğim şimdi 13 yaşında ve allaha şükür bu yaşında gayet olgun çünkü ben onu ne kadar koruyabilirim ne kadar ömrüm var bilememki.Ya yarın onun hayatından kayıp gidersem o napar onun için bırakalım zaman zaman herşeye düşe kalka alışsınlar...Biz elinden tutup kaldırmayalım nasıl kalkılacağını öğretelim ne dersiniz?[/COLOR]
Sizin öğretmen aşmış olayı seneye de öss sorularına başlar bu hızla
tek bizim öğretmen değilki diğer öğretmenlerde aynı...bencede dediğin gibi seneye öss sorularına başlarsak hiç şaşırmam:roflol:
Günaydın kızlar kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar
hepinizin cuması mübarek olsun
hepinizi öpüyorum
günaydın meleklerim ve annelerii
hayırlı cumalarrrrr
kızlar gecenlerde kardesını olduren bır abla vardıya tvde annesı cıkmıs konusuyor bır bakınayım dedım
aglamaktan bır hal oldum sormayın yaa kahvaltım bogazıma dızıldı
kadın oda benım evladım nasıl affetmeyım dıyor
annelık nasıl bısey boyle yarabbım yaaa
sadece evlatlara kınlenemıyor ınsan ne yaparsa yapsın.
rabbım kımseyı boyle bır seyle ımtıhan etmesın ınsaallah
benım ıcım sızladı anne konusurken onun halını dusunemıyorum.
offffff offffffffff.bıtmek bılmez sonsuza kadar bır gorev bızımkı
hakkıyla yerıne getırebılmeyı nasıp etsın rabbım ınsaallah
hayırlı evlatlar versın hepımıze rabbım
kızlar gecenlerde kardesını olduren bır abla vardıya tvde annesı cıkmıs konusuyor bır bakınayım dedım
aglamaktan bır hal oldum sormayın yaa kahvaltım bogazıma dızıldı
kadın oda benım evladım nasıl affetmeyım dıyor
annelık nasıl bısey boyle yarabbım yaaa
sadece evlatlara kınlenemıyor ınsan ne yaparsa yapsın.
rabbım kımseyı boyle bır seyle ımtıhan etmesın ınsaallah
benım ıcım sızladı anne konusurken onun halını dusunemıyorum.
offffff offffffffff.bıtmek bılmez sonsuza kadar bır gorev bızımkı
hakkıyla yerıne getırebılmeyı nasıp etsın rabbım ınsaallah
hayırlı evlatlar versın hepımıze rabbım
offfffff miniğim ya gerçekten çok zor bir durum :1no2: ölende öldürende kendi çocuğu allahım kimseyi böle bir durumla karşılaştırmasın :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
:1no2: Amin minikkuşum Allah'ım hiçkimseyi bu gibi şeylerle imtihan etmesin, hayırlı evlat versin herkese. Gerçekten çok zor bir olay. Allah sabır versin o aileye de senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?