Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın şekerler
hayırlı sabahlar
meleklerime ve annelerine güzel bir hafta diliyorumm
hepinizi çok öpüyorummm
minikcim yazı için çok teşekkürlerrrrrr

sagol canım benım
ben tesekkur ederım ne demek
gorusmek uzere opuyorum canım

ınsaallah canım benım
rabbım yardımcımız olsun ınsaallah

tşkür ederim kızlarrr hoşbuldukkk
ilk prensesim aynı zmanda ilk çocuğum olcak inşşş kısmetsee
çok heycanlıyım 3 ayım kaldııı :ecrin_bebek:

hayırlısı bakalım canım az kalmıs hadı bakalım sonrada buyutme telasıyla ugrasacaksın
saglık sıhhatle ınsaallah

kizlar dün kizimin arkadasinin dogumgününe gittik ve hic yerimizde oturmadik kizim cok costu cokeylendi yine gidelim diyo

gozlerınden bellı sekerım yaaa cın gıbı masaallah
yorulmaz anam bunlar bazen esıme dıyorum sunun dugmesıne bır basda dursunlar dıye:roflol::roflol:

onaylarız tabıkı seker ne demekka.sa.s

canim gözler yaniltiyo kücücük cocuklardan dayak yiyo benim sipa
hergelen birkez vursun aglayip kaliyo

ne dedin sen ha nededin sen :mymeka: :mymeka: duymadim[/QUOTE]

ya niye kafama vuruyon yaaaaaaaaa.senağlama
bak kafam allak bullak oldu gördünmükafamçokkarıştı
ama açamıyorsun işte.beceriksiz beceriksiz:roflol::roflol:

ben senin gibi degilim beni delirttiler bilmiyonmu daha ögrenemedinmi beni Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook

kız genemi malum kişi.sabır sabır ya sabır.kaydirigubbakcemile3
ama hayatım seninde içinde varmış zaten başkasına pek gerek kalmamış gibi geldi bana.:roflol:
:roflol:

canim gözler yaniltiyo kücücük cocuklardan dayak yiyo benim sipa
hergelen birkez vursun aglayip kaliyo

hımmm allah yardımcın olsun canım benım
o modelden bır tanede bende var adı elıffffff:roflol::roflol::roflol:
kucuk bebek demıyor gelen vuruyor gıden vuruyor oda ancak aglıyor
yazın cok dayak yıyor en son tehdıt ettım bır daha dayak yer gelırsen bırde ben dovecegım dıyeklava:klava:
ay bıktım 2 3 yasında cocuklar sacından surukluyor tekmelıyor eeeee kızım sen nıye duruyorsun dıyorum anne canı acır dıye vurmuyorum dıyo
ulan canın acıyor ıkı saat bana nazlanıyon accıkda onlarınkı acısın dıyorum artık valla bende bıktım
seneye okula baslayacak hergun onumu toplayacagım okuldan.
kardesı bıle dovuyor ay dusun halımı.
esımle telde konusuyorum ıcerden bır bagırıs bır kıyamet esım sordu ne oluyor dıye?
sorun yok naz elıfı dovuyor elıf aglıyor dedım:roflol::roflol::roflol:
kıyamıyorum kımseye dıye habıre aglayıp dovulen oluyor
neyapacagım bılmıyorum:1no2:

kızlar yazıkya tembihleyin onlarda vursun gerçi doğru değil ama karşı taraf yapıncada vurucan kendini korumak adına ayyyyy benim kız nasıl olacak bakalım:)))

bakın bu konudan bende bıktım.benimkide aynı ya.önüne gelen vuruyor.benimki öyle sesli ağlamazda.çekilir bir kenara sessiz sessiz ağlar durur.
anca görürsen anlarsın ağladığını.sen niye vurmuyorsun dediğimdede ya canı yanarsa demiyormu çıldırıyorum.
dün akşam arkadaşa gittik.onunda sudeden küçük kızı var.resmen parçaladı benimkini.ama benimkinde çıt yok.bir gittimki her tarafı kıpkırmızı.kızım ne oldu diyorum.ses yok.sonra anladım.arkadaşda kızına kızdı.benimki nedese.nesrin teyze kızma ona o daha küçük anlamıyor demezmi.sanki kendi çok büyük.aralarında 6 ay var sadece.:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…