Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

gülzeynom hoşgeldin canım scim senden korkulur kız hastasın ama maaşallah bende yarın akşam için ne yapsam diye düşünüyorum

heyyttt aferim bana bingoooooo:dance::dance:

gene yetiştim 12 ye be bitirdim raporlarımı allahıma şükür kazasız belasız işte burdayım canlarım
kim kimi dövüyo beee hıııı noluyo bensiz bensiz bakimm uslu durun acık

ayşegülüm zerenim ne yaşlanması be anam doğum günümü var nerde pasta nerde dansöz
hem ne yaşlanması Allahıma şükür şarappppp gibiyiz kız evel Allah
Hem sen yeni doğum yaptın hücrelerin yenilendi bi kerem.

minik kuşlarım sen elifini gece kk nın chat odasına getir hayatım bak gör kızın 1 haftaya nasıl kavgacı oluyooooo:roflol::roflol::roflol:

kızlar yarın yaşgünüm eşim sakin şık bir yerde yemek yeriz diyor bense eglenmek istiyorum taksime gidelim diyorum eşimse hiç sevmediği için yok güzel bir restoranta gidelim diyor üffffffff kurtlandım bu adam yüzünden

zerencim herhalde korkulur benden.bu arada kızlar bakın ne diycem.
akşama yeni bir arkadaş katılıcak aramıza.benim yakın arkadaşlarımdan ve oda bir melek annesi.
daha kayıt olmadı.akşama tanışırsınız hepiniz.

kız genemi malum kişi.sabır sabır ya sabır.kaydirigubbakcemile3
ama hayatım seninde içinde varmış zaten başkasına pek gerek kalmamış gibi geldi bana.:roflol:
:roflol:

kiz yenilerde bisey yokki beni sadece bu duruma getirdiler demek istedim herseye parliyorum yani evet canim malum kisiler :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ask olsun kiz aaaaha kalbimi kirdin iste cattttt etti duydunmu :roflol: :roflol:

aman eksik kalsin yakin arkadasinsa ayni seningibidir oda :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bu topiktwe birdeli var yeter ikinciyi tasimaz :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar yazıkya tembihleyin onlarda vursun gerçi doğru değil ama karşı taraf yapıncada vurucan kendini korumak adına ayyyyy benim kız nasıl olacak bakalım:)))

valla dogru degıl canım ama sureklı dayak yemektense vurana vuracaksın dıyorum
durduk yere asla kımseye vurmuyorsun sana vurusada once uyar yıne yaparsa uyar tekrarlarsa sende vur dedım
bır kere parkta baktım yıne vurdu (bır belalımız var sıtede o cocuk)
kızım once kıbarca bak vurma bende vururum dedı
cocuk yıne vurdu
ıkıncı kez soyledı cocuk yıne vurmaya calısıyor bende bılerek gıtmıyorum bakalım elıf ne yapacak dıye
cocuk 3uncuye elını kaldırdı benımkı aglıyor kızım nıye vurmadın dedım annesı de benı dover dedı
eeeeee yuhhhh artık bende annesını doverım ozaman dedım
anne annesı senden buyuk o senı dover dedı:roflol::roflol::roflol:
bu kız benı oldurecek valla

aynen canım valla benımkıde oyle kardesı vurdukca ben kardesıne kızıyorum onume gecıyor anne o kucuk daha anlamıyorkı demıyomu cıldırıyorum
offf offffff allah yardımcımız olsun ınsaallah

Merhabalar hanımlar
Bi günaydın demek istedim
Çok işim var işlerimi bitiriyim gelecem
Hepinize güzel bir gün diliyorum

selam canım benım
allah kolaylık versın sekerım
sagolasın sanada guzel bır gun dılıyorum kolay gelsın sekerrrrrrrrr

aman eksik kalsin yakin arkadasinsa ayni seningibidir oda :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bu topiktwe birdeli var yeter ikinciyi tasimaz :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kız o çat sesi sendenmi geldi.bende sesi duydum kalktım bakınıyorum ne çatladı diye.:roflol:
kız bak o konuda haklısın o benden daha delidir.:roflol::roflol:

kiz seninki öyle konusuyo ben diyorum biri sana vurdumu sende vur diye tamam diyo hala yiyo sopayi bende tehtitediyorum ama anlamaiyo daha
kiz kuzeni 1.5 yasinda gelip gecip vuruyo ondan sonra aglayarak geliyo yanima bende sinir oluyorum öyle yaptikca

gelsin canım ciğerim gelsinde akşam kaçta ben yoğun bir kişiyim ayarlama yapim kendime hem nere gelecek bilelim hazırlanalım anca makyaj falan...:roflol:

ayşegülüm zerenim bence yarın kocayı bırak gel beraber eğlenenlim ha ha hayyyyyttt
:roflol::roflol::roflol::dance::dance::dance::içelim::içelim::içelim:delikafaduldendelikafadulden
:sm_cool::sm_cool:

kızlar yazıkya tembihleyin onlarda vursun gerçi doğru değil ama karşı taraf yapıncada vurucan kendini korumak adına ayyyyy benim kız nasıl olacak bakalım:)))

canim onlar yapmasinki bizde sende yap demeyelim bizim kizlar cok korkak ama genelde kiz cocuklari oyle benim yegenim haric o cadi gibi benimki ne bana nede yegenime cekmemis bende cok kavga ederdim kücükken :roflol: :roflol:

ahhh canim seninki daha kötü benim kiz gelip söylüyo seninkine söyle sana desin en azidan sen kiz cocuklara valla ben artik careyi yüzgöz olmakta buldum kendim kiziyorum kizimimi ezdireyim

yok duramıyorum hayatım.kendimi tutamıyorum.bu gün gözüme emiyi kestirdim.hem ben hastayım herşeyi yapabilirim.:roflol::roflol:

heee sen öyle san ben bir kestirirsem seni gözüme bek benim raporumda var dermisim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

tabi şeker.hazırlanın kolay değil tabi.şimdiden başlarsanız anca.oda 20.00 gibi falan gelir herhalde.açılışı burdan yapar gibi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…