K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #11.301
kız genemi malum kişi.sabır sabır ya sabır.kaydirigubbakcemile3
ama hayatım seninde içinde varmış zaten başkasına pek gerek kalmamış gibi geldi bana.:roflol:
:roflol:
zerencim herhalde korkulur benden.bu arada kızlar bakın ne diycem.
akşama yeni bir arkadaş katılıcak aramıza.benim yakın arkadaşlarımdan ve oda bir melek annesi.
daha kayıt olmadı.akşama tanışırsınız hepiniz.
aman eksik kalsin yakin arkadasinsa ayni seningibidir oda :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bu topiktwe birdeli var yeter ikinciyi tasimaz :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar yazıkya tembihleyin onlarda vursun gerçi doğru değil ama karşı taraf yapıncada vurucan kendini korumak adına ayyyyy benim kız nasıl olacak bakalım:)))
bakın bu konudan bende bıktım.benimkide aynı ya.önüne gelen vuruyor.benimki öyle sesli ağlamazda.çekilir bir kenara sessiz sessiz ağlar durur.
anca görürsen anlarsın ağladığını.sen niye vurmuyorsun dediğimdede ya canı yanarsa demiyormu çıldırıyorum.
dün akşam arkadaşa gittik.onunda sudeden küçük kızı var.resmen parçaladı benimkini.ama benimkinde çıt yok.bir gittimki her tarafı kıpkırmızı.kızım ne oldu diyorum.ses yok.sonra anladım.arkadaşda kızına kızdı.benimki nedese.nesrin teyze kızma ona o daha küçük anlamıyor demezmi.sanki kendi çok büyük.aralarında 6 ay var sadece.:roflol:
Merhabalar hanımlar
Bi günaydın demek istedim
Çok işim var işlerimi bitiriyim gelecem
Hepinize güzel bir gün diliyorum
aman eksik kalsin yakin arkadasinsa ayni seningibidir oda :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bu topiktwe birdeli var yeter ikinciyi tasimaz :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hımmm allah yardımcın olsun canım benım
o modelden bır tanede bende var adı elıffffff:roflol::roflol::roflol:
kucuk bebek demıyor gelen vuruyor gıden vuruyor oda ancak aglıyor
yazın cok dayak yıyor en son tehdıt ettım bır daha dayak yer gelırsen bırde ben dovecegım dıyeklava: klava:
ay bıktım 2 3 yasında cocuklar sacından surukluyor tekmelıyor eeeee kızım sen nıye duruyorsun dıyorum anne canı acır dıye vurmuyorum dıyo
ulan canın acıyor ıkı saat bana nazlanıyon accıkda onlarınkı acısın dıyorum artık valla bende bıktım
seneye okula baslayacak hergun onumu toplayacagım okuldan.
kardesı bıle dovuyor ay dusun halımı.
esımle telde konusuyorum ıcerden bır bagırıs bır kıyamet esım sordu ne oluyor dıye?
sorun yok naz elıfı dovuyor elıf aglıyor dedım:roflol::roflol::roflol:
kıyamıyorum kımseye dıye habıre aglayıp dovulen oluyor
neyapacagım bılmıyorum:1no2:
zerencim herhalde korkulur benden.bu arada kızlar bakın ne diycem.
akşama yeni bir arkadaş katılıcak aramıza.benim yakın arkadaşlarımdan ve oda bir melek annesi.
daha kayıt olmadı.akşama tanışırsınız hepiniz.
kızlar yazıkya tembihleyin onlarda vursun gerçi doğru değil ama karşı taraf yapıncada vurucan kendini korumak adına ayyyyy benim kız nasıl olacak bakalım:)))
bakın bu konudan bende bıktım.benimkide aynı ya.önüne gelen vuruyor.benimki öyle sesli ağlamazda.çekilir bir kenara sessiz sessiz ağlar durur.
anca görürsen anlarsın ağladığını.sen niye vurmuyorsun dediğimdede ya canı yanarsa demiyormu çıldırıyorum.
dün akşam arkadaşa gittik.onunda sudeden küçük kızı var.resmen parçaladı benimkini.ama benimkinde çıt yok.bir gittimki her tarafı kıpkırmızı.kızım ne oldu diyorum.ses yok.sonra anladım.arkadaşda kızına kızdı.benimki nedese.nesrin teyze kızma ona o daha küçük anlamıyor demezmi.sanki kendi çok büyük.aralarında 6 ay var sadece.:roflol:
yok duramıyorum hayatım.kendimi tutamıyorum.bu gün gözüme emiyi kestirdim.hem ben hastayım herşeyi yapabilirim.:roflol::roflol:
valla rosemcim adamın kanı donmuş üffffffffffff çürüttü benide seksenlik gibiyiz
gelsin canım ciğerim gelsinde akşam kaçta ben yoğun bir kişiyim ayarlama yapim kendime hem nere gelecek bilelim hazırlanalım anca makyaj falan...:roflol:
ayşegülüm zerenim bence yarın kocayı bırak gel beraber eğlenenlim ha ha hayyyyyttt
:roflol::roflol::roflol::dance::dance::dance::içelim::içelim::içelim:delikafaduldendelikafadulden
:sm_cool::sm_cool:
tünaydın hanımlar
hepinize güzel bir gün ve hafta diliyorum
umarım herkes iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?