- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #11.321
kiz seninki öyle konusuyo ben diyorum biri sana vurdumu sende vur diye tamam diyo hala yiyo sopayi bende tehtitediyorum ama anlamaiyo daha
kiz kuzeni 1.5 yasinda gelip gecip vuruyo ondan sonra aglayarak geliyo yanima bende sinir oluyorum öyle yaptikca
minikcim yazık yaaa ama çok güldümkaydirigubbakcemile3
canim onlar yapmasinki bizde sende yap demeyelim bizim kizlar cok korkak ama genelde kiz cocuklari oyle benim yegenim haric o cadi gibi benimki ne bana nede yegenime cekmemis bende cok kavga ederdim kücükken :roflol: :roflol:
ahhh canim seninki daha kötü benim kiz gelip söylüyo seninkine söyle sana desin en azidan sen kiz cocuklara valla ben artik careyi yüzgöz olmakta buldum kendim kiziyorum kizimimi ezdireyim
heee sen öyle san ben bir kestirirsem seni gözüme bek benim raporumda var dermisim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
valla rosemcim adamın kanı donmuş üffffffffffff çürüttü benide seksenlik gibiyiz
kızlar yarın yaşgünüm eşim sakin şık bir yerde yemek yeriz diyor bense eglenmek istiyorum taksime gidelim diyorum eşimse hiç sevmediği için yok güzel bir restoranta gidelim diyor üffffffff kurtlandım bu adam yüzünden
napalım seker basa gelen cekılır anam
onlar elden dayak yıyecek bıde yanımıza gelınce bızden:roflol::roflol::roflol:
cok guzel hareketler bunlarda bır skec vardı bılıyormusun bılmem
kadın kocasından dayak yıyor programa katılmıs sureklı davaynan vurdu davaynan dıyıp duruyordu:roflol::roflol::roflol::roflol:
ona donecek allah korusun hallerı:roflol::roflol::roflol:
kucuk affetmıyo ama valla vurana boyuna bakmadan oda dalıyo
aynı ben:roflol::roflol::roflol:
elıf babası kılıklı zatı gık demez.aman gunah aman kotu aman soyle olur dıye dusuncelerden ıcraate fırsat gelene kadar yıyıp oturuyor dayagı:roflol::roflol::roflol:
gul gul sen sımdı 3 4 seneye kadar ınsaallah buralarda olursak senıde dınlerız burda o zaman derım sana bak bıze gulduydun dıye:roflol::roflol::roflol::roflol:
miniğim benim büyük kızda senin elif gibi hiç kimseye vurmaz hiç kendini savunmaz
ortanca kızım karşıdaki vurmadan öyle bir çığlık atarki ortalığı ayağa kaldırır az da olsa kendini savunur
ama en fenaları küçük cadı.hiç altta kalmaz saldırgan asla değil ama kendini ezdirmezde
ablalarını o savunur:roflol:
bu arada senin kızın onun annesi senden büyük seni döver sözüne güle güle bir oldum canım:roflol:senin kızın çok iyi niyetli canım benim büyük kız gibia.s
ama bu zamanda böyle olmak pek işe yaramıyo maalesef
sanada tünaydin kiz bu saate kelinirmi hic erkenden gelsene bizim gibi hihoyyyt hihoyyyt
geç uyandım canım
kahvaltı falan derken bu saat oldu
inan evde her iş duruyo.hiç bişeye elimi sürmeden yanınıza koştum:roflol:
en iyisi vurmadan ortaligi ayaga kaldirmak :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
vuruncada suclusun dayak yiyincede iyi fikir vurmadan bagirmak :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
arkadaşlar bakıyorumda herkes burda bugün.oh oh ne güzel ya.:teytey:
tünaydın hanımlar
hepinize güzel bir gün ve hafta diliyorum
umarım herkes iyidir
zerencim herhalde korkulur benden.bu arada kızlar bakın ne diycem.
akşama yeni bir arkadaş katılıcak aramıza.benim yakın arkadaşlarımdan ve oda bir melek annesi.
daha kayıt olmadı.akşama tanışırsınız hepiniz.
miniğim benim büyük kızda senin elif gibi hiç kimseye vurmaz hiç kendini savunmaz
ortanca kızım karşıdaki vurmadan öyle bir çığlık atarki ortalığı ayağa kaldırır az da olsa kendini savunur
ama en fenaları küçük cadı.hiç altta kalmaz saldırgan asla değil ama kendini ezdirmezde
ablalarını o savunur:roflol:
bu arada senin kızın onun annesi senden büyük seni döver sözüne güle güle bir oldum canım:roflol:senin kızın çok iyi niyetli canım benim büyük kız gibia.s
ama bu zamanda böyle olmak pek işe yaramıyo maalesef
programi biliyorumda pek bakmiyorum diziyle denk geliyo diye
aman yok biz tavaynan vurmayak kiz allah korusun :roflol: :roflol:
canim benim kizimda bana cekseydi dövülmezdi
ama senin kücük ablasini korur kiz genelde kücükler koruyo
haklısın valla
benim ortanca kız işini biliyo.aslında çok korkak bir yapısı var.belki ondan daha dayağı yemeden bağırıp kaçıyo.ama fırsatını bulduğu an vuruyoda
3 kızım var 3 de birbirinden farklı.ama sanırım hep küçükler daha fena oluyolar.küçükler büyükleri kolluyo.benim görümcem burdaydı.onun kızı benim küçük cadıdan 7 ay büyük ama maşallah çok iri.benim kız bunun gözünü korkutmuş.
bu kız benim ortanca kızı yittirmiş galiba hemen benim küçük cadı olaya müdahale edip kolundan çekmiş kızı:roflol:kızda ağlayarak annesinin yanına geldi.benim kızı rahatlıkla dövebilir ama benim cadının gözü kara hemen girişir dayak yerim korkusu yok:roflol:
valla bugun topık costu yaa ozlemısım boyle sohbetı sızlerle yaaaaa
tunaydın sultanım nerdesım ayolllllllllllllll
ıyıyız ıyı cok sukur canım
sagolasın sanada canım benım guzel bır gun ve hafta dılıyorum
gelsın gelsın ben catlakları severım
kendımde oldugu ıcınmı ne:roflol::roflol::roflol::roflol:
ay sorma valla daha oncede konusmustuk hatırlıyorsan
buyukler salak oluyo accık bende evın buyuguyum 4 kardesım var hep ben onlardan dayak yerdım
sımdı soyluyorumda o senın salaklıgın yapmasaydın dıyorlar
elıfe anlatıyorum ama ıcınde yok cocugun valla ınce kırılgan ve ınsanı duyguları cok fazla bır cocuk.2 3 4 derken cocuk sayısı arttıkca sanırım gozlerı acılıyor dıger numaralar daha uyanık oluyorlar demı seker:roflol::roflol:
hıımm ben cok gulmustum yaa tavanın adı kefal:roflol::roflol::rofloltefal degıl yanı)
alına tavanın kefal yazısı gecmıs
davaynan vurdu davaynannnn dıyıp duruyordu kadın sureklı
allahım yarabbım yaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
haklısın valla
benim ortanca kız işini biliyo.aslında çok korkak bir yapısı var.belki ondan daha dayağı yemeden bağırıp kaçıyo.ama fırsatını bulduğu an vuruyoda
3 kızım var 3 de birbirinden farklı.ama sanırım hep küçükler daha fena oluyolar.küçükler büyükleri kolluyo.benim görümcem burdaydı.onun kızı benim küçük cadıdan 7 ay büyük ama maşallah çok iri.benim kız bunun gözünü korkutmuş.
bu kız benim ortanca kızı yittirmiş galiba hemen benim küçük cadı olaya müdahale edip kolundan çekmiş kızı:roflol:kızda ağlayarak annesinin yanına geldi.benim kızı rahatlıkla dövebilir ama benim cadının gözü kara hemen girişir dayak yerim korkusu yok:roflol:
Patron babalar
Otorite figürü olmayı seven, sert, dediğim dedik, tartışmaya genellikle kapalı babalardan oluşan grup. Grandon’a göre bu tip babaların çocukları, onların sert olmalarına karşın kendilerini sevdiğine inanıyor.
benim ki bu guruba giren baba(((((((((((((((((((((
neyse sekerler ben kactım nazı yatırayım accık ders bası yapayım bu kadar yeter
sızlere doyum olmaz ama ben kacarrr
opuyorum hepınızı gorusmek uzere
meleklerımede ıyı bakın
sağol canımallah bagislasin canim saglikli olsunlarda dayakta gecer
ama seninkine masallah benim kizda kendinden kücükten dayak yiyo hemde 1.5 yas var aralarinda kuzeni gelip gidip vuruyo kizima benimde zoruma gidiyo onlarda kiziyo ama anlamiyo ki cocuk
:roflol::roflol::roflol::roflol:
cehaletın verdıgı cesaret dıyorlar oyle tıplere seker
bende oyleyımdır boyuma bakmadan okulda falan ne cok kavgaya gırmıstım
ama ıse yarıyordum yaa alttan calısıyordum:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?