- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #11.361
selamlar kızlar...temizliğimi yaptım misafirim gelicekti işi çıkmış gelmedi...işlerimi bitirip geldim...frezya,rüyanaz,tinkimi,efsunefe,lahanabebek,kübrabetül nerelerdesiniz canlarım....karşılaşamıyoruz şu aralar...
Benimde bir meleğim var.
Sizlere katılabilirmiyim?arkadaşlar.
Olsun siz varsınızya....
Benim meleğimde okuldan geldi şimdi.
Kendisi liseye giderde.
selamlar kızlar...temizliğimi yaptım misafirim gelicekti işi çıkmış gelmedi...işlerimi bitirip geldim...frezya,rüyanaz,tinkimi,efsunefe,lahanabebek,kübrabetül nerelerdesiniz canlarım....karşılaşamıyoruz şu aralar...
kızlar merhaba.benim de 2 tane meleğim var.onları çok seviyorum.analarına hiç benzemiyolar.çok güzeller ya
nabersin şekerim yoğunsun galiba pek girmiyorsun bugünlerdea.s.a.s.geldim tatlım ama şimdi kimse yok
butün gün ev işi yaptım yorulmuşum ayaklarım ağrıyor
yaşlılık ne yaparsın
hoşşşş geldin canım bütün arkadaşlarımızın adına a.sa.s
allahım bağışlasın meleklerini :Saruboceq::Saruboceq:
hoşgeldin canım a.s.armıza allah bağışlasın meleklerinikızlar merhaba.benim de 2 tane meleğim var.onları çok seviyorum.analarına hiç benzemiyolar.çok güzeller ya
kızlar merhaba.benim de 2 tane meleğim var.onları çok seviyorum.analarına hiç benzemiyolar.çok güzeller ya
selam kızlar benimde 3 meleğim var yani bende sizdenim aranıza yeni katıldıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?