- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #11.381
selam kızlar benimde 3 meleğim var yani bende sizdenim aranıza yeni katıldıma.s.
selam canım hoşgeldinnnnnnnn:1hug:a.s.aa ama bak olmadı kimsesiz yazmışsın olmaz bu doğru değil meleklerin varmışşş
kaldıki biz varız sen gündüz de gel burası dopdolu olur o zaman:dance:
hanımlar gündüz burası bayağı yoğundu şimdi kimseler yokklava:
nerdesiniz hadi gelin azcık sohbet edelim:içelim:
selam kızlar benimde 3 meleğim var yani bende sizdenim aranıza yeni katıldıma.s.
aramıza hoş geldin canım
benimde 3 kızım var.seninkiler kaç yaşındalar canım
hoşbulduk ...canım benim tanışınca anlayacaksın ben kimsesiz ama çok kimsesi olan biriyim ama allaha çok şükür 3 meleğim var.burayada kimsem olsun diye katıldım umarım iyi arkadaşlıklarımız olura.s.
hoşbulduk ...canım benim tanışınca anlayacaksın ben kimsesiz ama çok kimsesi olan biriyim ama allaha çok şükür 3 meleğim var.burayada kimsem olsun diye katıldım umarım iyi arkadaşlıklarımız olura.s.
emin ol ki burayı çok seveceksin canım:1hug:
ayıptır söylemesi azcık bağımlılık yapıyoruzdakaydirigubbakcemile3
geldım seker geldım :roflol::roflol:
hosgeldın canım aramıza allah bagıslasın yavrularını ınsaallah
yaaaaaaaaaaa kızlar susun beeeeeeee
3 melek falan dıyıp durmayım canım cekıyor valla:roflol::roflol::roflol:
sabah bır hamıs gordum zatı tvde pek canım cektı bır melek daha:roflol::roflol:
sımdıde sız ballandırıyorsunuz.
elıfımde ıstıyor 3 kız olalım elıf naz su olalım dıye ama nıyetı bozmak ıstemıyorum gozum yemıyor sımdı
hem okul hem 2 cocuk ama bır delılık yapmam ınsaallah:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
anaaaaaaaaaaa ankaralıııııııııııııııı
hemsom hosgeldın aramıza canım
bende ankaradanım sekerrrrrrrrrrr
mihribancığım 14 yaşında feyzanur 12 yaşında beyzanur 9 yaşında hafsanur allah cümlemizin yavrularını bağışlasın ve isteyenlere inşallah versin hemde ikiz ikiz versin.
mihribancığım 14 yaşında feyzanur 12 yaşında beyzanur 9 yaşında hafsanur allah cümlemizin yavrularını bağışlasın ve isteyenlere inşallah versin hemde ikiz ikiz versin.
hoş geldin miniğim uyuyami kaldın kız
yok minik sen 3. için acele etme.okul işin olmasa belki çok zorlanmazdın hem okul hem 3 çocuk düşünemiyorum biledelikafaduldentabi yinede karar senin canımyerimseniben
hee accık bagımlılık yaparız demı seker cok degıl:roflol::roflol::roflol:
sabah gozunu acar acmaz kahvaltıdan once oglen ıslere baslamadan onceye kadar oglenden sonra aksam yemegını yapmaya gıdene kadar kocalar gelmeden bıraccık aksam yemegınden sonra geceye kadar artık allah ne verdıyse:roflol::roflol::roflol:
nabersın mıhrıbanım canım yaa
dersı bıraktım sıze kostum kıssssss
ıkı lafın belını kıralım dıye
emin ol ki burayı çok seveceksin canım:1hug:
ayıptır söylemesi azcık bağımlılık yapıyoruzdakaydirigubbakcemile3
umarım öyle olur canım ya bugünlerde buna çok ihtiyacım var hepinizi öpüyorum:teselli:
iyi ettin canım
bende tv izliyodum tadını alamadın buraya koştum
az önce kimse yoktu.şimdi iyi oldu:teytey:
biz her zaman burdayız canım
miniğinde dediği gibi sabah uyanınca yemekten önce yemekten sonra:roflol:senide bekleriz canım
burdaki arkadaşlıklarıda seveceksin eminima.s
hoşgeledin canım aramıza allah bağışlasın meleklerinimihribancığım 14 yaşında feyzanur 12 yaşında beyzanur 9 yaşında hafsanur allah cümlemizin yavrularını bağışlasın ve isteyenlere inşallah versin hemde ikiz ikiz versin.
yok miniğim neden kaçalım kız
bu daha çok benim başıma geliyo.ben topiğe girdiğimde kimse burda olmuyoklava:
benimde birkaç dizi dışında pek tv alışkanlığım yok.kızlar daha çok çizgi film izliyolar
bende pek bişey izleyemiyorum canım
ıyı yapmıssın canım benım tv alıskanlıgım yok zaten sadece yaprak dokumu ve kurtlar vadısı ızlıyorum dvd ızlıyorum
vadıde aylar sonra yenıden baslıyor cok sukur persembe gununu beklıyorum merakla bakalım
ay cıdden yaa ben yokken herkes burda ben gelınce kımsecıkler yok
ayol benden mı kacıyonuz da anlamıyorum aloooooooooooo
valla ayılmıyom kızlar kacmayım acıkca soyleyın senağlamasenağlamasenağlama
canım umarım öyle olur ben 24 saatin yarısından fazla pc başındayım hepinizle görüşmek isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?