Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

heeeeee ıkımızden kacıyolar ozaman sekerım yaaaaaaa
:roflol::roflol::roflol:

buradayım kızlar
hem tv izlerim hemde nete takılırım :roflol:
eşim olmayınca ikiside bana kaldı o gelinceye kadarşakkıdı

enıste kapıdan sen bacadan desene kıs
adam gıtsede pc tv bana kalsa dıye beklıyon
ılahı senı sekerım yaaa
bızım evde cogunluk bız oldugumuz ıcın bız ne derse o oluyor erkegımız teklıgın acısını yasıyor derındennnn ama ses cıkarmıyor heralde halımden memnunum dıyor her seferınde ama:roflol::roflol::roflol:
cok demokratık adıl bır evımız var demı:roflol::roflol::roflol:
kızları 2ledıgımde neyse kızda ıyıdır hayırlısı olsun dıyenler oldu.salaklara neyse ne demek ben halımden memnunum dıyordum sonra bızım evde her eve bır erkek yeter kampanyası baslattım demeye basladım:roflol::roflol::roflol::roflol:

ne yaptın miniğim
niye gözünü korkutuyosun kız:roflol: o kadarda değil canım yayerimseniben
kk de topiğimizde bir tane:enbuyukkk:

yok anam gozunu korkutmuyorum kendı ılk uye oldugum zamanları anımsadımda ondan dedım.
7/24 kkda duruyordum da
allah kurtarsın dıye ondan dedım
bagımlılık yapıyor uzun sure etkısınden kurtulamıyorsunya onun ıcın bebegım
dusunsene hem 3 gunluk kk uyelıgı hemde bızım gıbı harıka bır topıgı kesfettı allah yardımcısı olmasında ne olsun anam:roflol::roflol::roflol::roflol:
demı amaaaaaaaaaayerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

miniğim son cümlene bayıldım canım:roflol:gerçektende her eve bir erkek yeter:roflol:
bazen banada bunu bulamayanlarda var diyenler oluyo.sanki ben kızlarımdan şikayetçiymişimde teselli istiyormuşum gibiÇok üzgünüm çoook
artık ben insanlara laf anlatamıyorum.hayırlı ve sağlıklı evlat olsunlar yeter diyoruma.s
ben kız çocuklarına bayılırım onlar benim canım:teytey::1hug:

kızlar benim evde 5 kız yaşıyoruz benim 3 kızı m var duyan akrabalarım olsun üzülme daha gençsin oğlun olur derler ama benim hep kızım olsun isterdim çok memnunum siz herkesi boşverin kız gibisi yokkaydirigubbakcemile5

valla cıns cok canım yaa bosverrr
rabbım hayırlısını versın ınsaallah kızın erkegınde
ben de esımde cok memnunuz allaha sukur.
tek memnun olmayan varsa oda esımın aılesıdır tek erkek dıye soyadlarını kuruttugum ıcın:roflol::roflol:
kımseden bısey duymuyorum valla ama su cevre denılen dısarıda bına ıcınde falan bulunan gereksız kısılık olupda hayatına karısmaya calısan cınsler varya onlara laf anlatmak adamı verem eder
onun ıcın salla gıtsın dıyorum kendı kendıme

kızlar benim 7/24 sorunum yok korkutamazsınız beni zaten pc başından ayrılmıyorum sadece msn de arkadaşları biraz ihmal ederim o yüzden burdayım :çok üzgünüm:

amaaaaaaaaa masaallah sekerım sız tam ele almıssınız yonetımı desene:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
bende cok memnunum valla kızım olsun camurdan olsun dıye bır laf var aynen oyle.
banada olsun gencsın uzulme dıyen cok var.ay bırde bunu soyleyen yaslılar degılde erkek dogurmus genc tıpler yokmu onlar soyluyor ya ıste ozaman gomuveresım gelıyor
bende hıc lafımı esırgemıyorum cok sınırımı bozduklarında ...boncukmu buldun olduda dıyorum:roflol::roflol::roflol::roflol:
bırınede ayol 3 5 santım fazlalık ıcın kendımı hıc kasamam ıkı kız yeter dedım kadın aaaaaaaaaaaa dedı kalakaldı:1shok::1shok::1shok:
kasınanı kasırım valla:roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar benim 7/24 sorunum yok korkutamazsınız beni zaten pc başından ayrılmıyorum sadece msn de arkadaşları biraz ihmal ederim o yüzden burdayım :çok üzgünüm:

korkutmak gıbı bır nıyetımız yok valla sekerım yaa
ohhhhhh kızlarıda buyuttun kralıce arı seklınde evde gezıyon
allahım darısı basıma ınsaallah yarabbımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bende umursamıyorum hanımlar
beni bir tek eşim ilgilendirir.o da kızları için ölür
ama bazı kendini bilmezler yada eski kafalılar onlar gibi düşündüğümü sanıyolar galiba.oğlum olmadığı için üzüldüğümü sanıyolar heralde ki böyle konuşuyolar:jeyyar:
yazık üzülüyorum o insanlara:1no2:gerçi çoğu kişide bana çok şanslısın 3 kızın var.kız evlat gibi hayırlısı yok diyolar
hanımlar biz gerçekten çok şansliyızyerimseniben

valla kaşımak lazım ben mutlaka kaşırım allahtan benim koca tarafı diye bişey yok ta bide onlara laf yetiştirmek zorunda kalmıyorum geriside beni bağlamaz 3 kızım var 1 tane kızımda ahirette 4 allah herkese versin süper bişeykaydirigubbakcemile5

miniğim sana bayılıyorum valla:roflol:
keşke bende senin gibi hazır cevap olabilsema.s
ben sadece kesinlikle 3. yü düşünmediğimi söylüyorum.ne kadar kararlı olduğumu anlasınlar diyea.s

bizde de durum aynı canım arada tek erkek diye şımartmak lazım ama
bunu bekliyor bazen bizde ses çıkarmıyoruz
kendi babasının bir dediğini 2 etmez kızları ordan kalma beklentiler vardır belki diye
ama çoğunluk biz kızlarla iktidarız evde
kızlara kıyamıyor zaten biraz ciddi sert oldesem eline yüzüne bulaştıryor
zavallı aşkım işi zor ömrü boyunca muhalif kızlar büyüdükçe daha iyi anlıyor
ama şikayetçi değilim der arada bide benim cadılığım tutmasa herşey harikaymış:roflol::roflol::roflol:
bu kampanya işine katılıyorum bende aynenn:enbuyukkk:

masaallah yaaaaa ay sen ne sanslı hatunmussun kıs 3 kız anası olmayan koca tarafı
ooooooooooooooohhhhhh allah allah :roflol::roflol:
benımde varla yok arası bıseyler varlıklarını bıle unuttum
basın sagolsun canım allah sabır versın

tatlım bende soranlara ben erkek annesi için ideal değilim
oyüzden mevlam kız nasip etti diyoruma.s
eşimin ailesininde bişey deiği yok
4 oğlu kayın valdemin 2 siyle hiç konuşmuyor
bizle şöyle böyle kızları gibi sahiplenmiyorlar diyorlar
eşime kız kardeşleri çok şanslısın dedikce çok hoşuna gidiyorkaydirigubbakcemile3

canım allah sizlere ve kimseye yaşatmasın dayanılır gibi değil ama 3 melek varken hayatında başka çaren yok ama yaşamak gibi değil bitki gibi işte:çok üzgünüm:

miniğim sana bayılıyorum valla:roflol:
keşke bende senin gibi hazır cevap olabilsema.s
ben sadece kesinlikle 3. yü düşünmediğimi söylüyorum.ne kadar kararlı olduğumu anlasınlar diyea.s

sagol canım benım bende sana bayılıyorum sekerrrrrrrrrrrr
valla arada bos bulunup dımagım durup salaklıgım tutmazsa hıc lafımı esırgemem kımseden
bekarken aıleden korkardım ama yıne derdım hele sımdı evım ayrı koyum ayrı hesabı hıc laf altında kalmıyom valla
esımde alıstı artıkın:roflol::roflol:

hayırlısı olsun canım valla saka bır yana kızı erkegı aynı allah hayırlısını versın ınsaallah
gecen hafta dedemın vefatında baktım soyle bır canım dayımda kalıyorlardı anneannemde dedemde yengem baktı.eee dedım kızları var 5 tane dedemın noldu.kımı kocam dıyor kımı evım kucuk kımı cocugum soyle boyle vs...yengem el kızı ıkısınede gul gıbı baktı.daha arkasından agladı herkeslerden cok babam benım sag kolumdu yasasaydıda bakaydım daha keske dıye.
kımını goruyorum annesı ıcın canını verır kızı ama anne oglana duskundur ılerde oglandan ceker surunur kızın elıne duser.
hayat cok garıp enteresan.
bız kendımız yapıyoruz yasadıklarımı hakedıp kendımıze.
en guzelı evlatlarımıza deger verıp bırey olduklarını onemlı olduklarını guvenı gucu hıssedırıp yetıstırıp ahlaklı yetıstırıp gerısını bırakacagız.bız onları sevıyoruz ama gosterecegız bu sevgıyıkı ılerde alalım karsılıgını
hersey bos bundan baska
rabbım hayırlısını versın herkese ınsallah kızı erkegı vermıyorsa hıc ondada vardır bır hayır dıye dusunuyorum

İyi geceler herkese
Kızlar bugün coşmussunuz hızınıza yetişemedim
Gecmiş sayfaları okuyamadım ama son sayfadaki kız evlat meselesini gördüm
bende tekrarlıyorum kız evlat baska:lepi::lepi:
Rabbim olmayanlarada versina.s.a.s.a.s.a.s.

canım allah sizlere ve kimseye yaşatmasın dayanılır gibi değil ama 3 melek varken hayatında başka çaren yok ama yaşamak gibi değil bitki gibi işte:çok üzgünüm:

emınım degıl canım buna ınanıyorum
benım ılk kızım ıkızdı ıkızını dusuk yaptım ve hala ıcım yanar aglarım aklıma gelır
oda sımdı soyle olurdu boyle olurdu vs dıye kıstaslar tutarım.
gormedıgım dokunmadıgım cok atısını hıssetmedıgım bır bebegıme bıle gerısını hıc dusunemıyorum bıle
rabbım yardımcın olsun ınsallah
melegının mekanı zaten bellı canım adı ustunde melek o
rabbım sızlere sabırlar versın ınsallah
3melegını sızlere bagıslasın saglıcakla ınsaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…